6.3.2013

hattuja

Äiskä oli eilen käymäs, kun mul ei ollu ajotuntia, koska Rasmus oli järjestelees niit mun synttäreit...
No äiti päätti alkaa tutkii mitä kaikkii pipoi Kevinil on ja sieltähän löyty vaikka kuinka hupaisia kappaleita! :D  moni oli jo jääny pieneksikin, yksi on niinkin vanha, että se on joskus aikoinaan ollut veljelläni käytössä (joka on nyt jo sellasen 27v.) ja mummini kutoma siis..
Ollaan käytetty vaan oikeestaa kypärämyssyä, jonka päällä ollut sellanen pehmonen sininen pipo (joka ei näy kuvissa) Oli kyllä niin hauskaa, että vedet valu silmistä!
No antaa kuvien puhua puolestaan:

Maanantaina ajotunnin jälkee varattii ens viikolle ajat liukkaalle radalle ja piemeäajo simulaattoriin.
Ja nyt sit tänää ois normi ajotunti ja aattelin kans varata vihdoin ajan sinne kirjallisii... jäiks :s
Miten voin olla niin lahjakas, että joka hemmetin ajotunnilla onnistun sammuttaa sen auton?!? ja miksi aina risteykseen, ei luoja... Ei muutaku tonne suomen surkein kuski ohjelmaa, siel ois sopivasti taas haku päällä...  Iskee vaa aina paniikki ku pitäs nopeesti päästä pois siit risteyksestä (sen jälkee kun on ensin odottanu oman vuoron mennä siitä) niin samaa aikaa ku painan kaasuu, nostan liian hätäsee sen hemmetin kytkimen -.-  Että kannaataa kouvolan suunnilla varata pitkää pinnaa liikenteesee tai ehkäpä pysyä kokonaa poissa sieltä, jos joskus jotenkin satun sen kortin saamaan!

No sitte toiseen stressin aiheeseen.. Ne juhlat. Sain eilen selville sen verran, että en voikkaan laittaa niitä uusia sukkahousuja ja sitä hametta, koska siirrytää vähn väliä paikasta toisee ja ollaa julkisil paikoil, 1: hame vilauttelee varmasti kivasti kun kumarrun 2. jäädyn pystyy niis sukkiksis. aaaaaaaa hermoromahdus

lopuks vielä kuva kun Kevin kattoo keskittyneesti salkkareide tunnarii :')

4 kommenttia:

  1. HAhah hajoilen noille hatuille edelleen :D Niin sulosia <3

    VastaaPoista
  2. Hahahaa hauska postaus! :D Pitäiskö itekki tehä? xD Mun pojal on kans paljon hattuja :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥