29.12.2012

muutoksia ja höpöttelyä

Eilen läks kuusi yli kaiteen eikä onneks jääny ees yhtää mummoo alle! :D
Ikinä ollu noin huonoa kuusta! vähäsenki ku hipas ni tippu varmaa 200 neulasta, olis muuten saanu olla pidempää mut en halunnu meijän olohuoneesta havumetsää..
kaikki joulukoristeet on kuitenki vielä paikoillaa.

Iida kävi tänää ja koko aika meniki sit tän hiton blogin kans puljaamisee ku vähä tota otsikkoo muokkailtii eikä suostunnu taas mikää toimimaan.. ja pari muutakin lisäystä sitte tehtii sivupalkkii=) Nyt oon ihan suht tyytyväinen :)

Kevin ryömi tänää takaperin!
aaww ihana ku se kasvaa ja oppii uutta, nyt vaa odotetaa et se pääsis vauhtii ja lähtis etiepäi! :')
Tänää illal ois viel pakkailua, kun huomen viedää osa Kevinin tavaroista jo mun mummille valmiiks odottaa yökyläilyä..
Toisaalta odotan ihan älyttömästi et pääsee piiiiiiiiiitkästä aikaa rentoutumaa ja pitää hauskaa iha kunnol mut toisaalt en haluis luopuu pienestä rakkaastani edes yheks yöks :(
Eniten harmittais jos pikkunen oppis jotaa uutta kun mä en oo näkees :/ (tai no tietysti se jos sattuis jotaa, mut sil on hyvät hoitajat et en usko mitää käyvän :))

Odotan kans millo sen hampit puhkee ku ne on jo tosi hyvin kohollaa ja tosi terävii ja kovii ja kuolaa... voi sitä kuolan määrää! oon aina tienny et pienet kuolaa, mut toi on jo jotaa ihan mahotonta! :D ja koookoajan oltava jotaa mitä hinkata sinne ikenii.. voi ressukka.

Lisäks piekkune istuu jo aivan mahtavasti! Ei tietysti ilman tukee, mut esim sitterissä se vetää käsinee sielt reunoilt ittesä istumaa, sit se on nii huvittava ku se ei pysy suoras vaa keikkuu puolel toiselle ku ei oo tasapaino viel kehittyny :'D

Mutta tosiaa nyt mentävä pakkaus puuhii et kerkee pienenmiehen kans viel iltapesuillekkii! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥