7.7.2013

draamailua ja ulkoilua

Viime ´´normi``postaukseen jatkettakoon, että äitini tosiaan kävi ja käytiin sielä Robinhoodissa ja ne Kevinin vaatte ostokset tulikin esiteltyä, mutta löysin mä sieltä myös ihanan kynttilä kipon!


Sannankin kanssa päästiin vihdoin näkemään ja oli kyllä tosi kivaa jutella ihmisen kanssa, joka on kiinnostunu lapsista kovastikin, joka myöskin on laihduttanut(monia monia kiloja!)/laihduttaa, ja jolla myös on kissoja ja rakastuipa hän meidän Lolaankin, kun hänelkin haaveissa ragdolli.

Viikonloppuun kuului sisustuksen suur remppaa (josta postausta TÄÄLLÄ),
Sekä pettymyksiä, draamailua, itkua, riitaa, paljastuksia, neuvottelua, pohdiskelua.. siis ihan suoraan sanoen kaikkea paskaa.

Ennen draamailua oltiin Kevinin kanssa äidilläni sillä aikaa, kun Rasmus kävi kaupassa. Kevinin Raija-kummi oli ostanut pihalle Kentsulle oman keinun, josta Kevin tykkäs ihan hirmusesti! Poika ei olisi halunnut tulla sieltä millään pois, rystyset valkosina puristi keinun naruja, kun yritin nostaa syliin.

Äiskä oli myös ostanut sinne ihanan kroko kiikun, johon mahtuu kolme lasta samaan aikaan. Siitäkin Kevin tykkäsi kovasti ja osasi hienosti sillä keinutakkiin.Sain myös yhden vahvistuksen (noista kolmesta epävarmasta) Kevinin synttärikutsuun liittyen.
Mirva ja Jennifer ainankin tulevat. Heillä se tuleminen oli vähän siitä kiinni, kun tulevat niin kaukaa niin ei lapsen kanssa samana päivänä viitti junalla reissata kahta kertaa. Onneksi tämä ratkesi, kun meille tuli se vuodesohva, joten he tulevatkin jo 3.8 meille ja jäävät yöksi ja 4.8 Kevinin juhlien jälkeen vien heidät taas asemalle. Oon ihan älyttömän innoissaan! Kevinin eka yökyläkaveri ♥
Nyt toivon todella todella paljon tosi hyvää säätä koko sille viikonlopulle, koska silloin lauantaina olisi tarkotus hyvän sään vallitessa mennä muksujen kanssa rannalle ja/tai johonkin leikkikentälle, kun ei kahden rasavillin kanssa viiti koko päivää jumittaa sisällä! Ja synttäripäivälle tottakai toivon hyvää säätä, niin saa juhlaväki oltua ulkonakin välillä ja lapset juoksennella ja leikkiä pihalla. Ja onhan se muutenkin kivempi juhlia aurinkoisella säällä, kuin, että olisi ihan pilvistä ja sadetta!Sunnuntaina saatiin ongelmat selväksi ja draamat draamailtua ja lähdettiin rannalle piknikin merkeissä.


Kevinillä oli mukana se sen oma pikku uima-allas...

....mutta ei jätkä sielä juuri ollut, aina hää sieltä karkas hiekalle.
pistää miettii, mitä se Rasmus yritti kuvata?

Ranta look :D


Viettäkäähän kaikki rentouttavaa, sopuisaa ja draamatonta kesää ;)

4 kommenttia:

 1. Anonymous7.7.13

  ...

  VastaaPoista
 2. Anonymous7.7.13

  Taasko se jätkä luikki häntäkoipien välissä kotiin

  VastaaPoista
 3. Anonymous18.7.13

  Voi että Rasmus on söpö, ja kattoo sua tossa yhessä kuvassa ihan rakastuneesti, oot Petra tosi nätti ja Kevin on ihana, myös Lola ja ihana asunto!!! Rasmuksel on kiva ääni musta. :) Kaikkea hyvää sulle! :3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥