3.7.2013

terveenä taas!

Su-ma yö oli kamalin tähän astisessa elämässäni. Kevin on nukkunut 2-3kk ikäsestä yöt läpeensä eikä ennen sitäkään heräillyt kun 1-2kertaa yössä syömään.
No päästiinpä nyt sitten kokemaan, mitä yöt vauvan kanssa voivat pahimillaan olla. Tai varmasti joku on kokenut vauvan kanssa vielä vaikeampiakin öitä, mutta eipä ollut tuokaan yö todellakaan helppo!
Kevin sai illalla lääkkeen ja kävi normaaliin aikaan klo 21 nukkumaan ja nukahtikin ihan hyvin. Klo 22 alkoi itku, annoin tutin ja käänsin selälleen niin nukahti samantien uudelleen.
Kevinillä oli siis masu ilmeisesti tosi kipeä, koska ei päivälläkään ryöminyt ollenkaan, pelkästään konttasi ja aina, kun unissaan kääntyi masulle niin heräsi itkemään.
No mentiin sitten itsekin nukkumaan, mutta sitten se alkoi, klo 23-02 ajalla saimme nukkua max. 30min kerrallaan. Puoli 2 annoin lääkettä ja kahdelta sitten rauhoittuikin.
Kevin nukkui neljään asti eli 2h, se oli jo luksusta!
Seuraava pätkä oli taas lyhyempi, vain tunnin ja sitten otinkin pojan meidän väliin nukkumaan (hyi mua!) kello siis silloin vähän yli 5 ja siitä onneksi nukkuikin 8.30 asti!

Kamalinta oli se, kun mikään ei auttanut itkuun. Puoli unissani erehdyin antamaan pojalle maitoakin, joka kyllä silloin taas hetkeksi auttoi, mutta nyt vaan pitää todella toivoa, ettei tuosta yhdestä kerrasta ottanut yösyöpöttelyä tavaksi!

Kuvia Kevinistä ei nyt juurikaan ole, koska en halua tänne laittaa reppanan sairastelu kuvia, koska enpä semmoisia haluaisi itsestänikään muiden katseltavakasi.
Sen sijaan laittelen tähän postauksen väleihin Lolan kuvia, joita en ole vielä aijemmin saanut mahdutettua mukaan.

Kuvailin teille nyt myös tuon Kevinin 1v. synttäri kutsukortin, koska kaikki kutsutut ovat sen jo saaneet. Paljon kehuja sain tuosta askartelusta ja olen kyllä itsekin tosi tyytyväinen!

Kansi. Kevinin käpälä skannattuna ja ihan oikeassa koossa (siinä kortissa)
Vähä pullukka sormet, kun piti painaa sitä skannaus alustaa vasten, että pysy paikallaa :D


Tämä kappale jäi meille, siksi tuolla kelloajoissa tuommonen töherrys.
Lapsiperheillä siis kelloaikana 12.30-15 ja kummeilla ja suvulla klo 16-18

Eilen sain pitkästä aikaa aikasiksi lähteä pumppitrimmiin ja kylläpä teki hyvää! Käsiä kun ei ole hetkeen tullut treenattua, kun kotona teen tosiaan vatsat, pepun, kyljet ja reidet, nyt kyllä tuntuu tosiaan, että on käsiä rasitettu! Ihan mahtava tunne, kun on lihakset kipeenä reenistä!
Eilen suunnittelin myöskin seuraavaa tatuointiakin. Otan sen kylkeen, kun olen päässyt laihdutuksessa tavoitteeseeni, vähän niinkuin ´´palkinnoksi`` itselleni, tai no paremminkin muistoksi tästä taipaleesta! Seuraavassa laihdutuspostauksessa luvassa enempi minua tsemppaavista asioista, joiden avulla jaksaa jatkaa tätä projektia.

Eilen kävi Rasmuksen äitikin pikasesti meillä ja sai puhelun siltä Rasmuksen tädiltä, että hän olikin myöhästynyt lennolta ja seuraava lähtee vasta sunnuntaina, joten Rasen porukat hakeekin hänet heille tänään illalla takaisin. Josko minäkin kerkeisin nyt sitten nähdä vielä sen lapsenkin.

Tänään Kevinillä ei ole enään näkynyt näppylöitä, jotain haaleaa ihottuman näköistä saattaa vielä nähdä jos tarkkaa katsoo, mutta terveeksi hänet kyllä jo luokittelen. Otinkin uuden videonkin, sen kunniaksi, että pikkunen on jälleen oma iloinen itsensä. Yleensä Kevin leikittää ihan oikeilla kisun leluilla Lolaa, mutta nyt nappas vähä väärän... mutta käyhän se noinkin, eikös?

Äiskäkin tulee pyörähtämään töiden jälkeen ja huomena pitäisi vihdoin nähdä Sannaa. Hitto mua ärsyttää, kun me ollaan yritetty nyt yli viikko järjestää tapaamista, mutta aina on jommallekummalle tullut jokin este. Mehän siis tavattiin ensimmäisen kerran silloin juhannus viikonloppuna, kun oltiin juomassa (tai no Sanna oli kyllä selvänä ja kuskina) ja siitä asti on yritetty nähä. Ensin piti nähdä niin, että Rasmus ja Tonikin on läsnä, mutta Tonin menemiset osoittautui ongelmaksi. No sitten sovittiin, että Sanna tulee yksin, kun Rasekin on töissä, sitten tulikin jotain ja seuraavaksi Kevin olikin  kipeä. No tänään oli jälleen uusi yritys, mutta Sanna joutuikin töihin yllättäen. Josko huomena onnistuis?
Sanna ei ole vielä Keviniäkään nähnyt, muutakuin kuvista..

No tähän hätään mulla ei olekaan muuta... Koitan tuolta luonnoksista saada noita toivepostauksia pikkuhiljaa etenemään. Yksi oli jo mun kaverin kommenttia vaille valmis, mutta sillä nyt on taas jokin henkinen helvetti päällä, joten joudun vähän fiksailemaan sitä koko tekstiä, niin saan sen julkaistua.
Lolaa ketutti, kun laitoin sen leikki putken kiinni..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥