11.4.2013

äiti+vauvajumppa

Nyt ollaan tosiaan kotiuduttu ensimmäiseltä vauvajumppa tunnilta, ja kivaa oli!
Mutta vaikka kaikki on sanonu, et ei siel sinänsä mitää jumpata, niin pyh! Sielhän painettii hikihatus ihan tosissaa! Ja kun oli kaikki lihakset tosi kipeen vielä siitä tiistaisesta pumppitrimmistä, niin meinasin tuolaki jo, että lyyhistyn kohta.
Meidän lisäks sielä oli 4 lasta äitejensä kans, yllättävän vähän porukkaa!

•Ekaks siinä oltiin patjoilla vauvojen kanssa ja jumpattiin pikkusia. Taivuteltiin jalkoja ja käsiä ja kutiteltiin ja oli pari laululeikkiäkin.
•Sitte tehtiin vauvat sylissä kyykkyjä, haara-askelluksia, kylkikiertoja (vai mitä lie..), taivuteltiin suorilt jaloilt eteen ja pystyy jne.
•Sitten mentiin piiriin ja siinä sitten aina nostettii lapsii suoril käsil sinne keskelle ´´vauvat moikkaa`` :D Leikittii suihkareitakin.
•Sitte otettiin se sateenkaari varjo ja lapset sen alle selällee kattelemaan värejä, kun aikuset pyöri sen varjonkaa ympyrää ja tuuletteli sil. Kevin ei tosin halunnu katella värei vaa läks sen varjon alla viipottaa :D
• sen jälkee sai laittaa lapsii sen varjon päälle istumaa tai makaamaa (taitojen mukaan) ja taas pyöritettii, Kevinii nauratti ihan hirmusesti ♥
• Sitte mentiiki taas siihi patjoille ja alettii tekee erilaisii hauiskääntöi kahvakuulien kans sekä kylkiä ja vatsalihaksia. Kevin yritti siin koko aika tunkee mun sylii ja nousta seisomaa mun jalkoi vasten ja parii muksuu rupes vähä kiukuttamaaki jo.
• Sit vielä venytykset ja oliki tunti mennyt!

Aijon kyllä mennä jatkossakin :)  Tuo on kyllä vaan kerran viikossa, aina torstaisin.. Mut ehkä ihan hyvä, koska mul on kuitenkin sit se pumppitrimmi kaks kertaa viikossa..


Mutta eihän päiväni voinutkaan olla taaskaan täydellinen, toki olin unohtanu sen samperin parkkikiekon ja löysin lapun tuulilasista, kylläpä v*tutti taas!
 
 
 
 
 
 
kuvat on eiliseltä, kun Kevin pelmus kiikussaan ja käytiin mun äidilläkin.

Ainiin! Kevin on muuten oppinu nyt taputtamaan käsiä yhteen ja antamaan märkiä kuola pusuja! :D ♥

Ja tänään meen Iiduskan kans uusimaa nää mun ripset vihdoin :)


PS. muistakaa käydä esittääs kysymyksiä TÄNNE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥