4.5.2013

ostoksia ja murheita

Ihan ensin pakollinen:
Kevin tänään 9kk!!

Noniin, eli mun oli tarkotus kirjotella vasta maanantaina Kevinin kuukausi postaus tänne, mutta nyt on niin paljon kuvia, että pakko tulla purkamaan niitä tässä välissä.
Pitää myös päästä purkamaan mieltä painavat asiat.
Kevin katsoo keskittyneenä telkkaria

joku jännittävä ohjelma menossa?...

...niin jännittävä, että pitää pitää tuolista kiinni!

Eilen käytiin vähän shoppailemassa, kuten aijemmassa postauksessa mainitsinkin; piti meidän käydä etsimässä Rasmuksen kummipojan lahjaan vielä vaatetus. Mentiin käymään H&M:ssä
ja sieltä löytyikin aivan täydellisesti yhteen sopivat housut ja paita. Housut olivat sellaset farkku tyyppiset myrkyn vihreet ja paita: musta-vihreä ruudullinen kauluspaita.
En tietenkään voinut lähteä vaatekaupasta pois, ostamatta mitään Kevinille, joten Kevinin vaatelipasta täydentää nytten:

2x sukkahousuja. koko:62/68. yht. 7,95€
2x yksivärisiä bodeja. koot: 74 ja 80. yht. 10€
Nämä ovat tosi hyviä aluspaidoiksi

2x yökkäreitä. koko: 86. yht. 12,95€.
Otin tarkoituksella reilumman koon, että menisivät sitten kesällä, kun ei pitkiä kuumia yökkäreitä viitti käyttää..


housut, joista saa napeilla kiinni myös puolipitkät. koko: 80. 9,95€

takki kesäksi. koko: 86 (jälleen tarkoituksella reilumpaa kokoa) 14,95€

tämmönen yli-ihana asu. henkseli shortsit + erillinen T-paita, myytiin kuitenkin yhdessä.
koko: 80.  17,95€

Sellaisii ostoksii, itse olen ainankin tyytyväinen, koska kaikki nuo tulivat tarpeeseen :)

Tänään kävin sitte aamulla klo:10.15 pumppi trimmissä ja selvisi, että funfit siirtyy kesäaikaan tämän kuun 20pv. Otin tiskiltä uuden aikataulu listan ja huomasin kamalan asian: vauvajumppa jää kesäksi tauolle!!!!!! V*TTU! Niin mun tuuria, että just kun alotan vihdoin jonku tommosen kivan jutun Kevinin kans, niin ei ehitä kun pari kertaa käydä niin se loppuu :/
Ja kesä aikataulu on 18.8.13 asti!
Lisäksi vielä se, että nyt kun olen päässyt 3kertaa viikossa (minun mielestä) parhaan ohjaajan tunneille, niin jatkossa hänen pitämät tunnit on aina arkisin aamusta, niin minähän en sinne pääse (kun rasmus on poissa ja mun oltava Kevinin kanssa). Eli kesäjaksolla pääsen hänen tunneilleen vain yhden kerran. Todella ärsyttävää....

No sitte kun tulin kotiin, niin lähdinkin suihkun kautta robinhoodiin ostamaan vielä kortin sille Rasmuksen kummipojalle, sekä Rasmuksen synttäri lahjan. En voi paljastaa vielä mitä ostin, jos Rasmus vaikka jotenkin eksyisi lukemaan tätä :D
Lisäksi etsin kisua varten kissanminttu nameja ja hyvää harjaa, no en löytänyt sellaista kuin etsin, joten otin jätti harjan sekä kamman ja erilaisia nameja.

Sitten ajoin ihan eläinkauppaan etsimään niitä minttuja ja löysin, sekä lisäksi jotain maito herkkuja ja kappas vaan, eikös sieltä sitten löytynyt se kaipailemani/etsimäni kunnollinen harja!
Ei olisi pitänyt robinhoodista ostaa niitä huonompia harjoja, mutta luulin, ettei niitä mitä etsin, enään ole, kun äitini sanoi niitä olevan ropparissa....
hmp jälleen mun tuuria!

Elämäämme on nyt myös tullut pari surun/huolen aihetta:
1. äitini ja hänen miesystävänsä autotalliin oli to-pe välisenä yönä murtauduttu ja sieltä oli viety parin tuhannen euron edestä alkoholi juomia, joita he olivat ostaneet maanantaina tallinnasta ja tuoneet ystävilleen.
Eikä siinä vielä kaikki.. Tekijä oli tuttu, todella tuttu, sukulainen.
Kammottavaa, todella todella oksettavaa!
Poliisit tutkii asiaa, mutta he totesivat heti, että tekijällä oli hanskat kädessä, mistään ei löytynyt jälkiä. Joten eipä poliisit voi mitään saada selville ja asia jää ratkaisematta eikä tekijää saada ´´lainedessä`` kiinni.

2. Mummini veli eli äitini eno kuoli syöpään tänä aamuna kuuden maissa. Minä en häntä tuntenut, mutta minulle läheisten suru tietysti koskettaa minuakin.

Palaan iloisemmissa merkeissä sitten maanantaina Kevinin 9kk postauksen kera!

2 kommenttia:

 1. Ikäviä juttuja käynyt :( tosi kurjaa.

  Ihana tuo henkseliasu, tuollaisen hankkisin kyllä jos meillä ois poika! <3

  Onnea 9kk herralle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii, mutta tällästähän tää elämä on, välillä se palkitsee ja välillä koettelee :/

   Jep, nyt pitää vaa vielä pitää siel alla sukkiksii että pysyy paita alhaal ja ettei polvet oo ruvel ku möyrii :D Ehkä kesäl kun/jos osaa kävellä ni voi pitää tollasenaa :)

   herra kiittää :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥