9.6.2013

ihana kesäpäivä

Mentiin Kevinin kanssa eilen mun äidille ja viihdyttiinkin viisi tuntia. Aika meni hirmu nopeesti!
Ensin oltiin auringossa pihalla viltin päällä leikkimässä ja Kevin yritti saada Pai-kissaa kiinni, itse toivoin saavani rusketusta, mutta eipä sekään onnistunut.


Kun Kevin oli nukkumassa, me äiskän kanssa istuttiin terassilla grillailemassa ja rupattelemassa, oli ihanan rentoa.

Kun Kevin heräs, pyydettiin hänen Raija-kummi ja kummin mies käymään. Raija oli löytänyt kirppikseltä ihanan taulun, jossa on lapsen pituus 70cm-150cm ja kuusi kohtaa kuville. Kuvat siis laitetaan aina sitä mukaan, kun pituus välikkö saavutetaan. Musta se on tosi ihana, enkä ole ennen edes nähnyt semmoista.  Yksi kuva sinne jo saatiinkin, 70-80cm välikköön, kun Kevinhän on nyt sen 75.8cm.
Kiinnitin taulun keittiöön niin, että se on ihan oikeilla korkeuksilla nuo sentit, maasta mitattuna.


Rupateltiin ja katsottiin ruotsin prinsessan häitä telkkarista. Ja tulipa muuten järkyttävä hääkuume!

Äiskä oli tosiaan ostannut pari vaatekappaletta Kevinille, kuten jo mainitsinkin ja nyt sitten ne myös kuvasin. Mun mielestä tosi kivoja!
mikkihiiri paita ja shortsit

shortsipuku.
Rasmus: ´´täh onks tää tyttöjen vaate?!?``
-No ei, mutta kyllähän tuo käy kummalle vaan...

Täällä meidän asunnossa on niin jumalattoman kuuma kesällä, että Kevinin on välillä oltava pelkällä vaipalla, kun raukka ihan hiestämärkä..
Mutta Kevinistä on onneksi kiva apinoida vaippasillaan ♥

Laitettiin muuten vihdoin noihin kaapin nupikoihin reijät ja rauta putket, ettei Kevin saa niitä auki, kun oli sielä kokoaika rassaamassa, eikä uskonnu mitään kieltoja

Kevin muuten osaa nyt hyppiä, kun pidetään käsistä kiinni ja sitten, jos on joku tarpeeksi korkee taso, mistä kuitenkin saa hyvän käsituntuman, niin käy roikkumaan siihin, siis jalat ihan ilmassa!

Tänään on enään (vielä) tasan viikko kisun kotiin hakemiseen! ♥

Ja huomena onkin dieetin puoliväli! Kamalaa ajatella, että vielä toinen tämmönen pätkä mitä on nyt kärvistelty.. huhhu! Mutta on kyllä tullut tulostakin ihan mukavasti, joten jos samaa tahtiin jatkuu, niin saan sen ihanan uuden mekon tilattua ja päälleni Kevinin juhliin!


Heh oli pakko tehä noista Kevinin ilme kuvista kollaasi, niin mainio ilmeikäs rakas täystuhoni ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥