29.3.2013

sekalaisia kuvatuksia

Lupasin tulla laittamaan tänne kuvaa hiuksista. Noh eipä tuo värjäys nyt noista kuvista juurikaan näy, mutta siis: punaset ovat edelleen, tosin tyvi on värjätty tummanruskeella, tarkemmin siis Rasmus värjäsi :D ihan hyvinhän se onnistu, vaikka vähän pelottikin!Sitte aattelin kanssa uskaltautua laittaa tähän kuvat itsestäni: 1. ihan naturellina (ilman mitään meikkiä, voi häpeä..) 2. perus meikki 3. vähän muka ´´hienompi`` meikki


Eli kuva 2. yleensä kotioloissa, kauppareissuilla, sukulaisilla. Ihan vaan puuteri, ripsiväri ja kulmakynällä piirretyt kulmakarvat.
Kuva 3. Jos on jotaa ´´tärkeempää`` menoa tai jotkut juhlat. Kevyt meikkivoide, puureti, ripsiväri, kulmakynää, poskipuna (vai miksi kukakin sitä kutsuu..), kahta eri sävystä luomiväriä, eyelineriä ylhäällä, joskus myös alhaalla.Eilen kauppa reissulla löysin vihdoin hyvän kirjan Kevinille iltalukemiseksi! Mulle joku tuli ehdottamaan sellaista kuin, 365 hyvänyön satua, tai joku vastaava.. Juuri sitä ei meidän lähi kirjakaupassa ollut, mutta vastaavanlaisen löysin!


Kevinille mahtu jopa sen vanha nallepuku päälle! JES :) pieni muriseva nallukka ♥

Huomenna ajattelin tehdä sen päiväkuvina postauksen, joten julkasen sen tänne sitten sunnuntaina! :)

Tässä vielä kasa sekalaisia kuvia tältä päivältä!
´´en mä mitään tehny...``Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥