7.5.2013

Kevinin touhuja kuvilla ja videoilla

Ensin minun kuulumiset..

Nyt on laitettu uus tietokone tilauksee, en tosin tiedä vielä yhtää mimmonen sieltä on tulossa, kun yksi tuttu hankkii sen firmansa kautta. Tiedän vain, että käyttöjärjestelmä on windows 7, se on läppäri, max. 15tuumanen, ei mikään kosketusnäyttö ja sitten tein listan mitä ohjelmia siihin tarvitsen. Saan sen varmaan ensi viikolla. Ärsyttää tää jumittava kone.. Ehkä tällä nyt vielä hetken pärjää, kun on pakko.

Jouduin toissapäivänä ottamaan venytyskorun korvasta pois, kun siihin korvanlehteen ilmaantu joku hiton kipeä patti =/ Nyt onki sitte niin niin nätti korva, ai että. Ei olis ikinä pitäny alkaa venyttämää...
ennen (10mm)

ja jälkeen

Lisäks mun suoliston/vatsan toiminnassa on ollu vikaa jo monta kuukautta ja en oo jaksanu mihkää lääkärii alkaa soittelee, kun olen ajatellut sen korjaantuvan itsestään.
No nyt sitten kuitenkin soitin, kun tuntuu vaan pahentuvan kokoaika.
Lääkäri ajan sain kahdenviikon päähän ja siihin asti ohjeeksi sain käyttää gluteiinitonta ja laktoositonta ruokavaliota. Ensihoitaja epäili keliakiaa.
Todella todella kovasti toivon, että tämä ei ole sitä! Nimittäin nuo ruuat on hiton kalliita verrattuna normi ruokiin, valikoima hyvin niukkaa ja saa tosi tarkkaa sitte seurailla mitä suuhunsa työntää. Lisäksi ne on hiton pahan makusia! No ehkä siihin makuun tottuis, mutta ainakin näin alkuun oli kyllä oksennus hirmusen lähellä..
Mielummin ottasin sitten sen vaihtoehdon, että suolistossa on joku vika mikä saatas hoidettua lääkkeillä tai leikkauksella (vaikkei sekään tietty mukavaa olis), mutta ennemmin sekin, kuin, että syön lopun elämääni noita erikois ruokia!

Sain myös taas uusia kuvia meidän Lolasta, ja voi miten suloinen se osaakaan olla! ♥
Neito tottunut nyt myös nosteluun, ei rupea enään huutamaan :)


No sitten meidän hurmurin kuulumiset.

Vauhti on päätä huimaavaa!
Kevinin 9kk postauksessa kertoilinkin, mitä kaikkea herra osaa, mutta tuntuu, että hän on siitäkin jo kehittynyt lisää. Tuntuu, että pikkunen oppis joka minuutti jotain uutta tai kehittyy jossain jo osaamassaan asiassa!
pysy just kuvan ottamisen ajan paikallaa isin kainalossa :D

Nyt herra oppi nousemaan myös meidän melko korkeaa tv-tasoa vasten ilman mitään apuja! Ja osaapa myöskin laskeutua sieltä alas, pienen tuumailun jälkeen.
 
Jätkä römyää välillä niin hirveesti, että eilenkin tuli jo nenustakin verta (hyvin vähän).
Yrittipähän eilen nousta seisomaan ilman mitään tukeakin... mutta eihän siitä mitään tullut, kun tasapaino on vielä melko huono :D puoleevälii asti pääs, sitte mentiiki otsa edellä lattialle.
Kyseisestä tapahtumasta en kerenny kuvaa nappaamaan, kun kauhulla katsoin, mitä se vintiö nyt keksikään.


Jos olen tietokoneella ni jätkä tulee norkoilemaan tähä mun tuolin viereen ♥


Kovasti yrittää lähteä jo kävelemään ilman mitään tukiakin, kun tavottelee jotain, joka on vähän kauempana!

Ja taaperokärrillä mennää hirmusta vauhtii :)


2 kommenttia:

  1. Voi että miten suloinen pieni kisu! Ja poitsukin tietty suloinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samaa mieltä ;) kiitos!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥