14.7.2013

viikonlopun meiningit

Lauantaina olin Kevinin kanssa äidilläni, kun Rasmus oli rakentelemassa (mahd.murtuneella sormellansa) roskakatosta vanhemmilleen. Tosiaan hää pisteli perjantaina töissä vähän vasaralla ohi ja nyt on peukalo paketissa, hölmö ei mennyt heti työterveys lääkäriin ja mielestäni hänen olisi ainankin pitänyt olla nyt viikonloppu tekemättä mitään ihmeitä sen sormen kanssa, ennen kuin selviää onko siinä peräti kunnon murtuma. No joo, ei ole mun asia....
Kun mentiin mun äiskälle niin sielä olikin vastassa serkkuni Maura ja mummi. He vaan eivät kauaa siinä olleet, mutta kerettiin me muutama sananen vaihtamaan.


Iski myöskin hirveä puku stressi. Nellyltä tilaamani mekot eivät olleet mitkään sopivia ja jouduin kaikki palauttamaan, tilasin kaksi uutta, mutta ne tulevat vasta ensiviikolla. Panikoin, että mitä hittoa puen sitten Rasmuksen pikkuveljen rippijuhliin! Kevinin puku oli ihan selvä alusta asti, jotain kevyttä ja hillittyä, mutta ei kuitenkaan hänen ´´oikeaa`` juhlapukua, joka pääsee käyttöön ekan kerran vasta, kun poitsun mittarissa on 1v.
Tällaisiin asuihin päädyttiin:


Mulla on siis ollut tuo mekko aikoinaan omissa rippijuhlissani ja olipa myöskin Kevinin ristiäisissä.
16.5.2010

tämän päivän meikit:
Hiukset:Juhlista mulla ei nyt olekaan mitään sanottavaa.. hiton kuuma, häslinkii.... Loput ajatukset jätän ihan suosiolla omaksi tiedokseni ;)

Mulla on tullut nyt muutama päivä sitten joku uusi rakkaus puuska, niinkun oisin vastarakastunut! Jos Rasmus on töissä tai edes hetken eri huoneessa, tulee kauhea kaipuu.. Tämän ´´uuden liekin`` syttymiselle taitaa olla ihan järkevä selitys, mutta palataan siihenkin sitten myöhemmin!

Tän viikon treenit on menny ihan perseelee (grhöm.. siis mitkä treenit?!?), ens viikolla vedettävä sitten kahta kauheemmin!

2 kommenttia:

 1. Anonymous16.7.13

  Ihanaa tuo uuden liekin syttyminen!!! Onko kenties toinen tulossa tai rasmus kosinut ;)) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Jääköön toistaseksi salaisuudeksi ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥