25.6.2013

Rannalla

Uhrasin omasta ajastani ja lähdettiin kolmisin rannalle. Mulla siis olis ollu pumppitrimmi, mutta eilen oli kuuma, muttei aurinkoa, tänään oli tosi kuumaa ja aurinkoista, huominen, ylihuominen sekä perjantai täys muuta ohjelmaa niin ajattelin, että varmasti meidän tuurilla viikonloppuna sataa, kun ois hyvää aikaa mennä rannalle. Joten tosiaan lähdettiin tänään illasta tunniksi. Olipa muuten Kevinin eka kerta uimassa! ja tykkäsi hirmusesti :)
Mutta varmasti mennään viikonloppuna uudelleen, JOS on hyvät säät!
8 kommenttia:

 1. Anonymous26.6.13

  hei viime postauksessa luin et otat kaikki toivepostaus ehdotukset vastaa ni mul ois yks ehdotus. tekisit postauksen kevinin sanoin/näkökulmasta millaisena hän pitää hänen perhettään eli siis sinua ja rasmusta ja teidän kasvatusmenetelmistä, kodistaan, rakkaudesta ja kaikkea maan ja taivaan väliltä olevista asioista. tietty poika ei osaa kertoa sanoin näihin vastausta mut varmasti tunnet poikasi niin että osaat vastata hänen puolestaa (niiku ilmeist/eleist huomaa aika paljon ton ikäsen 'vauvan' "mielipiteen" asioihin ymmm). luin jonkun blogin joka oli tehnyt niin ja olis tositositosi kiva jos säki tekisit:) tietty ei oo pakko toteuttaa jos menee liian henk.koht koko aihe..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on tosi hyvä ehdotus! Toteutan sen viikonpäästä Kevinin 11kk postauksen yhteydessä! :)

   Poista
 2. Anonymous26.6.13

  Postaus ehdotuksena vaikka hmm.. Sun ja Kevinin lempi kesävaatteet, mieluisi kesäpuuha (Kevinin siis ), unelmien matka (jos saisit itse päättää paikan ja kaikki niin millainen se kokonaisuudessaan olisi.) ja mikä on parasta Rasmuksessa ja Kevinissä (ja samaan postaukseen ei nii parhaat asiat )

  Noi olis kiva joskus saada luettua :') ihanaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan muistiin ja kerron noista kaikista kyllä jossain välissä! Hyviä ehdotuksia! :)

   Kiitos samoin!

   Poista
 3. Kyllä on suloinen poika!

  VastaaPoista
 4. Oliko sulla sellanen uimavaippa käytössä vai ihan "nakuna"? :) Mää oon miettinyt, että pitääkö sellasia hommata, jos menee uimaan. Siis, että oisko se kivempi niin vai se, että pissii/kakkii mahdollsiesti sitten veteen/uikkariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevin oli tehny kakit ennen uimaan menoa, joten ihan pelkkä uikkari oli :) Eikä jatkossakaan mitää uimavaippoja käytetä. Lapselle kivempi ja mitäs sitte jos tulee hätä, sit pesee siel jordaanis :D (paitsi uimahallissahan se täytyisi olla)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥