20.3.2013

flunssa

Täällä sitä ollaan kipeenä. Nokka tukkeessa ja vuotaa, kurkkuu vihloo pelkkä hengityskin ja olo on ku ois rekan alle jääny, vuorotellen kylmä ja kuuma mutta kuumetta ei kuitenkaan ole..
Hartaasti toivon, ettei tää tartu pikku mieheen ja toiseksi eniten toivon, ettei tää pahene, jotta kykenisin huomena sinne ajokokeeseen ja mahollisimman skarppina tietysti...

Eilen Kevinillä oli menopäällä.. pisti koko kämpän ihan sekasin ja aina kun sain just siivottuu niin taas se menee ja levittää kaiken :D Tänää en oo ees nyt sitte jaksannu siivota sen jälkii, kun olo on mitä mahtavin..

pieni osa Kevinin aikaansaannoksista

Eilen Kevin myöskin oppi nousemaan istuma-asennosta tuen avulla seisomaan!

Ja eilen tulivat vihdoin ja viimein mun olohuoneen verhotkin!



Tänään olis suunnitelmis koittaa jaksaa tehä ruokaa ja leikkii jätkän kaa, kirjottaa tänne esittely Kevinin vauva-aika kirjasta ja iltapäiväl vika ajotunti.. Illan otan vaa rennostee ja annan Rasmuksen hoitaa hommat!
Huomena sitte aamusta äiskä tulee käymään ja sitte päivällä olisi se inssi...
Ja sen jälkeen illalla pitäs mennä käymää vielä äiskän luona ja jos saunaskin piipahtais, kun tää suomen sää on niin pirun lämmin!

2 kommenttia:

 1. Anonymous20.3.13

  Kerro sit saatko kortin! Tsemppiä inssiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos ei mitään ilmotusta tänne ilmaannu ni pipariks meni, mutta jos menee läpi niin tottahan toki tulen sitä hehkuttamaan! :D
   kiitoksia :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥