4.8.2013

Rakas 1-vuotias!♥

Eilen meille tuli yökylävieraita, Mirva ja hänen tyttö Jennifer (1v8kk).
Hain heidät asemalta 14.30 ja Rasmus vei heidät taas asemalle tänään 14.30, eli he olivat seurassamme tasan vuorokauden.

Vieraat nukkuivat Kevinin huoneessa vuodesohvalla, minä ja Rasmus omassa sängyssämme olohuoneessa ja Kevin nukkui sänkynsä kanssa keittiössä! Keittiöön haettiin ylhäältä varastosta ovi paikalleen ja veto-ovi vedettiin kiinni (kissan kupit yöksi olkkarin puolelle), näin saatiin jokaiselle oma ´´huone``.
Jenniferin kuulin pitkin yötä sillointällöin huutelevan ja Kevin heräsi neljältä täyteen huutoon (varmaan herännyt ja säikähtänyt, että missäs hän on, ei ainakaan omassa huoneessa).


Tänään olikin sitten juhlapäivä!
Aamulla aamupalat napaan ja menoks.
jotkut tuherrukset piti laittaa...


Mekko: Nelly.com
kengät: zatza
 


Juhlat pidettiin mun äidin luona isossa omakotitalossa, jossa on paljon tonttia ympärilläkin. Ihan siitä syystä, koska ei meidän pikku kaksioon olisi mahtunut mitenkään. Lisäksi oli kiva, kun sai oltua sitten ulkonakin.
Sää oli tosi hyvä, välillä paistoi aurinko täydeltä taivaalta ja välillä meni piiloon, muttä lämmin oli kokoaika eikä edes tuullut.
lentokone kuvaa tontista

Tarjoiluna oli kahta eri voileipä kakkua (kala ja kinkku), täytekakku, piparia ja tuulihattuja. Juomana limua ja kahvia.

Koristeluista vastasin minä. Ostin vaaleansinisiä ilmapalloja ja serpentiiniä sekä kivat servetit. Lisäksi askartelin ison taulun Kevinin ensimmäisestä vuodesta, josta vähän jo aijemmin kerroinkin.
Ihan tuommoiset simppelit jutut siis.

Taulusta löytyy siis kaikilta juhlilta ja juhlapyhiltä kuvat, kuvat joka kuukaudelta, pari perhekuvaa, satunnaisia kuvia ja kuva jokaisen ihmisen kanssa, keneen hän on tutustunu. Lisäksi ´´Kevin sinö osaat`` elikkä iät esim. 0-1kk:, 1-2kk: ja mitä siinä iässä opittu. Ja ´´Kevin sinä kasvat!`` eli joka kuukaudelta paino ja pituus.
Kutsuttuja taisi olla jotain 25, mutta paikalle ei päässyt veljeni, kaksi lapsiperhettä ( heistä toinen tulee seuraavana viikonloppuna kahville), Noora (hänkin tulossa jälkijunassa).  Rasmuksen 2 sisarusta eikä Rasmuksen isovanhemmat.
Tuossakin taas jumalatonta säätämistä, ensin peruvat osa, no ei siinä mitään, sitte tilattii ruuat ja sitten eilen aamulla(!!!!) tulee ne R:n isovanhemmat ilmoittamaan etteivät tulekaan ja kävivät sitte vaan lahjan ovenraosta tuomassa. No sitte käskin kysyä, ketä R:n katraasta tulee. vastaus oli yksinkertainen ´´vanhemmat ja peppi, kirsikkaa kysytään, väinö EI tule``, sitten ilmoitus, että Kirsikka EI tule. Seuraavaksi TÄNÄÄN tuntia ennen juhlia he kysyvät voiko Kirsikka ja Väinö tullakin (pepin lisäksi), mutta loppujenlopuksi sieltä ei sitten tullutkaan vanhempien lisäksi, kuin Kirsikka.
Seuraavaan tapahtumaan, olipa mikä hyvänsä kirjataan kutsuun jotain tällaista :´´ilmoitattehan ketä teistä tulee paikalle siihin mennessä! Jos ilmoitusta ei tule, teidät lasketaan poissa oleviksi.`` Ja sitten, jos ilmoitetaan, että hän ja hän ei tule, niin he eivät sitten myöskään tule ja PISTE.
Okei nyt hukkui hiukka aihe...


Mitäs lahjoja Kevin sai?
me ostettiin hänelle tiikeri pehmolelu (nalle-puhista), nalle puh -legot sekä pomppulinna.Minun äiti antoi keinuhevosen

Rasmuksen vanhemmilta oli matto ja pyyhe

minun isovanhemmat toivat rahaa (aivan h****tisti, just laskin ja meinas tippuu silmät päästä!500€ Mitä hittoa!!??!) mummini kommentti kauhisteluuni ´´nii ajateltiin, että sille jotain käyttöä olisi. kiitos juhlista!``  :o No on juu käyttöä, sillä Kevinille ostetaan ainankin lasten sänky meidän muuton yhteydessä sitten, mutta siitähän jää ylikin vaikka kuinka..

Rasmuksen isovanhemmat kävivät eilen ovenvälissä tuomassa nalle puh lakanat

Iida-kummi toi conversen kengät, joissa on kantapäässä vilkkuvalot tärähdyksestä


Roope-kummilta oli Pentikin astia pakkaus ja rakentelu kippoja, jotka menee myös sisäkkäin

Raija-kummilta ja hänen mieheltään oli välikausi haalari
huppukin löytyy!
across, koko 86/92

Kevin oli tosi reipas tän viikonloppuu(niinkuin aina), vaikka paljon on ollu tapahtumaa!
Eilen oli tosi nätisti, lukuunottamatta paria kertaa, kun yritti matkia Jenniferiä pahan teossa.
Tänään oli koko juhlan myös tosi iloinen ja pirtee.
Kevin muuten harjoittelee jo juoksemista! Juhlissa kävi aina välillä heittääs pikku kierrosta nurmialueella.
En nyt tiedä mitä pitäs kertoa muuta, kysykää jos jotaa tulee mielee!
puhaltaas kynttilääTässä vielä Kevinin 1v. kuvauksista, itse jälleen kuvailin ja haastavinta olikin saada pysymään poika paikoillaan ja vieläpä katsomaan kameraan..


Ja sitten vielä se ´´aito oikea``, joka menee teetettäväksi
mirri vähä vinos, mut eikai se niin vakavaa tarvii olla ;)


Ollaan myös tilattu ifolorilta kuvakirja, joka sisältää Kevinin ensimmäisen vuoden tärkeimmät hetket. Tulen esittelemään sitä täällä, kun se saapuu.
Neuvola meillä on Tiistaina (6.8) Joten silloin luvassa paljon lisää.
Mittoja, taitoja, kuvia yms.

Suunnitteilla myös kasvatus-postaus sekä vauvavuoden loppu-postaus.

PS. pahoittelen mahdollisia kirjotusvirheitä, oon ihan sippi, pistetääkö sen piikkii?

7 kommenttia:

 1. Anonymous5.8.13

  onko noi kakut tilattu jostain? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mun äiti tilasi ne

   Poista
 2. Anonymous5.8.13

  Heippa! Mun kommentti ei liity mitenkään postauksen aiheeseen, mutta ootko sattunu lukemaan (entisen) teiniäidin, Jutan, blogia (http://upcoming-teen-mom.blogspot.fi/)? Mua kiinnostais kovasti kuulla sun mielipidettä asiasta :) Iloista loppukesää koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kyllä lukenut, mutta voisin mennä kurkkimaan..

   Poista
 3. Anonymous6.8.13

  Tuon ikäinen lapsi alkaa olla kunnon uhmaiässä. Eikä sekään välttämättä tarkoita etteikö sitä olisi komennettu :) meillä reilu parivuotinen hakkaa, potkii, nipistelee, härnää tahallaan.. ja voi kyllä, häntä on komennettu! Mutta joillekin lapsille se uhma tulee todella pahana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki noinkin, mutta jos ei vanhempi kylässä komenna lastaan mistään asiasta, niin antaa kyllä sen kuvan, että tuskinpa komentaa kotonakaan sitten..

   Poista
  2. Anonymous6.8.13

   No totta kyllä tuokin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥