23.3.2013

lapsen nukkumaan laitto

Ajattelin tulla tännekkin pohtimaan asiaa, kun aloin sitä tänään miettimään, kun annoin Kevinille iltamaitoa.
Eli nukkumaan meno.

Itsellä on ollut tapana, että ensin käydään illalla iltapesuilla + sitten kun hampaita tulee niin hampi pesu kuuluu myös siihin samaan, Sitten poika saa ilmakylpyä ja kölliä sängyllämme.
Siinä vaiheessa en tykkää enään pitää mitään suurta valaistusta päällä, kun tarkoitus olisi alkaa pikkuhiljaan rauhottumaan.  Jos ilta on sujunut suunnitelmien mukaan niin tässä välissä pitäisi olla muutama minuutti pallohieronalle, Kevin nauttii siitä aivan suunnattomasti! Sitten vaippa päälle ja maitoa sängyssä pötkötellen, jonka jälkeen vasta laitetaan yökkäri.
Sitten omaan sänkyyn ja lyhyt sadun pätkä. Hyvän yön suukot, valot pois ja nukkumaan!
Sitten kun Kevin on vähän isompi, niin ajattelin hankkia jonkun sellasen ison kirjan missä on kaikkia erilaisia pikku sadun pätkiä, jos joku tietää jonkun hyvän tuon tapaisen kirjan, niin vinkkejä otetaan vastaan!

Kevin ei tarvi tuttia, ei hyräilyjä, ei mitään. Sängyssään saattaa hetken itsekseen mylläillä ja höpötellä ja sitten nukahtaakin. Olen paljon miettinyt, että muuttuuko kaikki, kun poitsu oppii nousemaan sitä sängyn kaidetta vasten.. sujuuko nukkumaan meno enään näin helposti?

Miten muilla lapset menee nukkumaan?2 kommenttia:

 1. Anonymous28.3.13

  365 hyvänyön satua. siin on vuoden joka illalle pieni satu ja aina erilaiset =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos tosi paljon vinkistä! Pitääpä lähteä metsästämään kyseistä kirjaa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥