5.7.2013

Suuria muutoksia kodissamme

Kuten otsikko kertoo, meillä on jälleen järjestys muuttunut, mutta paljon radikaalimmin tällä kertaa.
Kevin ei enään malta nukkua, jos/kun näkee meidät. Eli vaikka me emme mene nukkumaan pojan kanssa samaan aikaan, Kevin jossain vaiheessa herää ja huomaa meidät siinä vieressä nukkumassa ja rupeaa höpöttelemään ja naureskelemaan eikä malta jatkaa unia vaikka väsyttää. Tämähän voi olla ohi menevääkin, mutta kyllä me nyt voidaan nukkua olohuoneessa nää 4-7 kuukautta, ennenkuin muutamme kolmioon, jolloin Kevinillä on sitten jokatapauksessa oma huone ja meilläkin sitten oma.
Hyväähän tässä on se, että nyt siirrymme vain seinän toiselle puolen nukkumaan, niin pääsee äkkiä pojan luo jos tulee joku hätä, hyvää harjoitusta, kun ei tiedä, kuinka kaukana toisistaan seuraavassa asunnossa makuuhuoneet ovat.
Ärsyttää vaan ihan suunnattomasti joutua nukkumaan muualla, kuin makkarissa. Olen aina mieltänyt makkarin privaatiksi paikaksi ja ihmetellyt suuresti jos joku ihminen on tupannut meidän huoneeseen kysymättä lupaa. No nytpä ei sitten ole enään ovea, jonka kiskaista kiinni, jotta ihmiset tajuaa, ettei sinne ole asiaa, no joo eipä ole edes seiniä suojaamassa. Meidän sänky, nukkumapaikkamme, oma pesämme, se on nyt kaikkien viraiden nähtävillä- aina. Emme myöskään ole aina jaksaneet pedata sänkyä, mutta mitäs siitä, kun on voinut ´´piilottaa`` sen, nyt se on jatkossa pakko jaksaa ja muistaa pedata aina ja vieläpä siististi.


Mitä mieltä muut ovat siitä, että sänky on olohuoneessa?

Tarkoitus olisi vielä hankkia sohvan ja sängyn väliin edes pieni näkösuoja, nimittäin pikkunen sermi, ja sängylle vielä jotain kivoja sisustustyynyjä.
Kevinin huoneeseen pitäisi ostaa uudet, ´´lasten``verhot. Ja yksi hyllykin on vielä kiinnittämättä.
Mutta annetaan nyt kuvien kertoa.

Makuuhuone ENNEN


Makuuhuone/Kevinin huone NYTOlohuone ENNENOlohuone NYTTää kasvi meni ennen paljon nätimmin =(

Lisäksi Keittiömme sai myöskin muodon muutoksen ihan extempore, kun iski karu totuus, etten saa tietokonepöytää mahtumaan mihinkään..

Keittiö ENNEN
Keittiö NYT

Meille tämä nyt oli paras ratkasu näin ja musta tää (yllättävää kyllä) näyttää jopa tosi kivalle! Vielä kun saa ne yllämainitut hankinnat suoritettua.
Kevinin huoneessa oleva sohva, on levitettävää mallia ja näinpä meille onkin ensikuussa tulossa yökylä vieraitakin Helsingistä asti!
Tästä aiheesta sitten vähän lähempänä!

6 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää, hyvä ratkaisu :)

  VastaaPoista
 2. Anonymous6.7.13

  millaiseen asuntoon olette muuttamassa? kerros-rivi...? vai onko vielä tiedossa kun tossa lukee et 4-7kk päästä???? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. rivari kolmioon Vantaalle. Muuta ei vielä tiedetä, haku päällä :)

   Poista
 3. Joskus se on pakko vaan olla niin, että sänky on olkkarissa. Esim. monissa yksiöissä se vaan on niin. Meijänkin ekassa kämpässä yksiössä oli justkin näin. Ei se mua silleen häirinnyt, mutta aina toivoin oikeaa makkaria. Mää en koskaan pedannut sänkyä, jos oltiin kotona, mutta vieraita, kun tuli niin petasin sen sillon. Eikä mua kyllä oo koskaan haitannut, jos siinä joku istu. Olipaha enemmän tilaa vieraille. Toki ymmärrän sun pointin, mutta ehkä se kantsii jotenkin tosiaan eristää muusta huoneesta niin ettei vieraat siihen istu, kun se on olkkarissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ja kun tämä nyt oli meille se parasratkasu lapsen unien kannalta, niin näinhän se sitten oli toimittava :)
   Meille tulee jossain vaiheessa tosiaan semmoinen sermi sohvan ja sängyn väliin, jonka saa kiinni ja avattua kun vieraita tulee :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥