15.2.2013

ystävänpäivä

Oli kyllä surkein ystävänpäivä tähän mennessä. Aamu meni hirveissä kivuissa ja loppujenlopuksi oli soitettava Rasmus kotiin, kun en pärjännyt yksin Kevinin kanssa.
Syy tähän siis yhä edelleen kipeä selkäni.
Päivän vaan makasin mahallani sängyssä ja jouduin joka asiassa pyytämään apua Rasmukselta kun ei selkä taipunut mihkään suuntaa ja joka ikisessä asenossa sattu, toisissa vaan vähän vähemmän. Inhottaa olla täysin toisen avun varassa..
No soitin sitte taas terppakeskuksee, jossa luojankiitos vastasi tuttu ja lääkärille aika järjestyikin tälle päivälle!  Niin ne lääkkeet jotka sairaalalta sain, ei ole auttaneet mitään, ainut mistä on huomannut syövänsä lääkkeitä on huono-olo, suunkuivuus, ja maha sekasin.
Toivottavasti tänää löytys joku apu..

No kyllä me sitte eilen käytiin koko porukka voikkaalla saunomassa.
Kevin pääs touhuamaa ihan uudella vempaimella ja oli ihan innoissaa, sitä oli niin ihana kattoo ku toinen ol niin ilonen :')Osas pikku mies siin liikkuukkii, kovaa pakitteli menemää! :D ja parikertaa vahingos käppäil eteepäinki :)


Saunasta Kevin ei oikeen tykänny kun sielä pesutilassa kaikuu niin pahasti eikä semmosee kaikumiseen oo tottunnu.. Kevin sitte läks mun äiskän hoivii kuivattelee ja päikkäreille ja me jäätii Rasenkaa nauttii lämmöstä. Saunan jälkee iski niin jumalaton nälkä, että päätettii tilata ruokaa. Ite en mitää pitsaa uskaltannu vetää kun edelleen yritän laihduttaa vaikkakin jumppaaminen on selän takia hieman jäänyt =/  Päädyin siis salaattiin.

Vein äiskälle kun mentiin  sinne kerta ystävänpäivänä, niin söötin kukkasenkin.

Ja äippä kävi tiistaina meillä kun toi ne Kevinin puolvuotis kuvat mitkä oli teetettävänä ja samalla toi Kevinille Nallepuh minikirjan, edhardyn koko puvun ♥ normin raidallisen podin, onnittelu kortin (puolvuotisuuden johdosta) ja sit shortsit ja t-paidan ens kesäks, jotka yks tuttu oli ostannu lomareissulta thaimaasta. Ja mä sain ystävänpäivä kukkasia.


Eileen aamupäivästä mummi ja pappakin käväs pikasesti hakees Kevinin kuvan ja toi sille semmosen kivan soittomaton :)

2 kommenttia:

  1. Anonymous19.2.13

    vaikutat todella hyvältä ja kypsältä äitiltä nuoresta iästäsi huolimatta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥