2.2.2013

kaksi lensi yli käenpesän minä sekä hän

Nyt on lähtenny yhteensä 3 kiloa :) Ja huomaa kun masumakkaraki on pienentyny jo huimasti! Toki on vielä piiiitkä matka tavotteeseen, mutta hiljaa hyvätulee ;)

Olkkarin telkkariki oli huollossa, ja kateltii sitte minitoosaa. Onneks siint ei ollu ku emolevy menny ni se ol vaa yhen kokonaisen päivän huollos ja eilen siis saatiin se takas.

Tiia ja Nikkeki kävi torstaina ja Noora eilen.


Kevin oppi toissapäivään istumaa ilman mitää tukea :) Toki hieno etukeno, mut niin on kuulemma muillaki n.puolvuotiail ku ne istuu :D
menossa jonnekkin
 


ja Eilen ku se valuttautu sohvalta alas kun oli mun sylis ni huomattii et sehä osaa seisookki aivan loistavasti! Toki se piti mua käsist kiinni, mut niin oli tukeva ja jämäkkä asento ja jalkapohjat ihan tasan maassa! :)

Influenssaa liikkeel, toivottavasti ei meille asti rantaudu! ;s Siks äippäkä ei viitti nyt maanantain tulla vaik yleensa käypi aina maanantaisin töiden jälkee, kun siel sen mies ihan kipeen ja äiskääki se yrittää iskee.. =/

Nasu taas eilen etti ja etti kakka paikkaa lenkil mut eipä taas mikää muu kelvannu ku meijän eteisen matto, kivaaaa. Samaten takaoven matolle on edellee kiva kuseksii... Noh ohan seki vast 5kk et eiköhä sekin vielä opi.

Alettu Rasenkaa kattoo niinki vanhaa sarjaa ku käenpesä :D  miten sekin osaa koukuttaa näin pahasti?!?Huumori: Miksi ottaisin koiran

Koira oikein valittuna ja koulutettuna on paras kaverisi. Se on juuri se, joka hyväksyy sinut sellaisena kuin olet. Se on se, joka vie sinut lenkille, alentaa verenpainettasi, parantaa sosiaalista elämääsi. Se on juuri se, joka sotkee lattiasi kuralla, hiekalla ja karvoilla, vaatteesi karvoilla, joskus kuolalla ja tassuprinteillä, keittiösi vesikupista loiskutetulla vedellä ja ruualla - se joka opettaa sinulle ettei se nyt oikeasti olekaan niin vakavaa.
 

Koirasi on se, joka kuuntelee sinua ja jättää kertomatta nolot tilanteesi muille. Se, joka olemuksellaan lohduttaa sinua. Koirasi on se, joka saattaa uudistaa sohvakalustosi, nopeuttaa uuden kännykän ostoa ja muutenkin keventää kukkaroasi.
 

Koirasi on se, joka saa sinut usein hymyilemään ja joskus irvistämään. Se on juuri se, joka parantaa päivän ja joskus saa sinut miettimään sietokykysi rajoja. Se on se, joka ripulitaudissa juoksuttaa sinua yökaudet ulkona ja saa sinut huolesta kankeaksi sairastuessaan.
 

Koirasi voi auttaa sinua laihtumaan mm. syömällä koko jäähtymään unohdetun joulukinkun ja oksentamalla sen sitten olohuoneen matolle vieraiden päivitellessä ja kauhistellessa - sinä sitten siivoat naama punaisena, mutta edelleen koiraasi rakastaen. Niin ja sinähän sitten juokset ulkona viemässä ripulista kärsivää koiraa muiden nauttiessa makoilusta.
 

Koirasi on se, joka kehittää ongelmanratkaisukykyäsi, kun joudut lähtemään yhtäkkiä viikoksi työmatkalle Japaniin. Tai kun koirasi keksii kuinka ulko-ovet avataan, tai vaikkapa jääkaapin ovi.

Koirasi on se, joka saa sinut tuntemaan itsesi motorisesti lahjattomaksi tai muuten hölmöksi, kun pähkit kuinka jokin asia koiralle koulutetaan. Koirasi siis saa sinut kehittymään ihmisenä.
 

Koirasi toimii aina loistavana puheenaiheena työkaveriden kanssa - ainakin omasta mielestäsi. Myös kesäkuvat - no niissä on sitten perheen lapset niin ja tietysti koira.
 

Yhden koiran hankittuasi saatat jossain vaiheessa vakavasti alkaa harkita toisenkin ottamista - muiden pähkiessä miksi ihmeessä.
 

Koirasi kanssa saatat löytää itsesi ajamasta aamuyöllä koti kisapaikkaa, näyttelyä tai muuta muiden mielestä pähkähullua. Ja tämän vuoksi sinä kieltäydyit edellisen illan kapakkareissusta. Ja ne muut nukkuvat samanaikaisesti, sinun ajaessasi, autuaasti sängyissään ja viettävät seuraavan päivän mahdollisessa roikkuylissä. Sinulla taasen on elämää ja seurustelet toisten samanmielisten kanssa päivän.
 

Koirasi on kanssasi vain osan elämästäsi, mutta antaa sinulle muistoja koko loppu elämäksesi - niitä, juuri niitä, joita et koskaan vaihtaisi pois.
 
Artikkelin on kirjoittanut Camilla Ketonen

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥