16.4.2013

muistakaa....

....käydä TÄÄLLÄ kyselemässä mitä vain kysymyksiä mitä mieleen juolahtaa! Aikaa on vielä muutama päivä, -ens lauantaihin!


Ajattelen usein rankkoina päivinä, että ´´jos mä vaan tästä päivästä selviin..``
Kyseinen tunne tulee usein silloin, kun tuntuu, että olis hirveesti kaikkee mitä pitää tehdä ja muistaa.
Tämä päivä on sellainen.
Saan auton n. klo: 15,
15.40 pitää olla Kevinin kanssa hakemassa veljeäni asemalta,
Asemalta ajetaan äitini luokse,
n.klo: 17 pitää olla hakemassa Rasmuksen äitiä pumppitrimmiin
pumppi alkaa klo: 17.30 ja loppuu 18.30,
Sitten on vietävä Rasmuksen äiti kotiin,
Sitten on haettava Kevin äitini luonta ja sen jälkeen vielä ajettava kotiin.

Ennen kaikkea tuota ajelua eestaas pitää vielä kotona kirjoittaa Kevinin hoito-ohje, pakata K:n hoitokamppeet, pakata omat jumppavehkeet, Soittaa ja kysellä kyytiä torstain vauvajumppaan ja tarkotuksena oli myös vielä jatkaa kissan kiipeilypuuta.
Usein tällaisina ´´kiireisinä`` päivinä helpottaa, kun kirjoitan ylös kaiken, mitä tapahtuu milloinkakin ja mitä kaikkea pitää tehdä.

Olen kuulemma ollut pienestä asti hyvin järjestelmällinen, siitä asti, kun opin kirjoittamaan, olen kirjoittanut mm. aina ylös kaikki tavarat mitä oli hoidossa tai mökillä mukana, että muistan varmasti ottaa kaiken myös pois lähtiessä mukaan.. Näin toimin edelleen.


Noh toisiin aiheisiin.
Huomasin miten Keviniä pystyy juksaamaan, jos ei ruoka maita! Esitän, että itsekin söisin sitä samaa ruokaa (poitsu on niin pieni ettei vielä tajua, etten sitä oikeasti syö) Johan alkaa maittamaan, kun katsoo, että äiskäkin syö ihan samaa :D


Sain eilen ihanaa s-postia, kun ragdoll kasvattaja ilmoitti kuvien kera, mitkä pennuista ovat vielä vapaina (kolme kuudesta pennusta). Yleensä hän ei varaa pentuja ilman, että paikanpäällä käy katsomassa ja maksamassa varausmaksun, mutta me ollaan häneltä sitä pentua odotettu niin kauan, että hän lupasin meidän suosikkia varata sunnuntaihin asti, jolloin mennään sitten se varausmaksu maksamaan :) Hän varaa tuota senkin takia, että taas huomenna sinne on menossa joku katsomaan itselleen pentua. Hänen pennut menee aina kuin kuumille kiville!
Tässä meidän oma pikkunen nyt sitten on:

Kasvattaja oli nimennyt Justiinaksi, mutta varmaankin nyt alkaa kutsua pikkuista meidän nimellämme, kun  kerroin, että kisusta tulee Lola
Lola on vielä näillänäkymin näyttelytasoinen, mutta jos kasvaessa ilmenee jotain väri´´vääristymiä`` niin sittenhän se muuttuukin lemmikkitasoiseksi. Meille se on ihan se ja sama minkä ´´tasoinen`` kisu on, yhtä söpöhän se silti on! Ja kun ei me kuitenkaan mihkään näyttelyihin aijota mennä.
Jos Lola pysyy näyttelytasoisena, hintaa tulee 1000€, mutta jos muuttuukin lemmikkitasoiseksi, on hintaa silloin 850€.
Lola haetaan meille 16.6.2013, jolloin on tasan luovutusikäinen!♥


Tähän loppuun vielä kuva vertailut minusta ja Kevinistä

pari päivää syntymästä

minä

Kevin

4kk
minä

Kevin

puolivuotta

minä

Kevin

10 kommenttia:

 1. Anonymous16.4.13

  Kevin on kyl ihan sun näköin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep :) mut on Kevinis paljon isääsäkin! Ikävä kyllä mulla ei Rasmuksesta ollut kyseisiä kuvia koneellani.

   Poista
  2. Anonymous16.4.13

   Ois kiva jos tekisit joskus semmosen postauksen missä kerrot et mitä Kevin on periny sult ja mitä isältään! Niinku luonne/kehitys/ulkonäkö. Söpö poika kyl on! :)

   Poista
  3. Pitää pistää korvantaakse! Hyvä ehdotus, kiitos :)

   Poista
 2. Anonymous16.4.13

  Huii kauhia ku on kallis kissa! Mistä te saatte rahat noin kalliiseen lemmikkiin? :) eikö lemmikkikissoja saisi halvemmallakin :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ihan hirmusen kallis kyllä, mutta ragdoll rotu on kallis riippumatta kasvattajasta, ja halutaan nimenomaan tuon rotuinen katti :)
   Rahoitus tulee minun säästötililtä :)

   Poista
 3. Anonymous16.4.13

  Miks sun pitää kirjoittaa Kevinin hoito-ohje ku eiks se oo aiemminki ollu äidilläs hoidos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on ollu. Mut sen rytmit on taas vähän erilaiset ja ei voi ihminen 100% muistaa lapsen rytmiä, jos ei ole sen kans päivittäin tekemisis niin ihan varuiks laitan aina.

   Poista
 4. Teissä on paljon samaa näköä! :)

  Mä oon ihan samanlainen ton suhteen, että kirjoitan paljon juttuja ylös. Esim. aina kun lähden mökille tai muualle "pidemmälle" niin pakko olla lista kaikesta mukaan otettavasta. Muutenkin oon aina kirjoittanut tosi paljon kaikkea. :)

  Hauska toi Kevinin syömisjuttu :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotenkin nään poitsus hirveesti mun veljen näköö ja sit taas itsessäni ja veljessäni en niinkään samaa näköö nää :D

   Helpottaa paljon ku kirjottaa asiat ylös :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥