18.4.2013

Niin oikein, et tuntuu jo väärält

Tulinpa taas päivittelemään meidän perusarkisia tapahtumia :)
Tiistaina tosissaan hain Kevinin kanssa mun veljen juna-asemalta ja mentiin mun äidille. Rasmuksen äiti soittikin, ettei häntä tarvitsekaan kuskailla, JES! Joten kerkisin hyvin olla äitini luona tunnin verran, ennenkuin lähdin pumppitrimmiin.
Pumpissa oli saman tyyppisiä juttuja kuin viime kerrallakin ja mukavaa oli! Hiki virtas ja tuntu, kuin taju lähtisi, eli tehokasta oli!
Jumpasta ajoin hakemaan Keviniä ja sitten kotiin. Kevin oli ollu taas tosi kiltisti ja oli nukkunukkin hyvin :)

Keskiviikkona ei ollu edes paikat enään niin jumissa, kuin viime jumppa kerran jälkeen, eli lihakset alkaa pikkuhiljaa tottumaan.
Soitin Rasmuksen äidin käymään kahvilla ja harmittelin, kuinka ei taideta päästä Kevinin kans vauvajumppaan, kun Rasmus tarvii autoa ja mun isovanhemmilla kaikilla on jotain menoa. No R:n äiti sanoikin, että hänen äitinsä varmasti kuskaa mielellään (ja niin kuskaskin).
Illalla saatiin Lolan kiipeilypuu valmiiksi, tosin siihin pitää vielä ostaa leluja roikkumaan, kun se on tehty, niin sitten tulen tekemään meidän rakennus projektista erillisen postauksen kuvineen.
Sain myöskin Lolan kasvattajalta uusia kuvia meidän pikkusesta ♥

Tänään Rasmuksen mummo sitten tuli hakemaan aamulla 9.30 mua ja Keviniä sinne vauvajumppaan. Oltiin hieman etuajassa, mutta se olikin tosi hyvä, sillä nyt kerkisin paremmin tutustumaan siellä yhteen naiseen vauvansa kanssa, joka jo viime kerralla otti meidät hyvin vastaan (uusia kun oltiin). Hän on todella mukava, vaikka onkin reippaasti minua vanhempi (kuten siellä kaikki muutkin äidit). Mutta kummasti sitä puheenaihetta ikäerosta huolimatta löytyy, kun elämäntilanne on sama! :)
Keviniä taas nauratti niin hirmusesti eikä malttanu antaa munkaan jumppailla kunnolla, kun kapus vaan mun päälle ja oli kokoaika menos johku suuntaa ja ´´varastelee`` toisten tavaroita :D♥
Kotona Kevin sai maidon ja kun pääsi sänkyyn, sen, että pää osui patjaan, oli jätkä unessa!
Sen jälkeen pääsinkin taas ilokseni siivoilemaan kakkakasoja keittiöstä ja sitten rentoutumaan! Raikas suihku, kahvia ja blogger :)
Tänään pitäs vielä siivoilla ja jos sitä jossaa lähettäs yhessä käymää, saa nähdä!
kun toinen oli vielä ihan vaava♥

Lauantaina tulen tekemään vastauspostauksen, kysymyksiä voi edelleen vielä laitella tulemaan TÄNNE! kiitos kaikille jotka ovat keksineet/keksivät kysymyksiä!

Multa on myös toivottu postausta, jossa kertoilisin mitä kaikkea Kevin on perinyt multa ja mitä Rasmukselta. Teen sen, heti kun saan saalistettua Rasmuksesta erilaisia kuvia lapsena ja kun saan aivoni tarpeeksi toimimaan tuota haastavampaa tekstiä varten! Mutta kyllä, se on vielä tulossa :)

2 kommenttia:

 1. Anonymous29.5.13

  Koska toi söpö kisu on luovutus ikäinen? OOt varmaan kyl kertonutki jo mut en vaan muista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oonhan mä tääl monee otteesee hehkuttanut, että 16.6 on tuo Ragdoll kisu luovutusiässä ja silloin myöskin sen haemme :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥