5.2.2013

puolivuotis juttuja

Nyt on käyty puolvuotis neuvolassa.
mitat oli tosi hyvät; 70cm pitkä ja painoa 9175g.

Täti sörkki Kevinin suuta ja totesi että kyllähän sielä turvottaa ne tulevat hampaat, mutta niin... ei yhtään edelleenkään tullut läpi, johan niitä on 3kk tehny!

Sit oli höpöttelyt ja perus mittaukset. Sitte se katto tota Kevinin istuma asentoo ja keikuttel sitä ja totes et on tosi hyvät (noin nuoreks) heijaste refleksit ja ittesä suojelu vaistot, et ei sit niin vaa kipata ku ottaa jo hienosti kädellä vastaa :)
Sitte se katto poitsun seisoma asentoo ja sano samaa että hienosti pitää koko jalkapohjan maassa.
Sitte ne räpels lelui ja oli vähä vattallaa.

Eipä oikein muuta, anto 6-12kk jonku vihkon et mitä täs iäs tapahtuu, sit anto hampaiden hoito ohjeet ja jonku lapsi-vanhempi kerhon ohjelmiston et jos halutaan mennä sinne.

Huomattiin sielä sitten kans, että Kevin osaa nykyää ilmasta pettymystäänkin erittäin selkeesti;
silt otettii sen räpeltelemä lelu pois ni alko kauhee huuto ja itku, sitku se annettiin sille takas ni itku loppu ku seinää ja oli taas niiin kivaa..

Si se sano et nyt nää käynnit harvenee et seuraava on sit vast 8kk ikäseen ja sit on kans lääkäri, sit katoin sit monttu auki ihmeissää ni sit se jatko ´´tai saa tänne tietty tulla mut ei tarvitse jos ei halua``
Kyllä me kuitenkin mennää kuukausittain ku siel on kiva ku saa aina ne tarkat mitat ni saa seurattuu hyvin sit kasvuu :)Sitten ne lupaamani Kevinin puolvuotis kuvan otokset!
HUOM! Tässä ei ole sitä, mikä valittiin teetettäväksi.


kulissien takana :D4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥