28.6.2013

Onnen hippuja

Olen nyt rustaillut noita toivepostauksia ja luonnoksissakin roikku 6kpl erilaisia juttuja.
Nyt kuitenkin pikku välipysäkki ja paluu perus bloggailuun, eli meidän perus kuulumisia.
Mielestäni siitä oli jo hurjan pitkä aika, kun olen viimeksi kirjoitellut näitä perus juttuja, mutta totesin äsken, että sehän olikin tiistaina, eli vain kaksi välipäivää, mutta se tuntuu mulle pitkälle ajalle!

Lukijat! Onko teistä kivempi tiheä postailu tahti, vai, että koittaisin keräillä pitemmältä ajalta juttuja ja kertoilisin aina silloin tällöin ne ´´tärkeimmät`` jutut?


Keskiviikkona näin Rasmuksen tädin ensimmäistä kertaa. Joku voi ihmetellä, että ollaan pari vuotta oltu yhessä ja nyt vasta hänet näin, mutta tässä on ´´hieman`` välimatkaa, hän kun asuukin Saksassa.
Hänellä on myöskin 3½ vuotias poika ja mies, mutta mies ei tullut suomeen mukaan. En kyllä sitä lastakaan nähnyt, koska Rasen täti tulikin meille ihan yksin, kun poika oli kuulemma niin väsynyt ja huonolla tuulella. Mua jännitti alkuun ihan hirveesti, että voi hemmetti eihän se lapsi osaa mitään muuta kieltä, kuin saksan ja itselläni on hyvin harvat jutut mielessä kahen vuoden saksan opinnoistani. No varuiksi sitten virkistin mieltäni joistain lauseista, vaikka ne tärkeimmät perus jutut muistinkin. Lisäksi mua jänniti nähdä sitä tätiä, ensivaikutelmahan on tärkein. Täti kuitenkin puhui suomea, vaikkakin puheesta kuuli, että hän asuu toisessa maassa. Joitain sanoja hän ei muistanut, ja musta oli jotenkin hauskaa, kun hän sanoi Kevinille esim. sanan kilpikonna  ´´Schildkröte``, kun Kevin piti kilpikonna palapelin palasta kädessä. Lisäksi hän lauloi Kevinille saksaksi. Se oli jokin ihan tuttu laulu, siis suomeksikin, mutten millään saa päähäni mikä se oli.
Mä rakastan saksankieltä, se vaan on niin ihmeellisen kuuloista, jotenkin niin kaunista.
Musta olisi ihan huippua nähdä hänen poikakin, jonka kanssa voisin yrittää jotain keskustella (avustuksella tietenkin).
Niin täti tosiaan toi Kevinille tuliaisia Saksasta; palapelin (pienelle soveltuvan) ja T-paidan, jossa lukee deutchland ja siinä on saksan lipun värejä. Unohdin ne tietty kuvata ja paita on jo pyykissä...Eilen Roope kävi meillä ja itse kävin illasta lenkillä pitkästä aikaa. Päivisin on niin julmetun kuuma, ettei kykene mitään urheilemaan, kun hikilentää vaikka olisi ihan paikallaan. Keviniäkin selvästi inhottaa nää hiostavat helle kelit. Toissapäivä ja eilinen meni ihan kitisten. Rassukalla on kokoaika hiukset ihan märät, vaikkei olisi edes vaatteita päällä. Kylvyssä ja nukkumassa on hyvä, muuten ärsyttää ihan kaikki. Voi pientä.
Tänään on edessä pitkäpitkä kauppareissu, saa nähdä kuinka poika jaksaa, täytyy toivoa, että kaupoissa on vilposaa.

Tänään sain kuulla aivan mahtavia uutisia! Yhdestä kaveristani ei ole kuulunut aikoihin ja nyt selvisi syy siihin! Hän odottaa kaksosia! En ala toisen ihmisen asiaa avaamaan enempää, mutta siihin on yksi iso syy, miksi olen vieläkin paljon onnellisempi hänen/heidän puolestaan!
Hän kertoi pahoinvoinnista ja kysyin onko kipeä vai toisenlainen syy, kun hän vastasi ´´tiedät kyllä ;)``  mulla tulvahti kyyneleet silmistä ja iho meni kananlihalle. Mulla heräs noin miljoonasata kysymystä, mutta en nyt yhellä kertaa viitsinyt kaikkea kysellä . Odottelen innolla, että hänen olo kohenee, että pääsen pitkästä aikaa näkemään taas häntä!
Aloin vain miettimään, että missä menee raja toisen ihmisen puolesta iloitsemisessa/onnellisuudessa?
Olin melkeen yhtä innoissaan hänen uutisesta, kuin että olisin itse raskaana, tosi hassua!
Lolakin vaa makaa näillä helteillä!


Jos huomen on näin kuuma, niin mennään heti Kevinin päikkyjen jälkee rannalle!

pahoittelen mahdollisia kirjotusvirheitä, en millää jaksa oikolukea tätä.

Tykkääkö muut olla rannoilla? Jos ei, miksi?

5 kommenttia:

 1. Anonymous28.6.13

  Itse kannattaisin tiheämpää postaustyyliä : ) ja rakastan rannalla oloa! Tänään illalla suunta mökille, menispä tunnit nopeampaa :)

  Ps. Ihania kokoperhe kuvia + Kevin on ihan äly söötti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, en nimittäin tiedä, miten osaisin vierottautua kirjottelusta! ;D

   Mun vuorokaudessa taas vois olla muutama tunti enempi! :D

   Kiitos :)

   Poista
 2. Anonymous28.6.13

  Mun mielestä on kans tuo tiheempi postaus parempi. :D. Ja tykkään rannalla olosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miksei täälä voisi olla ´´tykkää``-nappia, kuten fb:ssä. :D no *painaa ``tykkää`` nappia!* :)

   Poista
 3. Anonymous29.6.13

  ootan innolla seuraavia toivepostauksia!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥