5.12.2012

paljon on asiaa

Eli Kevinil tuli eilen ikää 4kk täys ja tänään oli neuvola, jossa mitat oli paino 7990g ja 66cm pitkä,
lääkärin tarkastukses katottii silmät, keuhkot, sydänäänet, syke, lonkat, esineesee tarttumiin, kuvan seuraamiin, ja miten astuu jalalle. Kuulemma vast jossaa puolenvuoden iäs vauva alkais astuu koko jalkapohjal et siihi asti olis varpaillaa, mut meijän poika astuu jo ihan täys jalal :)  Ja kaikki ol muutenki tosi hyvin ja osas kaiken mitä pitiki :) Oli tosi ilonen ja reipas ja höpöttel neuvolatätille ja lääkärille kaikkii juttui (: Ja odotus tilas kattel ihmeissää muita vauvoi :D

Kevin osaa jo melkee kokonaa kääntyy itte mahalleen, sil ottaa vaa olkapää vähä vastaa, sitku sille antaa käden ni se sen avul vetää sit sen olkapään yli, muutenki hirvee akropaatti lattial =)

Eilen mummi ja pappa kävi päiväl kahvil ja kattoos poitsulii ja ol niin innoissaa ku pikkumies näytti taitojaa.
Sitte mul ol taas autokoulu ja äippä tul vahtimaa K:ta. Pitää vissii värjää hiukset takas omanvärisiks eli blondeiks kun on vaan niin tyhmä! A-koulus ihan helppo kysymys johon vastasin sitten iha päi persiit :D Se opettaja on kyl hauska tapaus, vielku on vähä väsy siihi aikaa illast ni saa nauraa välil iha tosissaa!
Sain kans mun tilaaman uuden kalenterin ja joulukortit eilen, se postimies vaa oli harvinaisen laiska! Siis mulle tul viesti perjantain et ne tulis maanantaina, mut eipä tullu, sit se jätkä eilen soitti et voinko tulla noutaa ne alaovelta kun hän ei jaksa tulla ylös! mistähä hyvästä sillekki se palkka maksetaa...
Laittelin eilen jo joulukoristeitaki ku on tuol ulkoon vihdoin kunnon talvi (vaikken siis talvesta tykkääkään)

Katoin eile illal sen erilaiset äidit ja HUHHU! katoin ihan monttuauki, ol sen verran outo pariskunta!
Ne syö vaa luomu tuotteita, juo vaa lähde vettä ja raakamaitoo, pesee jollaa ihme pesupähkinöillä, se äijä kulkee paljainjaloin, ja ne aikoo synnyttää kotona KAHDESTAAn ilman kätilöö ilman lääkärii, se äijä sano ´´jos tulee jalat eeltä nii tulee jos peppu eeltä nii sit tulee, jos hengitys tiet on tukos ni imetää ne auki omal suulla``  ;;;;ooo!!! Ne ei oo käyny ees ultrissa kun ´´ei oo tutkittu niin paljo`` Sitku se vauva syntyy ni ne ei aikonu katkasta sit napanuoraa vaa pitää sen istukan jossaa kulhos kulkees mukaan ja sitku se itellää tippuu ni sit ne kapseloi ja syö sen istukan, hyi hitto...  Eikä ne aijo käyttää ollenkaa vaippoi sil vauval ´´eihän me aikuisetka tykättäs housuu tehä nii miks vauva tykkäis`` Eikä aijo ottaa sille mitää rokotteita.. huhhuijaa.. 


Sit tänää kävi Rasen äiti kattoos Kevinii...
Sit täs viel pari uutta kuvaa:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥