25.3.2013

ostoksia

Käytii tänään aamupäivällä Kevinin kans mun isovanhemmilla rattaiden kans kävellen, kun oli niin nätti sää taas :)

Sitte kun Rasmus tuli koulusta niin lähettii kaupoille, koska tarvitsin uuden hoitokassin ja sisältöä sinne. No ekaks ´´eksyttiinkin`` sitte kuitenkin H&M:ään kun muistin, että mulla on vielä lahjakorteilla sinne rahaa. Käytii piruuttaan kattoo et löytyskö sielt Kevinille mitään ja yllätykseksi huomattiin, että sielä oli lasten vaate osasto jotenki laajentunu ja tullu uusii vaatteita, kivoja vaatteita.
Tämmössii sitte löydettiin:
tästä tää päällimäisempi on kyllä citymarketista

kesä lätsä :p Tää blogger kääns ton kuvan nyt tollai tyhmästi päin ;o

Ei oo yhtää sellasta perus farkku kangasta, niinku vois luulla, vaan ihan pehmosta!

 

nämäkin tosi pehmosta kangasta!

No sitten mentii tosiaan sinne citymarkettiin, josta löyty tuo yks body, Kevinille ´´herkkuja`` VIHDOIN! sekä se uusi hoit kassi (siitä ei nytten kuvaa, koska teen seuraavaksi hoitokassi postauksen ja se kuva tulee sitten siihin!)
Nämä kaupat siis käytiin Veturissa. Sieltä lähettiin käymään mun porukoilla hakees navigaattori lainaan sekä Kevinille semmonen pieni vati, jossa se voi istua, ilman pelkoa, että luiskahtas ja hukkuis tai vastaavaa.. On nyt siis todettu, että ei enään pärjätä sillä isolla ammeella + ammetuella, koska Kevin päättäväisesti sieltä nousee istumaan ja yrittää tulla pois koko ammeesta!

Sitte käytiin... tai siis minä kävin, sillä Rasmus jäi autoon nukkuvan Kevinin kanssa...  vielä koskituulessa ostamassa nenän niistin, hoitokassiin purulelu, tutti+hihna, pumpulipuikkoja ja lusikka. Niistäkin esiintyy kuva siinä seuraavassa postauksessa sitten.

voi pientä :') ♥ ps. heilahtanut kännykkä laatu.....

 toi töyhtö! :D♥

Mun mielestä tosi hyvät vaate ostokset :) Mitä mieltä muut on?

3 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! Ja noi keltaset ''farkut'' on niin söpöt, tykkään itekkin semmosista mitkä näyttää ns. farkuilta ja on kumminkin pehmeää kangasta! Mukavat vauvan päällä ja joustaa. :)

  Ja kiva kun löysit noita sormiruokia niin pääsette testailee. :) Kerro sit miten onnistui. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä, ite en tykkää sellassii ns. oikeita farkkuja pitää, kun on niin jäykät niin uskois sitte pienen vaikea liikkuu niiden kans =/

   Onko nuo samoja ruokia mitä teillä? citymarketista löysin :)
   No noita pötkylä naksuja se ei ainankaa vielä oo honannu, sulattaa vaan nyrkkisä sisään ja lääsmää koko naaman sitten sillä sulaneella tohjolla :D

   En viittinny sitä sun toista kommenttii julkasta, kun en tienny että onko sulla se osote muille näkyvissä, vai haluutko pitää sen salasena..

   Poista
 2. No niinpä. :) Ehkä sitten kun lapsoset on vähän isompia ja kävelee enemmän nii voi pitää oikeita farkkujakin mutta ei vielä! :) Onneksi tommosia pehmosia valmistetaan.

  Noita maissinaksuja yms on paljon erilaisia, mutta joo ainakin melkein samoja. :)

  Kyllä teilläkin opitaan niitä varmaan pian syömään paremmin, meilläkin eka paljon mössättiin nyrkkiin mutta nyt sujuu jo paremmin vaikka toki vieläkin sotkee vähän. :) Harjoitus tekee mestarin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥