23.2.2013

viikonloppu

Kävin eilen ostamassa Iidalle synttärilahjan ja väsäsin aivan mahtavan kortin, naureskelen sille täällä itsekseni :D Ens viikol pitäs sitte mennä synttärikahville sinne Iidan luokse Kevinin kanssa.

Päätin myös vähän törsätä itseeni ja ostin huulikoruun uuden pallon ja kieleen uuden tapin kun en oo nyt vähää aikaa sitäkä vaihtanu ja vuoden välein ois vissiin suositeltavaa vaihtaa.. hups. noh nyt on sitte kuitenkin vihdoin uus :D ja päädyin sitte kans ostamaan uuden napakorun, joka tosin pääsee oikeuksiinsa vasta kun saan nää hemmetin raskauden aiheuttamat mahamakkarat pois ;s Oon vaan niin laiska koskaan alottamaa mitään kuntoilua, pääsin silloin jo hyvään vauhtiin, mutta kun tää selkä meni niin en oo jotenkin edes uskaltanu reenata, kun pelkään että se kipeytyy taas lisää..
Kun nytkin tää selkä on semmosen, että joo kolottaa vähäsen kokoaika, mutta ei miténkään kovin häiritsevästi ja ilman lääkkeitä pärjää suurimman osan ajasta, mutta auta armias kun käy makoilemaan tai istuskelemaan vähän pidemmäksi aikaa ja nousee jalkeille! tuntuu ihan selvästi kun sieltä painuu jotain kasaa ja vihlasee niin hitosti :(


Ei sitten eilen katottukaan mitään elokuvaa, kun huomattiin että vampyyripäiväkirjoihin oli tullu uus jakso ja katottiinki sitte se ja nyt ärsyttää kun se jäi niin jännää kohtaa ja ois uus jakso ladattavis mutta ei tekstejä, hmp.

Tänää sitte Roopen piti tulla käymään mutta ei auton puutteen vuoksi kerennyt, tuleepi sitten huomenna..
Katja ja Vili kyllä kävi :) Vili on 11kk Keviniä vanhempi ja he on nähny viimeks ku Kevin oli vielä pieni toukka eikä liikkunut mihkään. Nyt kun Kevinki jo touhuili niin Viliki innostu leikkimää Kevinin leluilla. Nasua Vili vähän pelkäsi aluksi, mutta kun ois pitäny kotiin lähtä eikä millää ois halunnu ni Nasuki oli sitte ihan kiva leikki kaveri :D
Tässä nyt sitte pari kuvaa mitä sain räpsästyä, kun Kevin roikku omassa kiikussaan ja Vili vei ystävällisesti leluja toiselle :')Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥