11.7.2013

´´vielä hetki sitten tuo vaan möllötti paikoillaan viltillä ja nyt se jo kävelee!`` ♥

Huh tällä viikolla onkin taas ollut/on ohjelmaa joka päivälle... Maanantaina Noora kävi meillä ja sitten lähdettiin Rasmuksen ja Kevinin kanssa käymää Veturissa etsiis mulle uutta juhlamekkoo Kevinin juhlia varten, mutta ei sieltä löytynyt mistään mitään, joten tilasin Nelly.com:sta neljä erilaista mekkoa, että josko joku niistä sitten olisi sopiva ja hyvä ja loput sitten palautan.
Tiistaina oli Iida meillä ja illalla lenkkiä ja jumppaa, eilenä Rasmuksen äiti kävi ja sitten olikin hyllyjen porailuja ja muita pikkujuttuja.
Tänään pitää käydä nopsaa äiskällä ennen pumppitrimmiin menoa.
Huomena onkin taas jo perjantai ja kaupassakäyntiä ja siivousta luvassa.
Viikonloppuna onkin Rasmuksen pikkuveljen rippijuhla.

Lisäks mulla on ihan hirvittävä stressi Kevinin juhliin liittyen. Kaikki mitä pitää tehdä ennen juhlia ja sitten vielä se juhlapäivän aamu... Silloin aamulla on tunti aikaa syöttää kaks lasta, pukee heidät sekä itsemme, ottaa Kevinin 1v. kuvat, kenties syödä itsekin jotain ja lähteä mun äidille. Sielä sitten on taas 2½h aikaa laitella kaikki ilmapallot, serpentiinit tms. paikat kuntoon, saada lapset hetkeksi unille, niin ja ennen sitä jälleen syöttää molemmat, pitäisi sielä sitten vielä laittaa hiukset ja naamakin juhlakuosiin.  Lisä stressiä tuo juurikin se, että meillä on ne yökylävieraat silloin, että kuinkahan Kevin malttaa nukkua päikkäreitä taikka yöunia.. Oon tehnyt varmaan kymmenen eri listaa kaikesta mitä pitää muistaa ja keretä tehdä.

Lola on oppinut vihdoin syömään kuivaraksuja!
Ja Kevinillä on kauhee meno päällä, ei hän enään liiku kuin kävellen, ellei tule hirmunen kiire, jolloin valitsee konttaamisen, sillä niin pääsee vielä toistaseksi lujempaa. Eilen nappasin pikku kiitäjästä videotakin, kun yritettiin saada Keviniä kävelemään olkkarista ulko-ovelle, mutta matkalla kiinnostus mun eteisen laatikoita kohtaan vei voiton.
Rasmuskin eilen totesin,-kun katselimme Kevinin taaperrusta,että: ´´vielä hetki sitten tuo vaan möllötti paikoillaan viltillä ja nyt se jo kävelee!``
Siinä kohtaa pääsi pari kyyneltä karkuun! ♥
Pahoittelen videon huonoa laatua!

Mulla ei nyt ole mitään järkevää kerrottavaa , laitelkaa yhä niitä toivepostauksia vaan tulemaan aina, kun jotain mieleenne tulee!
Mun oli nyt vaan pakko päästä jakamaan tuo ihana video teille.
Palailen seuraavaksi varmaan vasta niiden rippijuhlien jälkeen, ellei jotain mielenkiintoista tapahdu ennen sitä!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥