19.6.2013

herkuttelua ja jussin pohdintaa

Kui vaikeeta voi olla yhen otsikon keksiminen... No joo ehkä se ei oo se tärkein asia?
Ajattelin tulla kirjoittamaan nyt tavallisemman postauksen välillä, eli ihan meidän kuulumisia vain, kun välissä on ollut tuollaiset vähän erilaisemmat jutut.
Tajusin justiin, kun katselin tuota edellistä kuulumis postausta, että hitto! Olenpa laihtunut alle viikossa taas kilon, jei! Tosiaan teen kahden viikon välein sitten ihan erillis postauksen tähän laihdutukseen liittyen ja seuraava siis 5:n päivän päästä (24.6).

Mitäs meille? Kevin on tosi innoissaan kissasta. Olisi hauska tietää, ymmärtääkö noin pieni, että se on elävä olento, vai luuleeko hän sitä leluksi? No oli miten oli, Kevin tykkää... Lola ei.
Lola juoksee Keviniä karkuun aina juuri, kun Kevin olisi ylttämässä napata kiinni ja Kevin toki luulee sitä leikiksi ja kiitää perään. Lopulta joko Kevin otetaan jäähylle syliin tai kisu pakenee korkealle kiipeilypuuhunsa.
Lola osaa käydä hienosti omassa astiassa tarpeillaan. Ei ole sattunut mitään vahinkoja. Ja olen niin iloinen, kun kasvattaja kertoi ennenkuin haimme Lolan, että se tekee eka pissan astiaan ja sitten kakan astian viereen, mutta meillä on osunut kaikki sinne astiaan! Lola ei vielä vaan tajua pestä itseään heti sen käymisen jälkeen, joten kakan jälkeen joutuu välillä vähä peppu karvoja putsailemaan. Odotan ihan innolla, että mennään ottaa Lolalle se uusinta rokote, niin päästään totuttaa sitä mun kahteen muuhun kissaan ja päästään harjottelee ulkoilua valjaissa!
Kevinkin oppinu taas uusia juttuja. Hän on jokunen aika sitte oppinut vilkuttamaan, tosin hiukka omalla tyylillä, mutta idea kuitenkin sama! Lisäksi pari päivää sitten otettiin parit askeleet ilman tukea! Pystyssä pysytään ilman tukea jo tosi pitkiäkin aikoja ja osaa samalla leikkiä, taputtaa, vilkuttaa. Kyykyssä pysyy ilman tukea niin kauan kun huvittaa, tosi tukevasti. Yleisin leikkimis asento nykyään onkin kyykyssä.
Kentsu oli taas huvittava yks ilta, kun oli jo pari tuntia nukkunut. Yhtäkkiä hän nousi seisomaan ja heiluttamaan sänkyä, hetken huojuttuaan hän lössähti sängyn nurkkaan istumaan ja nukahti! pikku hömppä ♥


Eilen meillä oli Rasmuksen kanssa 2-vuotis päivä, kuten eilen kerroinkin. Laitoin (lue. yritin laittaa) itseni nätiksi ja lähdettiin elokuviin katsomaan hang over 3. Äiti oli sen aikaa Kevinin ja kisun vahtina. Sain myöskin ruusuja ja suklaata (kiva kun Rase tukee mun laihdutusta..)
Harmittaa se, että tuo päivä sattui viikolle, niin ei keretty muuta kuin se elokuva. Muuten matka olisi jatkunut siitä vielä syömään ja ehkä terdelle.. Mutta toteutamme nuo erikseen sitten jonain viikonloppuna.kello: guess,
paita: tilattu diamond glamour, alustoppi, musta: H&M,
farkku leginsit: seppälä tai H&M


Meillä oli Rasen äidiltä joululahjaksi saamat lahjakortti tyyppiset leffa liput,
molemmissa 15€ ja elokuva maksoi 10€,
elikkä yhteensä meille jäi vielä 10€ käytettäväksi herkkuihin

Juhannuksena aateltiin käydä mökillä, jos on hyvä sää ja sitte sunnuntaina Rasmuksen täti saksasta EHKÄ tulee käymään lapsensa kanssa. Itse en ole häntä vielä kertaakaan nähnyt, että pikkasen jännittää, vaikka hän kyllä suomee puhuukin, lapsi ei kyllä osaa muuta kuin saksaa ja itse olen unohtanut ne vähäisetkin saksankielen opit...

Mitä muut ovat ajatelleet tehdä juhannuksena?

4 kommenttia:

 1. Anonymous19.6.13

  IHANA PAITA :) oliko kallis? ja kyllä sä nätti oot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paita oli jotain päälle 40€ muistaakseni. Aika kallis paidaksi, mutta ohan tuo nyt vähä erilaisempi ku jotku perus yksväriset topit mitä mulla on vaatehuone pullollaan ;)

   Kiitos! :)

   Poista
 2. Anonymous19.6.13

  hyvää 2-vuotis päivää teille (vähä myöhäs kyl) :) toi paita on kyl aivan ihana! ja on omistajaki tosi kaunis :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥