12.2.2013

inhottaa, ärsyttää, V*TUTTAA!

Tuli sitte eilen istuskeltuu pitkästä aikaa sairaalanmäen päivystyksessä, tämän selän takia.
Lähin klo 16 sinne Tiian kans kököttämää, pääsin melkee heti ilmottautumaa oli vaa 5 ennen mua. Noh sitte multa kysyttiin että oonko lääkettä ottannu ja sanoin että en, jotta kykenisin tarpeen vaatiessa kertomaan kuinka paljo sattuu ja minne. Noh hoitaja totes että ´´joo no mutta nyt saat, joudut nimittäin jonottamaa ainakin kolme tuntia`` jesjes.. No lääkkeet nassuu ja sit päätettii lähtee kotii odottelee joksku aikaa kun kerta niin pitkät jonot oli.
Kotoon olin sit klo 17-18 ja kasasin Kevinin uuden just tulleen syöttötuolin :)
Sitte taas jonottelemaa mäelle äiskän ja Raijan kyyil. Klo 18-19.50 odottelin vain tuskissani (ne lääkkeet ei auttannu juuri yhtää)
Sitte vihdoin lääkäri kutsu.
Diaknoosiksi sain rasitus vamman ja iskias hermon, määrän 10:n vuorokauden kuurin kaksii eri särkylääkkeitä, hierontaa ja saunomista sekä lihaskunto jumppaa siinä määrin kun vaan kykenen. Ihmettelempä vaan että miksi niitä pitää tietentahtoen rasittaa lisää jos sielä jo kerta rasitusvamma on...
Noh sitte se lääkäri kysy, haluanko samantien kipupiikit ja toki halusin. Sano että pitää mennä odottaa, että hoitaja ottaa mut samantien.
Odotin 20 minuuttia, jonka jälkee rupes hermo menee ja menin kolkuttelee hoitajien ovelle ja kyselee mikä hitto sielä kestää kun 20min. sitte luvattii ottaa mut. Vastaukseksi sain tympeän ´´jaksat vielä odottaa``  Ehdin just takas istumaa, kun samainen nyrppänaama hoitaja tuli kutsumaa, pisti kaks piikkii ja lähdin Nooran kyyil kotii. Kotona siis vihdoin klo 20.40!

Lisäksi sekin vielä, että lääkäri käski alottaa lääkitykset heti, no miten ihmeessä kun ei apteekitkaan ollu enää siihen aikaa auki että oisin voinu lääkkeeni hakea?!? Eivätkä edes antanu alotus lääkkeitä, joten saan alotettuu vasta tänää päivällä kun Rasmus tulee ja tuo ne lääkkeet.

Lääkärit lukee hemmetilliset opinnot, että pääsee töihin, ja mitä ne tekee? Mokailee minkä kerkiää!
Eräs tuttunikin on nyt sairaalalla pötköttelees, kun oli paksusuolen leikkauksessa, joka piti ensin hoitaa tähystämällä mutta vituikshan seki meni ja jouduttiin suorittaa isommalla leikkauksella.
Eikä siinä vielä kaikki; lisäksi hänen ois pitäny eilen päästä pois sairaalasta (leikkaus tehtiin lauantaina), mutta kun siinä leikkauksessa oli menny vähä muutaki vituiksi... Nimittäin olivat sitten puhkassut hänelt umpisuolen ja nyt on sen takia letkuissa, koko mahan sisus tulehtunu ja yhestä letkusta tulee mahan sisältä verta ulos. Nyt niiden hemmetin ammattitaitosten lääkärien takii täl on edes todella pitkä toipuminen! Kyllä pistää suoraa sanoen vituttamaan!

Lisäks ärsyttää noi nuoret/teiniäidit, jotka ei kanna vastuuta ei sitten mistään. Asustelee oman äitisä nurkis oman lapsesa kans ja elelee ihan normaalii nuoruutta niinku lasta ei oliskaa...
Tuli vaan tuola mäellä taas nähtyy eräski tapaus.
Luulin ensin et siin oli sisko ja veli ja niiden äiti, myöhemmin selviski että siinä oli poika lapsi, sen äiti ja mummo...  Ei sitä likkaa kiinnostanu yhtää mitä se sen kakru touhus, se mummohan sen peräs juos ja sitä hoivas, tää likka vaa rassas kännykkää ja katto telkkarii. Sitte kun se aikuin sano pojalle että ´´mees tonne äitisi syliin`` nii tyttö siihen ´´joo pidä sinä se vaan`` EI LUOJA!
Ja huomas kyllä että se poika raukkaki on huomannu, ettei se oma äiti siitä hirmusesti välitä, kun haki kokoaika turvaa vaan mummoltansa...

Noh tähän loppuun vielä pari kuvaa Kevinistä ekaa kertaa omassa uudessa syöttötuolissansa :')


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥