3.6.2013

pikaset

Noni sain eilen ne lupaamani Nooran juhla kuvat omalle koneelleni, joten tässä ne nyt tulee:Tänään pyörähti käyntiin kolmas dieetti viikko! Ja sen verran voin jo paljastaa, että nyt kahden viikon aikana painoa on lähtenyt 2.3kg ja senttejäkin ihan mukavasti.
Enempää en paljasta... vielä ;)

Sitten oli pakko tulla vielä hehkuttamaan, että tänään varasin itselleni (tai oikeestaan Kevinille) fb:n kirppikseltä Nallepuh lego-setin! Mennään se ylihuomena ostamaan&noutamaan, ja silloin sitten kerron siitä lisää.
juu ikäsuositus 1½v. -->,
 joten saa nähdä minkälaisia osia sisältää,
että joudutaanko laittamaan piiloon sitten vielä hetkeksi..
Ymmärrän myös, ettei Kevin voi mitenkään vielä osata rakennella noilla, mutta mitäs sitten?
Pakkohan hyvä oli pois ostaa, talteen!
´´41-osanen ja poistunu jo vissiin myynnistä. Ovh tällä taisi olla yli 40e joten pyydän 20e. Niillä vain pari kertaa leikitty, eli kunto hyvä :)``
Yksi nainen oli juuri ehtinyt tuon varaamaan, mutta pistinpä itseni varuiksi jonoon, että ´´jos nyt kerranki sattuis hyvä tuuri`` Ja niin sattukin! Vaaraja vapautti, koska nouto matka oli hänelle liian pitkä. Minun perään tuli vielä varauksia jonoon, mutta minä pidän puheista kynsin hampain kiinni!

Sitten, mulla on ongelma: En keksi millään Kevinille 1-vuotis lahjaa! Muuten ostettaisiin pikku uima-allas, pomppulinna tai joku muu vastaava, mutta ei ole omaa pihaa eikä tohon mini parvekkeelle millään mahdu!
Jos kellään ideoita, niin pistäkäähän tulemaan!


Huomenna luvassa Kevinin 10kk postaus! Ja siinä syy, miksi tulin nyt äkkiä kertomaan kaikki muut löpinät pois alta, koska en halua tuhria Kevinin omaa postausta näillä turhilla lätinöillä.

Joten, huomiseen!

6 kommenttia:

 1. Anonymous5.6.13

  Yks lahja vaihtoehto on vaikka semmoin pien pallomeri, ei vie paljoo tilaa ja voin kertoo et meijän 1v oli aineki onnensa kukkuloilla ku sai sie pallomeres touhuta, hyvä et sai enää ees pois sielt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti vinkistä! Mistähän niitä kannattas lähtä etsimään? =)

   Poista
  2. Anonymous5.6.13

   Mä aineki löysin anttilasta mut oon nähny myös cittarissa ja Hong Kongis semmosii :)

   Poista
  3. Okei, kiitos! :)

   Poista
  4. Anonymous5.6.13

   Netist kans löytyy :)

   Poista
  5. Niihän sieltä löytyy, mutta mieluiten suoraa kaupasta kuitenkin ostaisi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥