6.4.2013

reeni alkaa

Tähän alkuu ajattelin tehdä tälläsen elämäni parhaat hetket viidessä kuvassa.
Sain tän idean tuolta Emilian blogista!
Kuvat ovat aikajärjestyksessä, eivät tärkeys järjestyksessä!

Rasmus

kun pääsin opiskelemaan seurakuntaopistolle Järvenpäähän
kun saatii tietää tulokkaasta
pojun syntymä

kun poju sai nimekseen Kevin Cristian R.
Tän kuvan/muiston tillalla olis voinu olla myös ensimmäinen oma koti,
mutta ei ollu sopivaa kuvaa, joten ristiäiset veivät tämän!


Sitte kuulumisia.
•Otin vihdoin itteeni niskasta kii tän kuntoilun suhteen! Oon nyt käyny neljänä päivänä kunnon hölkkä/juoksu lenkillä Nasun kanssa ja tänää aamulla pikku rinksa juosten ja sit raikkaasee suihkuu ja aamupala pöytään, ai miten ihana fiilis tulikaan!
Lisäksi ens tiistaina alotan pitkästä aikaa kunnon harrastuksen, rupeen nimittäin käymään pumppitrimmissä (mikäli se siis tuntuu hyvälle ja omalle jutulle, en oo koskaa vielä kokeillu semmosta) Alkuu käyn aina tiistai-iltasin ja lauantai aamuisin, saa nähä jos innostun käymää joskus useemminkin tai jopa kokeilee samas paikas muitaki lajeja.
Lisäksi aletaan käymään samassa paikassa Kevinin kans tortai aamuisin äiti+vauvajumpassa! Sielä lapset saa leikkiä ja tehää kaikkee yhessä, mutta lisäksi sielä on äideille lantionpohja jumppaa ja syvävenytyksiä :)
Jännittää kyllä ihan hirmusesti mennä sinne vauvajumppaan, kun tuntuu et sielä kuitenkin kaikki äidit on ´´aikuisia`` siis paljon vanhempia kuin minä ja kaikki on jo tutustunu toisiinsa ja mä meen sinne uutena ´´teiniäitinä`` ja kaikki kattoo vähä kieroo.. No saa nähä, aijon joka tapauksessa mennä sinne, jos Kevin siitä tykkää!
Ainut huono siinä on se aika.. klo 10-10.45 eli just Kevinin päikky aika =/ Joten aina torstaisin on vähä fiksailtava tuota päivärytmiä jotenkin fiksusti...
Mutta tulen sitte kyllä kertomaan sekä pumppitrimmistä, että vauvajumpasta, että mimmosta oli.

•Kävin torstaina hakees äiskän töistä meille pariks tunniks ja sit vein sen kotiiki vielä, eikä sit ees pelottanu mun kyydis, vaikka ajattelin ensin, ettei se ikin ees uskalla tulla mun kyytiin :D

•Kevin nukkuu edelleen aika huonosti, jos tää johtuu niistä hampaiden tulosta (en muutaka syytä keksi) niin vois jo hemmeti ruveta pikkuhiljaa puhkeilee! Päivisin nukuttu ennen se 5 tuntia yhteensä, nyt menee 1-3 tuntia yhteensä ja sit kiukutellaanki kaikki hereillä olo ajat, ellei kokoaika joku viihdytä eri asennoissa, eri paikoissa ja eri leluilla..
Ennen on jääny nukkumaa ihan ilman mitään toimenpiteitä, nyt aina kun sen sinne sänkyy laittaa ni alkaa hirvee huuto, varsinkin iltasin. Ja ennen ei oo yöunille tuttii tarvinnu ollenkaa, nyt se on enään ainut ja viiminen keino millä pinenen sinne saa jäämään!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥