19.8.2013

Laihdutus juttuja 4vk:n tauon jälkeen!

Nyt onkin hurahtanut pidempi aika viime laihdutus postauksesta.
Laihdutusta on nyt takana 13 viikkoa, eli päälle 3kk.
Yksi tavoitteistani onkin jo rikki!
Tavoitteena oli mahtua vanhoihin housuihini, jotka ovat kokoa 36.
Eilen aamulla sain jonkun päähänpistoksen sovitella farkkuja, ja kappas, mahdun kaikkiin, mitä kaapistani löytyy! Kuvasin teillekkin mun kahdet lemppari farkut, olin niin innoissaan mahtuessani niihin , että tuli ihan itku.
Ärsyttää, kun ehdin jo innostua, että pääsen hehkuttamaan kahden tavoitteen olevan rikki, mutta painoa olisi pitänyt lähteä vaivaset 200g enempi, no ehkä mä pääsen huutelemaan siitä seuraavalla kerralla sitten!


Olisin halunnut myös lähtä mukaan siihin beautifull body- haasteeseen (kirjotettiinkohan se noin?)  ,mutta koin, että mun ei kuulu siihin lähteä, koska eikös sen haasteen idea ollut, että on ylpeä vartalostaan sellaisenaan?
No, en tietenkään häpeä sitä, että kiloja karttui 30 lisäpainoa raskausaikana, koska sain siitä maailman ihanimman palkinnon. Enkä varsinkaan häpeä arpiani, joita ratkeili niin peppuun, vatsaan, kylkiin, reisiin, kuin pohkeisiinkin raskauden edetessä. Yritän kuitenkin päästä löllöistäni eroon.
En siis ole kuitenkaan tyytyväinen ja ´´oma itseni`` tässä kropassa, vaikken itseäni tällaisena häpeä tai inhoakkaan.
Arvostus kaikkia niitä naisia kohtaan, jotka haasteeseen ovat lähteneet, on suuri.
Sillä ei ole väliä näkyykö joillaan ollenkaan raskauden ja synnytyksen jälkiä, tai roikkuuko jonkun maha pahastikin, onko arpia ympäri kehoa vai ei lainkaan, ihan kuinka vain, jokainen on käynyt oman taistelunsa ja saanut siitä ihanan palkinnon!No palataan asiaan.
Mittoja tällä hetkellä!

maha: 82cm
reisi: 55cm
peppu: 92cm
paino: 60.2kg

Loppuun vielä vasemalla kuva mun arkistojen kätköistä, jota järkytyin ihan suunnattomasti ja siihin vertailukuvaksi oikealla lauantaina otettu kuva.
Sekä lupaamani painokäyrä.


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥