27.7.2013

myynnissä kissan riippumatto! + kuulumisia

Olen toriin ja huutonettiin tämän jo laittanut, mutta laitetaan nyt tännekkin!
Myymme siis kissan riippumaton!
Jos teillä on kissa/kissoja, tai joltain tutultanne vaikka löytyisi semmoisia tovereita, niin ostakaa ihmeessä pois!
Meidän Lola ei jostain syystä tästä pidä, on ollut tuossa tasan sen hetken, kun kuvan nappasin. Ei siis ole mitään käytön jälkiä!
hintapyyntö on 25€ +postitus (ellei tule noutamaan)
Leopardikuvioinen, pehmustettu plyysiriippumatto kissalle.
Tukirakenne kiinankuusta, Mitat: P 73cm, L 36cm, K 34cm.Nyt kun myyntipuhe on suoritettu, siirrytään niihin kuulumisiin taas!
Torstai oli suoraansanoen ihan paska päivä. Rasmus ei jostain syystä tahtonut, että minä menisin pumppitrimmiin, no en sitten mennyt. Olisi pitänyt! Mies vaan löhösi sohvalla ja katsoi telkkaria/rassasi kännykkää, kai hän olisi voinut sen tehdä, vaikken olisikaan ollut saman katon alla?!? Lisäksi kun olin jo valmiiksi huonolla tuulella (kun oli päiväruokakin mennyt pieleen) hän alkoi siirtelemään minun tärkeitä papereita, vaikka sanoin, että niihin ei saa koskea.
Sitten oli  vielä painokin noussut, prkl! Niin ja olisin halunnut auton päiväksi, että olisin päässyt näkemään mummiani pitkästä aikaa,  mutta eihän se tietenkään onnistunut, illalla kyllä sitten kovin kyseli tarvisinko ´´huomenna`` (perjantaina) autoa, totesin, että ei, en tarvitse enään huomena yhtään mitään.
Illalla sitten olin jo niin väsynyt kaikkeen, etten jaksanut enää kuin nauraa, kun Kevin ilmakylpyä ottaessa pyöräytti kakat parvekkeen ovimatolle...

Sain viikolla myöskin postia vau'kirjoilta. Joku tutustumis paketti vain postikulu hinnalla. Siinä oli kolme kirjaa:Kivoja kirjoja, mutta menin kuitenkin purkamaan jäsenyyden, koska aika hintavia ne niiden paketit, eikä edes saa itse valita mitä ottaa. Mielummin ostan kaupoista, joista voi usein löytää myös alennuksesta kivoja kirjoja. Lisäksi meillä on jo kasa erilaisia kirjoja, jotka on minun vanhoja ja Kevinin lahjaksi saamia +joitain äitini ostelemia.

Tehtiin myöskin hiton hyödyyllinen tilaus (ja nyt kiroan päässäni, miksen sitä aijemmin keksinyt), mutta kerron siitä sitten enemminkin, kun tilaus saapuu.
H&M:stä Kevinille ostettiin kaksi uutta yökkäriä, koska viileemmillä säillä Kevinin huoneessa on yöllä tosi kylmä ja pojalla ei pysy sukat jalassa, niin on aina aamulla tosi kylmät varpaat.Tein vielä listan ensiviikon hommista ja tajusin, että en todellakaan tule kerkiämään saatika jaksamaan mennä varmaan yhenyhteen pumppitrimmiin, kun joka päivä mulla on jotain siivoomista kaiken muun perus arkisen ohella.

Teemme siis kesäsiivouksen ja se sattu sopivasti tähän rakoseen, kun minusta on mukavampi kutsua vieraita ensikertaa kotiimme, niin, että on siistiä. Vaikkakin tiedän, että Mirva ei katsele, kuinka siistiä meillä on ja lapset tulevat pistämään paikan ylösalasin, mutta silti, itsestä mukavampaa.

Jossain välissä (ennen sunnuntaita) pitäisi ehtiä myös laittaa kulmakarvat kuntoon, värjätä hiukset, laittaa kynnet ja sunnuntai aamuna vielä Kevinin 1v. kuvaus. Niin ja lauantaina noita hommia ei pysty hoitamaan, koska lauantaillekkin on listassa hommaa ja Mirva ja Jennifer tulee aamupäivällä/päivällä...

Huhuh, mitähän siitä tulis jos joskus menen naimisiin... varmasti sekoaisin ja hermostuttaisin kaikki muutkin, kun stressaan näin paljon jo synttäri järjestelyiden takia!

No mutta ei nyt muuta tällä kertaa, mä lähden siivoomaan ja sitten kohti tykkimäkeä! Huomisellekkin sään salliessa kivaa puuhaa tiedossa! Huomen illalla tulen kertoilemaan meidän viikonlopun reissuista kuvien kanssa.
Aurinkoista viikonloppua kaikille! ♥

6 kommenttia:

 1. Aurinkoista viikonloppua myös sinne! :)

  VastaaPoista
 2. Mää kuulun tohon vau´kirja kerhoon ja kyllä siellä voi peruuttaa koko paketin, ottaa vaan jonkun niistä kirjoista. Ei niitä siis oo ollenkaan pakko ostaa joka kerta eikä kaikkia kirjoja mitä siinä paketissa on tulossa. :) Ja itse oon ollut tyytyväinen kirjonen laatuun yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten sanoinkin, kirjat olivat hyviä. Mutta meidän budjettiin nuo hinnat ei vaan tällä hetkellä sovellu =/ Ja sitä siis tarkoitin, että en voi valita vapaasti, että tahdon juuri sen ja sen kirjan, vaan sielä on valmiit paketit, joista toki voi valita jos ei tahdo jotain.
   Voi olla että myöhemmin, kun minäkin pääsen töihin niin liityn takaisin :)

   Poista
  2. Aa, joo ymmärsin vaan väärin. :) Mutta eipä se vakavaa oo.

   Poista
 3. Heippa oletko jo tuon riipumaton myynyt? Kyselee helenamirjami@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä se tässä kahdessa puolessa vuodessa ehti mennä jo ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥