12.5.2013

Juhlia ja hiekkalaatikko leikkejä

Ihan ensin: Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!
Minulle tämä onkin elämäni ensimmäinen äitienpäivä, enkä kyllä olisi ikinä uskonut, että tätä päivää saan viettää, ollesani vain 18-vuotias!
Minun aamu alkoi sillä, että sain Keviniltä kunnon kuolapusuja ja riemun kiljahduksia ♥
Sain myös oikein herkullisin ja laajan aamupalan, jonka Rasmus teki.
Sekä tietysti äitienpäivä lahjan ´´Keviniltä``.
2x leipä, joissa flooraa, juustoa, kananmunaa paistettuna ja tomaattia, kahvia, tuoremehua, omenaa kuorittuna ja paloteltuna ja prinsessa kakkua


Tää oli musta niin ihana, että tuossa lukee ´´mamma`` eikä ´´äiti``, koska Kevinhän sanoo minua mammaksi :)
Tänään olis tarkotus käydä mun sekä Rasmuksen äidin luona, viemässä kukkia. Muuten varmaan oleillaan vaan.Sitten menneiden päivien tapahtumiin

Eilen huomasin aamulla, että se samperin flunssa on iskenyt nyt minuunkin. Kurkku oli ihan tajuttoman kipeä ja nenäkin vähän valutti.
No kuitenkin sitten piti lääkkeiden voimalla lähteä sinne 2.v synttäreille.
Keviniä kiukutti koko aamun kotona, mutta onneksi sitten kylässä viihtyi. Sielä oli hirveesti ihmisiä (joita minäkään en tuntenut), eikä Kevin vierastanut ketään yhtään. Kiersi vain olkkarissa pöytää ympäri ja matkalla lääppi kaikki sohvilla istujat.
Musta oli jotenkin outoa, kun synttärisankari, joka tosiaan oli jo 2-vuotias, ei osannut puhua mitään ja oli saman kokoinen, kuin Kevin :D Hirvee meno hänel oli päällä ja Kevin kattel kummissaan, kun lapset riekku.

meikäläisen ´´juhla meikki``

uusi merimies puku...

... oli Kevinin juhla-asuna

Juhlien jälkeen poikettiin vielä moto netissä, kun huomattiin Kevinin tykästyneen siihin hiekkalelu settiin, joka annettiin lahjaksi. Olihan meidän pojankin saatava siis samanlainen.

´´oho sainks mäki tämmösen!``

´´mitäs täältä löytyykään...``

´´lapioo... ämpärii...``

´´...mutta vielä sielä on jotakin!``

´´no kaadetaan koko kuormuri!``


Ja illalla sitten vietiinkin Kevin ensimmäistä kertaa hiekkalaatikolle.
Kevin ei oikein innostunut siitä märästä, viileästä hiekasta. Nenä kurtussa katseli, kun äiti ja isi teki hiekkakakkuja. Hetken ihmeteltyään, hänkin usklatautui vähän kokeilemaan miltä se hiekka tuntuu.

´´et oo tosissas!!``

´´en koske! Haluun poooois!!``

´´Ei mut onhan tää ihan hauskan tuntusta!``

Perjantaina kaupan ja siivoilujen jälkeen Roope sekä Noora tulivat käymään ja kateltiin yhdessä parvekkeella kunnon kaatosadetta ja ukkosta. Eipä siinä se kummempaa.

2 kommenttia:

 1. Kevillä on kyllä niin suloisia ilmeitä, ihana! Ja ihana tuo merimiesasu!

  Tosi nätit meikit ollut sulla, niin kuin kuvista päätellen yleensä sulla onkin. :) Mä vihaan meikkaamista, mutta silti meikkaan melkeen joka päivä, paitsi jos oon kotona koko päivän. :D En jotenkin koskaan oo tykännyt siitä.
  Mua ärsyttää kun mulla tulee aina ihan kökköripset, sellaset paakkuset. Mitä ripsaria sä käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Kevin on tullut noissa ilmeissä minuun, itse kuulemma pienenä istuin paljon peilin ääressä ilmeilemässä :D

   Joo se on kyllä kiva, ja henkseleitä saa säädettyy vielä ihan hirmusesti niin menee kyllä niin pitkää, kun maito-maha antaa myöten ;D

   voi kiitos :) Ite taas tykkään meikkaamisesta, mutta oon niin laiska, että meikkaan vaan, jos on joku erikoisempi päivä tai jotkut juhlat, tai vieraita tulossa (läheiset eriasia, niitä varten en laittaudu yhtää :D)
   Kyllä mullakin aika usein tulee paakkuja, sitten vaan harjaan ne ripsiharjalla pois :) Käytän tota Maybelline new York the falsies feather-look volum' express, siin on ollu tähän mennes kokeilluista paras harja, mun mielestä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥