12.6.2013

Kuulumisia

Kuinka hyvälle tuulelle tuntematonkin ihminen voi toisen saada!
Mulla oli eilen pumppitrimmi, sielä käy säännöllisesti eräs nainen, jonka kanssa ollaankin silloin tällöin pari sanaa vaihdettu tunnin alkua odotellessa. Pari viikkoa sitten istuttiin samassa odotus pöydässä ja kerroin siinä Rasmuksen äidille jotain siitä mun dieetistä.
No eilen se nainen (jonka nimeäkään en tiedä..) tuli ennen pumpin alkua kysymään, että olenko minä sillä ihme dieetillä. Vastasin että, no juu sillä Jutta Gustafsbergin. Tähän nainen, että, ´´joo eikun mä vaan aloin miettimää, että puhuitkohan itsestäsi vai jostain kaveristasi ja katselin tossa, että sussa kyllä näkee muutoksen!`` olin, että, tosi kiva, että sen näkee! Ja kiitin häntä. Sitten nainen rupes kertomaan, kun radiosta oli kuullut jonkun naisen kertovan olevan sillä dieetillä ja viidessä viikossa 8kg pudonnut. Tuon jälkeen hän vielä kertaalleen toivotti tsemppiä ja kehui, kuinka olen selvästi laihtunut. Tuli ihan huippu hyvä fiilis!

Viimeksi sanoin, että en jatka dieettiä, mutta terveellistä ruokavaliota kyllä, mutta heti on tullut jotenkin turvonnut olo, vaa'alla en oo uskaltanu käydä. Ajattelinkin, että jatkaisin dieettiä yhdistellen super dieettiä ja gfg:tä (go fat go dieetti), molemmat siis sen Jutan ja molempiin mulla on ohjeet.
Söisin siis gfg:n ohjeiden mukaan ja liikkuisin superin mukaan. katsotaan kuinka käy!

Kevin menee hurjaa vaihtia ja pääsee huoneesta toiseen kävellen, seiniä pitkin. Hänel on myös joku ihme ´´puhe``ripuli vaihe. Hirvee pölpötys kokoaika ja riemukiljahduksia ja pärinää ja no siis vähän kaikkee sekasin. On se vaan niin hauskan kuulosta tuo lapsen oma kieli! Mutta vielä kivempaa olisi toki kuunnella ymmärrettäviä sanoja.. Välillä poikanen tulee nytkymään mun jalkoja vasten anovalla ilmeellä katsoen ja höpöttäen jotain juttua ihan tosissaan, mutta hitto vie, kun ei vaan voi ymmärtää, mitä on toisella mielenpäällä!

Jätkä on nyt myös alkanu nukkumaan päiväunia pitkästä aikaa paremmin. Ainahan hän on ne hyvin nukkunu, mutta oli vaihe, kun unet oli tosi lyhyitä. Nyt hää on vedelly monena päivänä 3-4 tunnin unia ekoilla, 2tunnin unia tokilla ja vielä tunnin vikoilla päikyillä! Mutta aamusta kyllä herääkin aikasemmin, olisi jo kuudelta valmis nousee ylös, mutta otan aina kainaloo torkkuilee vielä 1-2 tunniks.

Iltaunille käyminenkin on nykyään taas rauhottunut. Kerroinkin, kun hän jäi aina sinne heilumaan ja ryskyttään sänkyy seisovillaan ja pomppimaan. Nykyään tuota ´´rituaalia`` ei enään ole. Hetkeks saattaa nousta kattoo, että onks pakko jäädä ja sit käy takas maate ja on hiljaa, jossaan vaiheessa sitten vaan nukahtaa. Ihan loistavaa, toivottavasti uutta ryskytys-pomppimis-seisomis-heilumis vaihetta ei tulekkaan.

Nyt toivomaan parempia säitä takasin, niin pääsee taas pikku miehen kans lenkkeilemään! Kivempaa vaunujen kaa ku yksin jolkotella, eikä sateesee tai hirveesee tuuleen viitti toista tahallaan viedä..

4 kommenttia:

 1. Anonymous12.6.13

  Nukkuupa Kevin paljon päivällä :o meillä ei ihan vauvanakaan nukuttu läheskään noin paljoa. Nyt 1v 1kk neiti ja nukkunut jo jonkun aikaa enää vaan yhdet tunnin päiväunet. Tosin kyllä jo herätessä on väsynyt ja kiukkuinen mutta ei millään suostu enää takaisin nukkumaan vaan huutaa suoraa huutoa ei siis mitään kipuitkua vaan tahtoitkua vaikka tunnin jos häntä ei nosta pois sängystä. Toivottavasti tässä pikkuhiljaa helpottaisi ja tyttö suostuisi nukkumaan taas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko tyttö oppinut jotain uutta? Silloinhan lapset yleensä ei malta nukkuu niin paljoo, jos on just oppinu jotain. Niinkun Kevinilläkin oli pitkään vaihe, että nukku päivässä vaan 1-2h yhteensä ja aamusta aikasin ylös, kun oli oppinut nousemaan itse seisomaan ja käveleen tukiapitkin kunnolla. Nyt kun se ei ole enään ns. uusi juttu, niin malttaa taas nukkua enempi :) Varmaan tulee taas vajaampi univaihe, kun oppii käveleen ilman tukia, saa nähdä :)

   Poista
  2. Anonymous13.6.13

   No kävelemään on oppinut, mutta ei se kyllä enää mikään kovin uusi juttu ole, kuukauden jo kävellyt. Saattaahan se siitä kuitenkin johtua :) tai sitten on vain tajunnut sen että voisi tehdä kaikkea muuta paljon mukavampaa kuin nukkua :D saisi silti nukkua vähän paremmin kun päivät menee varsinkin illasta kovin kiukkuisiksi kun toinen on ihan väsynyt.

   Poista
  3. Niin voi olla että johtuu ja voi olla että ei, kun ei noista pienistä aina ota selvää :)

   Uskon, kyllä meilläkin kiukuttaa jos ei nukuta tarpeeks =/

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥