7.2.2013

seliseliseli

Nyt on oltu laihiksella tasan viikko.
mahan&kylkien alueelta lähtenny: 5cm
reisi/reidet: 2cm/4cm
perseestä: 4cm
paino pudonnu 3,2kg
Seuraavat mittaukset taas viikon päästä tai kahden jos maltan :D
Tähän päästy; katsomalla mitä suuhun pistää, kaloreita laskemalla, n. tunti päivässä ulkoilua koiran kanssa, rappuset hissin sijaan + tunnin mittaset ilta jumpat + joskus myös aamuisin. Ja viikos pien aina 2 välipäivää, et en tee tot lihaskuntoo ollenkaa..

Eilen oli taas oikee hässäkkä päivä. Kevinii kiukutti aamusta lähtien.
Mummi ja pappa tuli käymää päivällä, sit enneks Kevin kävi nukkuu ni se vetäs vettä juodessaa henkee ja oksens :s M&P toi Kevinille puolvuotis lahjanki! rahaa, kortin ja kukkia :')
Sitte ku ne läks ni Iida tuli ja sit ku Kevin heräs päikkäreilt ni kiukkuumiin jatku taas ja ku se oli lattialla mahallaa ni yhtäkkii se tökkäs nokkasa lattiaa ja alko itkemää ihan älyttömästi, otin pikku miehen sylii ja huomasin et silt tuleeki nenästä verta! Onneks ei tullu paljoo, pari pyhkäsyy ni oli siinä. Ja poikaki rauhottu ku pääs sylii, sai oman riepusa ja tutin :)

Tää aamu alko taas niin loistavasti, Rasmus myöhästy koulusta ja postiluukusta läsähti ihan kiva sähkölasku. Mun nuppi repeää, väittävät taas etten ole maksannu jotain laskua sinä ja sinä päivänä, vaikkei mulle helvetti sentää ole edes tullu kyseistä laskua! ja nyt sitte peritää kolmin kertanen summa ´´viivästymisen`` takia. voi hevonperseet sanon minä!

Lisäks ahdistaa ku tää kämppä on (mun mielestä) sotkunen, löydän kokoaika jotaan jostain ja ärsyttää kun senki takii näyttää paskaselle kun ei voi mattoi pitää lattial ton yhen kusruikun takii. Kyseinen otus muuten teki taas eilen mukavan tempun:
Kevinin puuhamatto oli just tullu pesust ja laitoin sen paikoillee, sen että läksin hetkeks pois paikalta ni eiks tää karvapallo menny ja kussu siihin uudellee.. joo ei muutaku takas pesuu seki hemmetti.
Lisäks se on alkannu järsii kaikkii pahvisii juttui mitä meil on, esim. mun kameran laatikko missä on kaikki lisäjutut kameraa ni sen se on tuhonnu ihan täysin.

Okei se siitä avautumisesta.

Tänää äiskä tilas sen maailman ihanimman syöttötuolin Kevinille, sen pitäs tulla ens maanantaina tai tiistaina :p
Mut niit puolvuotis kuvii se ei pääsekkä tänää teettää ku influenssa on iskenny, menee ens viikkoon siis :s

Ja tänää ois taas ajotuntiki, ei jotenki yhtää jaksas :/  Lisäks pitäs niihi kirjallisii harjotella ku ens maanantaist lähtie saisin mennä sitä suorittamaa, aattelin nyt tän loppuviikon harjotella tosi paljo ja sit maanantain käydä siel autokoulul ku ne kattoo ku teen sen sielt niide koneel et onks järkee lähtä yrittää ja sit varaavat sen ajan..

Mul on kans tullu ihan kauhee sisustus vimma! ootan vaa et nää muutama vuos menis sika nopee et saatas alettuu väsää sit omaa kotii! tai siis ohan meil nytki oma koti, mut siis omakotitaloa :D joo mun selitykset taas...
Tulee kokoaika kaikkii ihanii ideoit, eilen mm. haaveilin semmosesta ihanasta harmaasta tiiliseinästä keittiössä..

viikonloppuun pitäs taas jättää koiruus yksin ja lähtä kaupoille vähä ostoksille.. meikkejä ja Kevinille uusii vaatteita, vaikka sil onki aika paljo kaikkee, mut yritetään löytää semmosta hyvää kokopukua ku sil on vaa yks semmoi ja seki alkaa olla melkosen pieni lahkeista ja hihoista.

huh, en oo vissiin viel kertaakaa kirjottannu näin paljoo kerralla :D

Seuraaval kerral koitan taas jaksaa laitella kuviakin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥