31.5.2013

videoita pitkästä aikaa + muuta löpinää

Kevin osaa seisoo jo hirmu hienosti ilman tukea! Ei toki mitään kamalan pitkii aikoi, mutta parhaimmillaan on seissy puol minuuttii ja ihan suorassa ja tosi tukevasti. Yleensä silloin jos hän keskittyy johonkin muuhun, esim telkkarin kattomiseen, niin silloin onnistuu hyvin, mutta jos keskittyy vaan siihin pystyssä pysymiseen niin siitä ei tuu yhtään mitää. Yrittää hän kyl nousta itsekin seisomaan ilman mitää tukia, mutta kaatuu aina heti, kun pystyyn pääsee. Yritettiin eilen saada jätkän seisoskelusta teille videoo, mutta siinä oltiin jo reenailtu niin monta kertaa, ettei enää oikein  jaksanu, mutta kyllä siitä nyt jotenkuten näkee asennon yms.

Yritettiin kans tehdä päivää videoina, mutta se meni ihan mönkään, enkä nyt ihan heti edes yritä uudelleen. Muunlaisia videoita yritän kyllä alkaa laittelemaan vähän useemmin. Ärsyttää vain, kun bloggerin kautta se lataamiin ei tunnu edistyvän ikinä yhtään tai sitten tää ilmoittaa, että ´´tapahtui virhe`` ja youtubekin ilmoitti äsken latauksen kestoksi 180min. Rasittavaa. Jos jollain mitään vinkkejä, kuinka sais ladattuu nopeemmin videoita, niin otetaan kyllä neuvot ilolla vastaan!
                                                Tämmöi(^^) Riiviö meillä asustaa :D ♥


Eilen kauppareissulla mun silmiin osui ihanat nalle puh-tutit, ja pakkohan ne oli ostaa! Sinänsä ostoksessa ei paljon järkeä ollut, koska Kevinillä on paljon erilaisia tutteja ja kun ei sitä tuttii enää edes hirveesti meillä käytetä.. Mutta en vaan osaa vastustaa nalle puh juttuja!

No ostettiin me uusi ruokalappukin. Edelliset oli semmosia kankaisia, tarrakiinnityksellä. Kevin sai ensinnäkin revittyä ne aina irti, toiseksi niitä sai olla jatkuvasti pesemässä ja kolmanneksi vaikka niissä oli olevinaan ´´pussi``, johon se ruoka valuisi, niin eihän semmonen kangas läpyskä pysy auki ja pussina, ohihan ne ruuat aina sujahti!
Tuo muovinen ruokalappu on aivan mainio. Helppo, nopea kiinnitys, jota tuo riiviö ei kuitenkaan saa repäisemällä auki, myöskin tiukkuuden saa valittua. Hiton helppo huuhtasta vaikka jokaikisen ruokailun jälkeen ja se ruokakin jopa valuu oikeesti sinne kouruun mihin kuuluukin! Hitto, kun ei oltu aijemmin tajuttu ostaa tommosta kunnollista lappua..
Mutta parempi myöhään, kun ei milloinkaan?

Millaisia ruokalappuja te suositte?


Lisäksi piti hakea Rasmuksen porukoilta minijääkaappi, koska tohon meidän loossiin ei yksinkertaisesti mahdu kaikki mitä pitäisi, kun noi hiton maitorahkat vie niin paljon tilaa + mehukeitot + kaikki muu dieettiini kuuluva + ne mitä sielä jääkaapissa normaalistikin on.
mielenkiintoisen näkönen ratkaisu, pakko myöntää....Hitto oli kiire päivä kyllä eilen. Ärsyttää, kun se kiire sattui just torstaille, kun mulla olisi ollu pumppitrimmi, mutta enpä kerenny taas.. Kauppaa, siivoomista, piti hakee se jääkaappi, piti hakee Nooran valmistujaislahja ja sit ehinkin just ja just ajoissa kotiin kattomaan viidakon tähtöset.

Niin tosiaan, tänään mennään juhlimaan mun hyvän ystävän, Nooran valmistumista.
Vähä jännittää, kun me mennään samaanaikaan, kun ne sukulaiset, koska Kevin tulee mukaan. Niin ei viitsitä sitten illalla mennä, kun sielä on Nooran kaverit, koska silloin juhlat ovat varmasti jo kosteammat ;)
Lisäks mua ärsyttää, kun mul ei oo mitään nättii puettavaa päälleni, juhlat kuitenkin kyseessä. Tai joo olisihan mulla, mutta en edelleenkään mahdu niihin.
Noh jään stressailee sitä, on mulla vielä muutamisen tuntia aikaa pähkäillä. Seuraavassa postauksessa kerron sitten, mihin tulokseen päädyin ja varmaan muutenkin, miten juhlat meni yms.

 Pakko jakaa teille nää Kevinin aamutöyhtö kuvat :D


Hitto mua ällöttää Kesässä noi hiton ötökät. Olin pihalla ja yhtäkkiä mun niskassa meni joku ja se suris, huitasin sitä pois ni se sukelsi mun hiuspehkoo, hyi hiton hitto! Sitte tajusin, että hele jos se oliki amppari ja pistää kohta, mutta surina loppu niin kaippa se lähti pois. Tulin takasin sisälle niin mikäs se ikkunassa on? Helkutin iso ötökkä, tai oikeestaan kaks ötökkää kiinni toisissaa. Panikoin, et miten hitossa saan ne pihalle... eihän muu auttannu ku kärventää ne sähkölätkäl ja heittää partsilt alas. Nyt vaan puistattaa ja ällöttää kokoaika, kauheen likanen olo ja tuntuu et mussa menis kokoaika jotaa öttiäisiä.

Mutta hyvää viikonloppua kaikille! Palaillaan.

12 kommenttia:

 1. Anonymous31.5.13

  Huippu tuo kaapin aukomis video :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah, innolla odotan, milloin Kevin oppis kiellon ja sen merkityksen :D

   Poista
 2. Anonymous31.5.13

  meillä suositaan myös tuota samaa baby björnin ruokalappua juuri samoista syistä mitä kirjoitit, tosin toi 1v8kk ikäinen lapsi osaa repiä sen itse irti :-D mukavaa viikonloppua teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Ouh, toivottavasti Kevin ei keksi keinoa irrottaa sitä! :D

   Poista
 3. Ruokaläpäreistä en tiedä, mutta videon latausnopeus riippuu ihan netin nopeudesta ja tiedoston koosta. Netistä saa ilmasia ohjelmia millä saa sitä kokoa muutettua siten, että videossa säilyy kaikki sisältö ja lataus aika puolittuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm no vissii kun järkkäril kuvaa niin on iso kokosii videoit ja kuvii... luulisin ;o

   Pitääpä alkaa metsästeleen jotain ohjelmaa nyt sitte :)

   Poista
 4. Ihania noi molemmat videot ! :)

  VastaaPoista
 5. Pakko kirjoittaa että ite ostin sellasen silikoonisen ruokalapun kun tyttö on sen verran pyöreä että sellanen kova muovinen oli tosi ikävä sen kaulassa. Se silikooninen on sellanen pehmeä mutta pysyy kans tosi hyvin "muodossaan". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mä en olekkaan edes tiennyt silikonisia ruokalappuja olevan!

   Poista
 6. Pääsin nyt vast kattoo nää videot, söpöjä! Ja tutulta näyttää tuo viimoinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :)
   Varmastikin hyvin monen lapsiperheen arki näyttää melkolailla samalle ;D

   Ärsyttää, kun nuo kaappien kahvat on umpinaiset, jos niis ois jotku kolot ni sais jonku kepukan sinne välii ni ei sais hömppä niitä auki...

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥