15.3.2013

Kevin liikkuu! ♥

Kuten otsikko kertoo, Kevin on oppinut liikkumaan. Tyyli vapaa ryömintä! Tämän hän oppi eilen illalla mun ja Rasmuksen sängyssä, ollessaan alasti kylvyn jäljiltä, tavotellessaan hieromapalloa.
Ajattelin sen ensin ns. vahingoksi, mutte tänään aamulla aamumaidon jälkeen lähti taas hitaasti etenemään sängyssä yökkärissään hieromapalloa kohti.
Vaipan vaihdon ja pukemisten jälkeen laitoin poitsun lattialle ja taas mentiin! :')
Ei ole tainnut vielä ite sitä oikee honata, kun ei niin innoissaan asista itse ole, ja lähinnä paikallaan ihmettelee tai kellonviisari tyyppisesti pyörii, mutta kun houkuttelen sit nii sitte mennään ja kovaa! :D

Yritin saada tapahtumasta tänne videon, mutta ei suostunu lataa, tai siis siinä kesti ja kesti ja lopulta päätin koittaa youtuben kautta. Joten alla olevasta linkistä pääsette katsomaan ryömintä harjotusta :)

♥taitava rakas♥

3 kommenttia:

 1. Anonymous15.3.13

  Ihana pikku mönkijä! :) <3 siitä se lähtee, kohta mennään ja kovaa! Täällä poju käveli tänään ite taaperokärrynsä kanssa eikä ees kaatunu kertaakaan :')

  -8kk pojan äippä-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videon linkki ilmeisesti siis toimii, vähä jänskätti että osasinko sen ladata oikein sinne youtubeen :D

   Ohoh :')

   Meilläkin on jo pari päivää myöskin kävelty, sohvasta kiinni pitäen :) ja muutama viikko taluttaen :)

   Tää 6-12 kk on just jännää aikaa ku tällä ikävälillä lapsi oppii just eniten juttui tai sillee niinku nopeaan tahtiin :)

   Poista
 2. Anonymous15.3.13

  sulonen kaveri :')

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥