14.5.2013

Vintiön kuulumisia + toiveeseesi vastataan!

Äitienpäivään vielä hieman palatakseni, sain illalla myöskin aivan ihanan sähköpostin. Se tuli kissakasvattajalta ja viesti oli tällainen:


Sitte vielä muutama kuva kyseiseltä päivältä:Kevin on oikee riiviö, täystuho, nykyään kun ylettää melkee joka paikkaa. Tietysti onneks ei korkeella oleville hyllyille yllä.
Mutta siis, pieni kullannuppu hajotti toissapäivänä mun kauneimman maljakon. Olin justiin menos ottaa hänt pois ikkunalaudalta roikkumasta, niin sillä punasella sekunnilla se maljakko olikin pirstaleina lattialla..
No ei muutaku poika syöttötuoliin istumaan ja mamma siivoilemaa sirpaleita ja vesiä lattialta.
Meillä on nykyään mitä mielenkiintosempia maidon juonti tyylejä! (Kun Kevin ei malta pysyy makoilemassa)

Sitten eilen hän kippas mun yhen ruukun, jossa oli paljon helmiä ja iso ruusu kynttilä. Onneks se oli muovinen! Ei siin sit muuta kun tuhansittain helmiä keräilemään lattialta.

Tänään hän taas keksi, että voi kivasti taitella ikkunan kaihtimet rikki, kun ei huvita nukkua. (pinnis on siis ikkunan vieressä, ja kun hän sielä nousee seisomaan niin ylettää just ja just siihin ikkunan reunaan taivuttelee niit verhoja.) Täytynee keksiä jälleen uusi paikka poitsun sängylle.

No toisiin aiheisiin. Rasmuksella on tänään synttärit. Ja ajattelinkin nyt paljastaa hänen lahjat, kun varotin etukätee, ettei kannata tulla lueskelemaan mun uutta postausta :D
Eli ostin hänelle sen sodastream limukoneen, josta hän on pitkään haaveillu. Siihin kolme pulloa, johon sitä limpparii voi tehdä, sitte sellasen testi maku pakkauksen, jossa on 20 eri makua valmiissa annos pusseissa, juustonaksu sipsipussin, tölkin kaljaa ja paketti sukkia.
´´Kevinin`` lahja näyttäpi tältä:Sitten, mulle tuli toive, että tekisin postauksen, kysymyspostauksen, mutta kysymykset ovat Rasmukselle ja hän vastailee niihin.
Kysyin äsken, mitä mieltä hän asiasta olisi ja yllätyksekseni jopa suostui. Joten teen tähän heti perään postauksen, johon voitte esittää niitä kysymyksiä Rasmukselle jos kysymyksiä tulee vain alle 10, ei hän toteuta vastauspostausta, joten nyt kaikki hereillä!

Kysely aikaa on reilu viikko, eli laitetaako vastauspostaus päiväksi vaikkapa 25.5 elikkä seuraavan viikon lauantai.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi ♥