16.5.2013

Mielipiteitä

Ensin:
Muistakaa käydä esittämässä kysymyksiä Rasmukselle TÄNNE!

Mitäs meille? Perus arkea höystettynä vierailuilla, kiukuttelulla ja ihmetyksillä.

Eilen aamupäivästä Rasmuksen äiti tuli käymään Keviniä katsomaan ja toi samalla Rasmuksen kummipojan pieneksi jääneitä juttuja.

Hyvät pöksyt ulkoiluun. H&M, koko: 74.
Ei olla vielä sovitettu, että mahtuuko,
kun Kevin käyttää kyllä jo 80-86 kokoa..

Sitten nämä saavat odottaa ens syksyyn:
rukkaset, jotka on tosi helppo pukea lapselle, tuon vetoketjun ansiosta!

Reima, koko: 1

samanlaiset sinisenä

koko: 0, mini
Oli siellä myös semmosia paksumpia paitoja, mutta ne alkaapi olla näillä keleillä liian kuumia päällä. Lisäksi me ei tykätä Kevinillä pitää vielä paitoja, kun sen verran paljon vielä lattia tasossa on, niin bodyt pysyy paljon paremmin paikoillaan.
Lisäksi oli se semmonen kypärä juttu... En tiedä sen oikeaa nimeä. Se on se pehmonen häkkyrä, mikä laitettaisiin lapselle päähän, ettei kolhi itseään.
Me emme sellaista käytä. Ilmeisesti Rasmuksen suvussa se on ollut tapana, mutta ei meillä, enkä minäkään aijo lapsillani sellaista käyttää. Minun mielestä lapsi oppii siinä kun välillä vähän kolhasee johkun, kun ei keskity tekemiseensä.
Mitä mieltä muut ovat noista pää pehmusteista vauvoilla/taaperoilla?


Sitten iltapäivällä taas mun äiti tuli mun ja Kevinin seuraksi, kun Rasmus oli taas rakentelees kaiken maailman häkkyröitä porukoillansa.
Äiskä oli löytänny/ostannu prismasta Kevinille ´´kännykän``.  Se on aivan loistava, koska siinä ei aikuinen menetä hermojaan siihin pimputukseen, koska ääni on todella hiljainen!Illalla mulle kävi pikku vahinko, kun kiireessä höyläsin leivän päälle juustoa, mukaan tarttui peukalosta palanen. Hitto, että se säikäytti! Pompin keittiöö ympäri, peukalo nyrkissä. Rasmus kun sai mut rauhalliseksi, laitettii laastari, niin sitä saikin sitte vaihdella, kun verta tulikin aika paljon, laastarista läpi :/ No se vuoto onneksi loppu nopsaa, mutta hiton kipeä se on edelleen!
 

Jossain, vissiin fb:n puolella mainitsinkin jo, että Kevin  konttaa nyt pidempääkin matkaa. On osannut jonkun aikaa kyllä mennä halutessaan lyhyttä matkaa, mutta eilen hän näki maitopullon ja silloin tuli kiire! Jätkä konttas hirveetä vauhtia pullon kimppuun.
Eipähän pääse enään neuvolan täti siitäkään sitten valittamaan, että kun ei voi oppia menemään portaita jos ei konttaa... Itse en ole ollut missään vaiheessa huolissani konttaamisesta, konttaa jos konttaa jos ei niin mitä sitten, aika moni jättää sen välistä ja hyvin silti osaa vaikkapa ne nimenomaiset portaat kavuta ylös ja alas!


Viime yö oli aika kamala. Tai no pikemminkin stressaava. Kevin on aina nukkunut tosi tosi hyvin kaikki unensa. Viime yönä hän kuitenkin heräsi ihan yht'äkkii ja alkoi kiljumaan. Kiljui ja huusi, eikä mikään auttanut. Mulle tuli ensimmäistä kertaa sellanen tunne, että mitä hittoa mä teen?!? Mitä mä voin tehdä, kun mikään ei auta! Mikä mun pienellä rakkaalla on??? No sitten se ehkä selvisi. Josko sielä olis tulossa vihdoin niitä hampaita. Nimittäin, kun yöllä kokeilin pikku huutajan ikeniä, niin hän hermotui vaan lisää ja selkeesti aristi niitä. Lisäksi sielä ikenissä on sellassia kunnon kukkuloita, kuola valuu tosi reippaasti ja kaluaa kaikkee kovaa (tosin kuolaus ja kaluamiin on alkanu 3kk iässä ja ollus iitä asti koko aikasta..)
No jokatapauksessa, annoin sitten särkylääkettä, siitä meni n.puolituntia vielä huutaen ja sitten pikkunen onneksi rauhottui. Yöllä vielä heräili pari kertaa vähän huutamaan, mutta niihin nukahti sitten kuitenkin itse samantien.

Miten muiden lapset ovat reagoineet hampaiden tuloon?

seuraavaksi seuraa armotonta avautumista, jos et kestä, lopeta lukeminen tähän!

Mua ärysttää, suoraan sanoen vituttaa, kun tuli tuo uusi lakimuutos noihin ajokortin saamis juttuihin!
Mitä helkutin järkeä siinä on, että mulla on jo se kortti, mutta silti lähden huomenna ajotunnille ja maanantaina teoriatunnille?!? Lisäks joku helvetin ryhmä ajo, jonka ajankohtaa en tiedä. Ryhmäajolla oltava vähintään 2 oppilasta, jokainen ajaa tunnin. No joo, jos siinä autossa on vaikka 3 oppilasta, niin siihin perkeleen retkeen menee sitten reilu 3 tuntia! MULLA ON MUUTAKIN TEKEMISTÄ kuin istua jonkun tuntemttoman tyypin kyydissä ajokoulun opettajan kanssa tunti tolkulla!!!!
Voiko ihmistä edes kyrsii näin helvetin pahasti?? Ainiin lisäksi tuokin ´´huvi`` kustantaa sen parisataa euroa!!!

Onko täällä joku muu, jota tuo uudistus ärsyttää?


Loppuun vielä pakollinen: Lolan kotiuttamiseen on nyt tasan kuukausi jäljellä!
Joo toi kuukaus tuntuu hiiiirveen pitkältä ajalta, mutta kun yrittää ajatella jotain muuta, niin äkkii se aika sitten menee :)

11 kommenttia:

 1. Täältä löytyy toinen jota ärsyttää kanssa toi ajokortti juttu! Alotan ite kohta puoliin autokoulun ja nyt jo ärsyttää tuo ryhmäjuttu, mitä järkeä on istua tuntemattomien kyydissä yli 2 tuntia?

  Kevin on tosi söpö lapsi, ja tuohon konttaamiseen, miksi aina neuvolassa valitetaan kun lapsi ei konttaa? kyllä se sitten konttaa jos on kontatakseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no mun mielestä, rehellisesti, siinä ei ole mitään järkeä, pelkkää rahastusta!

   kiitos :) Nii'i sitä ei kukaan tuntemani ymmärrä. Minäkään en vauva iässä kontannut, silti opin portaiden menon ja kaiken muunkin olennaisen ihan ajallaan..

   Kiitos kommentistasi!

   Poista
 2. Anonymous16.5.13

  sama täällä tuon ajokorttihomman kans.. rahastusta vaan! tuntuu niin tyhmältä lähtee teoria- ja ajotunnille kun on jo se kortti ollut taskussa jonkun aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä!
   hienoa kuulla että en ole ainut, ketä kyseinen muutos sapettaa!

   Poista
 3. Ootpas sä vihasella tuulella. ;) No mutta ihan ymmärrettävää kyllä. :D

  Ps. sen nimi on konttauskypärä. :) ja meilläkin on sellane ku lahjaks saatii mut ei olla koskaan käytetty eikä varmaan käytetäkään. Jokainen tavallaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä pitää saada päästellä kiukkua tännekkin! :D

   Aaa okei, en tienny yhtään, kun tosissaa en ole ikinä kyseiseen myssykkään kummemmin perehtynyt.

   Jep jokainenhan tekee itse oman lapsensa kohdalla ne heille parhaat ratkaisut :)

   Poista
 4. Meilläkää kypärää ei käytetä :D Ja tost itkust sen verran et mein mikke tekee sitä aina silloin tällöin ja ne on vissii niit jotai kauhukohtauksii tai jotai tollast o.O Mut voi olla hyvinki hampeit tulos :) tiedä noista ku ei osaa kertoo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Kevinilkin on ennen tullut noita ´´kauhukohtauksia`` öisin, mutta toi viime yöllinen oli ihan erilaista :/ Noh saa nähdä, jos sielt pikkuhiljaa ne hampaat tulis ja alkas kitinät helpottaa, niin sit ainanki tietää mistä noi on johtunnu :)

   Poista
  2. Niimpä :) Meil ei oo kyl kertaakaa kiukutellu hampaist, ONNEKS :D

   Poista
 5. meiän likal on sama kännykkä :D se tosin vaa aina hakkaa sit maahan ja luulin et se on menny rikki ku kuuluu niin hiljaa, mut se sit vissii kuuluuki olla niin! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥