22.4.2013

3 x perhonen = kesä tulee!

Perjantaina Kevin sai elämänsä ekan flunssan. Yskää, joka on nyt pahentunut kolmen päivän aikana aika hurjaksi. Lisäksi on tullut nuha. Kuumetta ei ole onneksi vielä ainankaan ollut. Poitsu on leikkinyt ihan hyvin, mutta aina kun hengästyy, niin yskäkohtauksetkin pahenee :/
Kevin sai flunssan varmaan Rasmukselta, joka myös yskii aika kovasti. Saa nähdä selviänkö minä tästä terveenä, tähän mennessä ei ainankaan ole vielä mitään oireita ollut.Lauantaina Sain ihanan aamupalan :)


Käytiin robinhoodissa ostelees tulevalle kisulle parit lelut ja viltti. Yritin myös löytää vaaleenpunasia ruokailu kippoja sille, mutta ei ollut. Onneks on se pari kuukautta aikaa etsiä kaikki tarvittava.
Rasmus meni kaupan jälkeen laittamaan veljensä mopoa kuntoon ja minä ja Kevin mentiin sitte äitini luokse. Näin muuten kevään/kesän ekat perhoset! :)
elämäni rakkaat miehet: veljeni ja poikani ♥

Eilen ajettiin katsomaan Lolaa ja voi miten pieniä ne kisu olikaan! En ees osannu kuvista kuvitella että ne ihan niin pieniä olis! Lola oli oikee ahmatti, se oli tissillä kun mentiin, sitte se hetkeks irrotti ja saatiin se syliin, kun laitettiin pikkunen takas lattialle, niin ampas samantien takas tissille ja roikku siinä vielä puolentunnin päästäkin, vaikka kaikki muut pennut oli jo lopettanu :DKasvattajalla oli myös hiton iso koira! 50kg painava, siis se oli ihan jumalattoman iso! Rasmus rakastu siihin koiraa ja rapsuttel sitä, kun mä kattelin kisui. Nähtiin myös pikkunen ihmisvauva, 5vk vanha poika :)

Maksettiin Lolan varausmaksu 200€ ja loput 800€ sitten, kun mennään 16.6 hakemaan pikkunen kotiin :) Lola on ihana, kun se on ainut niistä pennuista kellä on vaaleenpunain nenä, niin sen tunnisti hyvin! ♥


Ajelu matkoilla näkyi neljä hajonnutta autoa tienvarressa, kaksi liiskaantunutta jänistä ja yksi kuollu kettu =/

Tänään suunnitelmissa pienen kipeän pojan hoivaamista, siivoomista ja pyykkäämistä!

4 kommenttia:

 1. Söpö kisu. ♥

  Ihanan aamupalan oot saanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, en jaksa odottaa kahta kuukautta et saadaa se kotii! :)

   Saan aina viikonloppusin leivät, mutta letut olikin jo kivaa ekstraa ;)

   Poista
 2. Uskomattoman suloiset pikku kisut <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥