29.4.2013

Kevinin vappua, kipeilyä, ostoksia, taitoja ja paljon kuvia!

Tulipas pitkä otsikko :o :D
No mutta asiaan...

Eilen käytiin robinhoodissa ostaas pari ruuvia, että saatii vihdoin se tv kiinni, samalla nähtiinkin ihania nalle puh vappupalloja ja oli pakko ostaa Kevinille ekan vapun kunniaksi pallo!
Olipa hauska työnnellä poikaa kärreissä, kun hän huito sil pallol kaikkii ohikulkijoit ja se pallo heilu mun naaman ees, ni en edes nähny mihin niitä kärrejä työntelin :D
Kaupasta Rasmus vei mut ja pojan mun äidille ja meni ite vaihtaa autoon kesärenkaat ja rassaamaa veljensä mopoa. Mun äiskällä oli mun isovanhemmatkin, kun se mun veli tosiaan tänään lähti takaisin helsinkiin. Kevinil oli menopäällä, käppäili siel sohvaa ja sohvapöytää vasten ympäri olkkarii ja rullaili sil kävelytuolillaan hirveetä vauhtii!
Sitte kun isovanhemmat läks niin Kevinin Raija-kummi tuli kattoo poitsulii ja toikin lapsoselle nalle puh vappupallon! :D Mutta onneksi erilaisen, kuin mikä me oltiin ostettu.
Ja Raija toi mulle ja Raselle omatekemää simaa, joka oli ihan älyttömän hyvää!

Ostettiin Kevinille myöskin uusi autonistuin, kun se vauva koppero on jo niin kamalan pieni eikä kevin tykkää siinä yhtään olla.
Tää uus istuin menee 9-36 kiloselle ja se kuuluu laittaa naama menosuuntaan päin.
15 kilosta eteepäin, ei tarvitse käyttää istuimen vöitä, vaan lapselle laitetaan ihan se autonvyö. Mutta sinne on vielä matkaa! Myöskin niskan takana olevaa tukea saa nostettua ylemmäs, sitä mukaan, kun lapsi kasvaa.
Tämä istuin saatiin uuden veroisena Rasmuksen vanhempien naapurilta. Jouduttiin maksamaan vain 100€!! Istuinta on käytetty yhdellä lapsella ja vain hyvin vähän, sillä tämä oli varaistuimena lapsen isovanhempien autossa :)

Kevin tykkäs leikkii sillä istuimella samaa leikkiä, kuin lelulaatikolla, sohvalla ja vaippapaketilla:
Noustaan ylös, pyllähetään pepulleen, takas ylös, pepulleen jne. :D♥


Poitsu ei oikeestaa enään juuri lattia tasossa viihdy, mieluiten seisoskelee ja käppäilee hyppykiikussa, menee sohvaa vasten, kaikkii laatikoita/paketteja vasten, taaperokärryllä tai kädestäpitäen taaperretaan. Kevin pysyy pystyssä ilman tukea hyvin pieniä hetkiä, osaa kävellä niin että pitää vain toisella kädellä kiinni jostain, osaa laskeutua alas koukistamalla polvia ja pylläyttää pepulleen.
 Äitini ja mummini epäilee, että ei mene enää kauaa, kun Kevin lähtee kävelemään ihan itse ilman tukia... saa nähdä!
Itse lähdin kävelemään ilman tukea 10kk ikäisenä.

Sain eilen meidän pikku Lola-kisusta uusia kuviakin pari kappaletta, kun kasvattaja lähetti :)
Värit ovat kivasti jo tummunut ja karvatkin kasvanut pituutta lisää näinkin lyhyessä ajassa!


Eilis ilta, tai oikeastaan Kevinin nukkumaan meno oli ihan kamala!
Kevin on aina käynyt todella hyvin ja nätisti nukkumaan, mutta eilen hänel oli jotain kipuja ilmeisesti =(
Ensin jäi sinne ihan hyvin, hetken päästä alkoi kitinä, odotettiin josko se lakkaisi, mutta ei. Mentiin katsomaan niin poika oli sielä väärinpäin, käännettiin takasin selälleen ja pää ´´tyynylle``. Hetken oli taas hiljasta kunnes huuto alkoi. Vein hänen pallot sängyn viereen, että jos ne rauhottas, kun vieres heiluu jotain - Kevin rupes juttelee palloille, n.15min. meni ja alko ihan hirvee kiljuminen, semmonen kipu huuto. Menin katsomaan niin jätkä istu sielä peränurkassa spakaatti asennossa, jalka jumissa sielä pehmusteissa. Otin syliin ja rauhottelin ja laitoin takasin sänkyyn. Hetken oli taas hiljasta ja taas alko huuto. Aloin miettimään, että nyt hänt kyl sattuu joko ikeniin tai sitte on tulos korvatulehus tuon flunssan päälle. Annoin lääkettä ja niistin vielä kertaalleen hänen nenän. Hetken piti pientä kitinää sängyssään ja nukhati vihdoin, tunnin väännön jälkeen!

Tänään nukkui ainankin ekat päikyt ihan hyvin 2½ tuntia ilman mitään ongelmia.

Loppukevennykset:hitto mun hiukset näyttää limasille! ;o oikeesti ovat vain märät...
Nyt olen saanut omat vaavi kuvat kasaan ja tänään Rasmus ehkäpä hakee omansa, niin saan sitten tehtyä sen yhden toivepostauksen! ;)

1 kommentti:

  1. Anonymous29.4.13

    Oonki odotellut et millo tulee se postaus :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥