28.7.2013

Tykkimäki & rannalla

Oltiin eilen tykkimäessä, meidän pikku perhe.
Kevin heräsi päikyiltä jo 12.30, joten oltiin jo 13.30 paikanpäällä.
Tykkimäelle makso 2aikuista sisään 10€, otettiin lisäksi 9kpl laitelippuja, jotka oli 5€/kpl, melkosen kallista! Kevinistä ei onneksi (tietenkään) mennyt maksua mihinkään.

Ensin minä menin jäppiksen kanssa mini teekuppeihin.

Sitten mentiin katsomaan eläimiä. Oli minipossu, pukki, kaksi kiliä, lampaita, kanoja ja pupuja.
Kilejä me päästiin silittämäänkin ja Kevinistä oli hurjan hauskaa!


Sitten mentiin kaikki yhdessä safarijunaan. Se kiersi semmoista jorpakkoa hissukseen ja matkalla oli tehtyjä gorilloita, leijonia, karhuja, apinoita ym. Se oli Kevinistä kaikkein kivoin/jännittävin ja käytiinkin siinä kahteen kertaan!

Sitten Kevin kävi tekemässä itsestään apinan (ihan kuin ei jo olisi...)

Sen jälkeen miesväki meni kahden sellaiseen karuselliin, missä oli kaksi kerrosta, ylä kerroksessa oli jotain elukoita ja alakerroksessa autoja, mopoja ym.


Sitten olikin herkuttelu aika! Söin tämän kesän ensimmäisen pehmikseni, jota Kevinkin sai maistaa, niinkuin Rasmuksenkin jäätelöä (noniin haukkukaa mut nyt, kun annoin alle 1v:lle jäätelöä lipasta!)
Seuraavaksi vuorossa oli heppakaruselli ja narun vetoa!
Kevin nykäisi itselleen limupullon ja tatuointeja.
Minä ja Rasmus saatiin apila-arvoista pelikortit ja kusti-lelu.Sitten syömään! Me otettiin hamppari ateriat ja Kevinille saatiin lämmittää hänen oma ruoka.Ruuan jälkeen käytiin uudelleen sielä safari junassa sekä teekupeissa. Ja sitten kotiin. Kevin ei yleensä nuku autossa eikä vaunissa/rattaissa, no nytpä nukkui! Alettiin vähän ennen kotipihaa höpöttää pikkuselle jotain niin kas kummaa, pikku raasuhan nukkui! Aih, mun sydän niin suli! Toinen oli niin niin sulonen tutti suussa tuhistessaan, sitten se tuttikin tippui ja tää vaan jatko unii ja suu liikku edelleen sillai, kuin olis tutti suussa ♥
Eikä heränny mihinkää ovien paukutteluu! Sit kaappasin hänet syleilyyn ja kannoin rappuja pitkin kotiin. Perillä oltiin vähän jälkeen neljä.
Mä oon niin ylpee tuosta pikkusesta (vielä vauvasta)! 4tuntia hereillä ilman kiukkua ja ilman tuttia (paitsi sitten autossa)!Tänään oltiinkin sitten taas rannalla. Ollaan oltu kaksi kertaa aijemminkin tänä kesänä, mutta tämä kerta oli erilainen, koska Kevin osaa jo kävellä.
Vähän jännitti, kuinka kiukkunen amppari meillä onkaan messissä, kun oli jättänyt unensa välistä, mutta heti autoon päästyään ja sanan ´´rannalle`` kuultuaan, muuttui mieliala täysin!


Rannalla oltiin vain tunti, klo: 16.30-17.30, mutta se oli ihan sopiva aika.
Kevinillä ei nyt ollut omaa uima-allasta mukana, kun ei sielä viimeksikään viihtynyt, hiekkalelut otettiin kuitenkin. Tämä reissu poikkesi kahdesta edellisestä myös niin, että nyt ei tarvinut käydä kokoaika hakemassa konttaavaa mukulaa pois muiden leluista ja vilteiltä, vaan saatiin oikeesti olla vaan siinä viltillä ja ottaa aurinkoa ja Kevin käppäili lähettyvillä ja leikki leluillaan.
Oon niin ylpee tuosta pienestä! Kuinka lyhyessä ajasse ne oppiikin noinkin ison taidon!
Kotona/sisätiloissa yleensäkin, Kevin on osannut jo pitemmän aikaa kävellä tosi hyvin ilman mitään ongelmia, mutta enpä tosiaan olisi uskonut pojan pysyvän hetkeäkään pystyssä (saatika pääsevän pystyyn ilman tukea) epätasaisessa maastossa, jossa on vielä tosi pehmeää ja upottavaa hiekkaa.
Toki välillä horjahdeltiin ja kaatuiltiin pepulleen, mutta aina kulta jaksoi nousta ylös ja taas matka jatkui.

Kävin myöskin kävelemässä pojan kanssa vedessä. Kevin ei olekkaan aikasemmin sielä vedessä kävellyt, ollut vain sylissä ja voi kuinka hänestä olikin jännittävää ja kivaa!
Sitte mentiin myös syvemmälle, että minä uitin häntä.
Kaikkein kivointa kuitenkin oli istua rantavedessä ja läiskytellä vettä!
Vedessä kävi myöskin kesy sorsaparvi, joita Kevin kovasti osotteli ja ihmetteli.
Sitten pojat menikin kaksin uiskentelemaan niin minä sain rentouttavan hetken itseni kanssa, auringon oton merkeissä, ihanaa!

Mitä on lukijoiden viikonloppuun kuulunut?

14 kommenttia:

 1. Ihana viikonloppu teillä ollu!

  VastaaPoista
 2. Anonymous28.7.13

  kyllä hyvin huomaa tost tokast kuvast et kuinka paljon oot hoikistunu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla! :) Itsestä kun vaan edelleen tuntuu, ettei mitään muutosta tapahdu!

   Poista
  2. Anonymous29.7.13

   niinhän se menee et itte ei sit muutost meinaa millää huomata,paitsi siin vaihees ku rupee vanhat vaatteet menee päälle. :D mut kyl mun mielest aineki huomaa todella selkeesti et oot laihtunu! :)

   Poista
  3. No se onkin ainut mikä auttaa uskomaan :)
   Kun aijemmin oli housukoko 40-42 ja nyt meneekin jo vanhat 38 päälle, vielä aijempii 36kokoon on kyllä vielä hitusen matkaa jälellä ;)

   Poista
  4. Anonymous29.7.13

   toi on jo upee suoritus noin lyhyes ajas! :) ihan kateeks käy ku en itte omista minkäälaist itsekurii xD

   Poista
  5. No ei oo mullakaan itsekuria juuri yhtään :DD
   Hyvin usein vahingossa ajattelen ´´no voin mä väh herkutella, sitten jumppaan tuplasti`` ja sitten se jumppakin kuitenkin jään ´´no mä huomena sitten triplasti`` =/

   Pakostikin alkaa miettimää, että nyt on vuosi synnytyksestä, jos oisin alottanu heti jälkitarkastuksen jälkeen, olisin jo varmaan palautunut entiselleen :s

   Poista
 3. Anonymous29.7.13

  Ihana Kevin! <3 Miks kukaan sua haukkuis kun 10kk saa syödä jo maitotuotteita paitsi maitoa itsessään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, no niihän ne saa (paitsi meidän neuvola kehoitti 10kk iässä aloittamaan jo normi maidon sekoittamisen korvikkeen joukkoon, että 1v.:nä olis täysin normi maidolla)
   Mutta aina löytyy niitä jotka leimaa vastuuttomaks tollasestakin asiasta, esim. ´´miten sä voit noin pienelle jäätelöä antaa? Turhaan totutat makeaan!`` ym :D

   Poista
 4. Vitsi miten kiva päivä teillä onkaan ollut. :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kivaa! :)
   Kiitos :)

   Poista
 5. Anonymous30.7.13

  Noni, sitä suuremmalla syyllä voi antaa jo :) älä niistä välitä, elämäänsä kyllästyneitä, jos tommosesta pitää valittaa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥