25.5.2013

Sänky pohdintoja ja kuulumisia

Ensin meidän kuulumiset ja sitten laskenkin Rasmuksen vastailemaan teidän ihanien lukijoiden esittämiin kysymyksiin erilliselle postaukselle!
Iso kiitos kaikille kysyjille, kysymyksiä tuli ihan mukava määrä :)


Olen taas kerran vähän vaihellut sisutus juttujen paikkoja..
Mun pitäisi varmaan opiskella sisustussuunnittelijaksi, sais vähän ehkä sitten välillä oma koti olla samalla järjestyksellä edes viikon pitempään!

Tuo kulma hylly oli vasemmalla näkyvässä tasossa välilevynä,
mutta Kevin repi sen aina irti,
joten laitettiin se sitten yksinään kiinni kulmaraudoilla seinään ja vitriiniin

kokonaisuus
Lisäksi vielä laittelin taas Kevinin hyllyt uutee järjestyksee, kun tuli uusi sänky.
Korsiteet oli aijemmin lipaston päällä

ja nää muut tavarat oli hyllyllä


Sitten tänään käytiin hakemassa mun äidiltä hänen ostama vauvan retkisänky ja vietiin hänelle tilalle tuo Kevinin pinnasänky. Syitä tähän on muutamia.
Suurin syy ehkäpä se, että Kevin myllää niin hirmusesti ennen nukahtamista sekä unissaan, että reppana sai aina törkättyy jalkansa pinnojen väliin jumiin, reunasuojista huolimatta.
Toisekseen pinnasänky, kun oli puuta ja jalat vähän löysällä (ei kuitenkaan pelkoa romahtamisesta) niin ku Kevin sitä heilutti seisovilteen, se sänky hakkasi seinään ja kolisi.
Lisäksi vielä ne pinnat oli löystynyt, niin Kevin sai pyöriteltyä niitä ja sitte niistä kuulu ihan hiton ärsyttävää vikinää.


Onhan tuo retkisänky sillee hankala, kun siitä ei saa nyt mitään reunaa laskettua, eli lakanoiden vaihto on vähän vaivalloista, mutta muuten se on kyllä tosi hyvä.Saa nähdä miten eka yö uudessa sängyssä menee, kun onhan se ihan erilaista nukkua isossa pinnasängyssä, kuin pienemmässä retkisängyssä.

Kumpaa muut suosivat, retkisänkyä vai pinnasänkyä, vai kenties jotain muuta?

Nämä vaatteet esittelin siinä ´´shoppailuja`` postauksessa, sopii musta kivasti yhteen

tässäkin Kevin esittelee uusia vaatteitaan


Mun ystävätärkin oli tänään käymässä Vili-poikansa kanssa. Vili on kohta 2-vuotias. Kevin olisi hirmusesti halunnu leikkii Vilin kanssa, mutta Vili ei tykkää laskea ketään itseään pienempiä lapsia lähelleen, ns. ´´iholle``. No josko he alkais käymää vähä useemmin, niin ehkä Vilikin alkaa tottumaan. Oli kyllä mukava nähdä niitä taas pitkästä aikaa ja jutella :)

Katja toi mulle kukkia =)
Sain tänään taas kolme kuvaa kissa kasvattajalta, on se meidän Lola vaan niin niin lutunen ♥


Loppuun vielä meidän uudet perhepotretit, huomatkaa samantyyppiset takit kaikilla ;)
Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥