16.8.2013

ohjeistus/muistutus & kuulumiset ja apinointia

Haluan vielä pyytää anteeksi tätä ylimääräistä vaivaa, mikä on teille nyt koitunut yhen hemmetin blogin lukemisesta!
Mulla vaan kertakaikkiaan tuli niin hirveä stressi eräistä ´´anonyymeistä`` joista kyllä tiedän, ketä oli asialla, mutta ei siitä sen enempää.
Toivon kaikkien entisten lukijoiden löytävän tänne perille, ja muistakaa painaa tuota ´´liity tähän sivustoon``
Ymmärtääkseni kutsu, jonka laitan, ei toimi kuin sen yhden kerran, joten jos ei sivulle päästessään klikkaile, ei taida päästä uudelleen näkemään mitään, ennenkuin uuden kutsun kautta tietysti.
Joku viisaampi voi tosiaan korjata, jos olen käsittänyt asian väärin!
Onnistuinpa sitten tässä hässäkässä kadottamaan yhden tosi tosi tosi tärkeän luonnoksenkin... Nyt vituttaa, koska se sisälsi kuvia, jotka olen jo kerennyt koneelta poistamaan ja tietoa, jota en enään voi mitenkään muistaa.. Noh ehkä mä saan sen vielä kasatuksi, edes jonkunlaiseksi.

Sunnuntaina kävin viemässä äiskälle kissan kuljetuskopan ja sain samalla mukaani pussillisen tuliaisia, kun he olivat käyneet tallinnassa.
Kevin sai sellaisen muovi kengän, jolla on tarkoitus opetella solmimaan nauhoja, rusetteja ym. mutta sen jätin vielä äiskälle, etten hukkaa sitä jo ennenkui se on ajankohtainen juttu, näinpä siitä ei ole kuvaakaan.
Sitte Kevin sai ihanan magneetti taulun, siihin aakkoset (ääkköset puuttuu), numerot, merkit ja sitten siinä on myös kynä&sieni, siihin tauluun voi siis myös piirtää/kirjoittaa.
Sekään ei tietysti vielä ole ajankohtainen, mutta mami voipi sillä leikkiä ennenkuin Kevin pääsee käsiksi, heh.

Ja sitten oli vielä ihan perus vauvalelu autoon, että on toisella takapenkillä edes jotain puuhaa.

Mulle ja rasmukselle oli omat pikku pullot, tiramisulikööripullo, hedelmäkarkkeja ja salmiakkikarkkeja sekä loota freezereitä (oisko siin 12kpl..) ja kaksi lavaa kaljaa. Juomat tietysti jätettii äiskälle jemmaa, koska ei niitä meillä mahdu säilyttää, enkä tahdo niitä pienen lapsen silmien eteenkään laittaa, vaikkei niistä mitään vielä ymmärtäiskää.Illasta tuli vielä Katja ja Vili Kevinin 1v. synttäreiden rääppiäisille.
Maanantaina oltiin mun äiskällä Kevinin ja Lolan kanssa, ja sinne sitten tuli Kevinin Raija kummikin ja hän oli ostannu Kevinille oman mopon (sitä voi potkuttaa tai polkea) ja siinä on peräkärry, mutta sen unohin kuvata.. Ja lisäksi oli vielä ihana traktori!
punasesta torvesta tulee traktorin käynnistys ääni sekä semmonen torvi, maajussista kuuluu se ´´piippolan vaarilla ooli taalo hiiola hiiola hei.....`` -sävelmä. Elukoita painaessa eläin ääntelee.
Ukkelin ja elukat saa myöskin irti.

tiistaista kerroinkin jo erikseen.
Keskiviikkona Noora ´´kävi`` pitkästä aikaa meillä, niin, vierähtihän siinä tosiaan reilu neljä tuntia ja aika meni hirmu nopeesti! Sovittiin ensiviikon viikonlopulle vähän menoa, kun hänellä on pitkästä aikaa vapaata. Tästä kerron lähempänä lisää.Eilen pääsin sitten vihdoin taas jumppaan ja se sitte jäikin viikon ainoaksi, koska lauantaina ei ole taas autoa.. no ei voi minkään.
Eilen tuli telkkarista se viime vuoden erilaisten äitien, joku mitä heille kuuluu nykyään?
Oli aika tunteita herättävä ohjelma. Itketti, kauhistutti, hämmästytti ja järkytti..
Ehkä eniten jäi mietityttämään se, kuinka mielenkiintoset ajattelutavat joillain ihmisillä on, kuten se iso perhe, missä oli joku 5 vai 6 kersaa, kaikilla joku ongelma ja ne nyt ei vissiin halunnu enempää lapsia. No mikä ehkäsy? ´´mulla on aika säännölliset menkat, että varmoilla päivillä ja keskeytyksillä mennää`` ´´ei mulle käy mikään ehkäsy ja kortsu on ku söis paperin kuorineen``
Apua..... no joo kukin tavallaa, eipä oo onneksi minun asia.

Mutta mitäs Kevinille kuuluu?
Kevinistä on tullu kunnon riiviö!
Sohvalle on osannut kiivetä jo pitkään, mutta se on ollut hitaamman puoleista, nyt ei ole kuin yksi hujaus ja jätkä nököttää sohvan kulmassa. Osaa luojan kiitos tulla sieltä oikein alaskin jo, mutta, kun ei voi uskoa eikä ymmärtää, että sohvalla ei pompita eikä juosta, se on yks kaunis päivä, kun tulen kertomaan, että olen aivotärähyksen saaneen poikani kanssa sairaalalla...
Kerran hän kerkesin sieltä jo alas tulla väärinpäin, mutta onneks ei mitään kummempaa käyny kun säikähdys ja itku, auttoiko se? no ei, itku helliti ja ei kun takas riekkumaa vaa.
Saisi olla kokoaika sohvan vieressä kieltämässä/ottamassa alas/vahtimassa, mutta kylmä faktahan on, että en mä voi kokoaika siinä kytätä.
Emme siis annan pojan riehua sohvalla, vaan otetaan aina alasm kun huomataan ja kielletään, mutta äkkiäkös sekin kielto aina unohtuu. Kai se on vaa ajateltava, että tää on ohi menevä vaihe ja kieltokin menee joskus perille asti.
        Syöttötuoliinkaan ei voi jättää sekunniksikaan ilman valjaita, tai sieltäkin tullaan alas.
Seuraavaksi kuvapläjäys Kevinin keksinnöistä!
Tässä sentään istuttiin jopa nätisti ja katottiin telkkarista lemmen viemää ;)kyllä hätä keinot keksii! :D
Samaa aikaa ärsytti tuo näky, että ny se on keksinny sitte tommosenkin jutun,
mutta en voinu kuitenkaan kun nauraa :D
Jätkä heitelly lootan tyhjäks, että pääsee ylttämää ottaa kirjoja lipaston päältä,
fiksu ♥

Mikäli joku ei ole huomannut, lisäsin tännekkin sen tulossa -osion, josta voi seurailla mitä postauksia on tuloillaan ja milloin.
Koittakaa kaikki nauttia vielä viimeisistä aurinkoisista ja suht lämpöisistä päivist', pian on syksy ja synkkyys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥