26.9.2013

blogi 1v.

Ensimmäinen blogi-vuosi tuli tänään täyteen.
Olenpa ehtinyt vaihtaa blogiakin tässä välissä.

Diary of my life -blogin tilastoja ennen muutosta:
seuraajat bloggerin kautta: 40kpl
blogilistalla lukijoita viikossa: 30
facebookissa seuraajia oli 28
bloglovinin kautta seuraajia löytyi 16kpl
Myös instassa on voitu meitä seurata 28 henkilöä on näin tehnytkin.

Tälle parempia yhdes ku eriksee -blogille, en ole saanut vielä bloglovinia tehtyä, mutta blogilistalla ollaan TÄÄLLÄ sekä instagramissa edelleen nimellä Petra_Jasmin
Ja ihanaksi yllätykseksi melkein kaikki bloggerissa seuraajat pysyivät muutoksen yli mukana!

Miksi kirjoitan blogia?
Ensinnäkin pidän kirjoittamisesta. Toiseksi on kiva saada erilaiset muistot talteen enkä perus päiväkirjaa jaksa koskaan kirjoittaa viikkoa kauempaa, joten tämä on vähän niinkuin päiväkirja, vaikka tänne tulevat asiat kulkeekin pienen suodattimen kautta.

Parasta bloggaamisessa?
Yllämainitun lisäksi olen ollut teistä jokaisesta uudesta lukijasta aina äärettömän innoissani. Kuten tilastot kertoo, ei teitä vakituisia lukijoita paljoa ole, mutta minulle nuokin lukemat ovat suuria, sillä alunperin en uskonut saavani viittä lukijaa enempää. Toinen mikä jaksaa ilahduttaa joka kerta, on, kun joku teistä jaksaa jättää kommentin, niitä kommenttejakin kyllä huolittaisiin enemmänkin, vink vink!

Huonoa bloggaamisessa?
Mitään muuta huonoa en osaa sanoa, muuta kuin ilkeilevät anonyymit.
Näitä ilkeitä anoja liikkuu jokaikisessä blogissa ja jaksaa aina naurattaa kun lueskelee jotain älytöntä kuraa mitä he jättävät jälkeensä toisten blogeihin, lisäksi toki ärsyttää heidän puolestaan kenen blogiin ne sitten onkin aina eksynyt. Mutta silloin, kun ne osuukin omaan blogiin, se ei enää olekkaan niin hauskaa, sillä huvittuneisuuden kaveriksi tulee suunnaton ärsytys.
        Ärsyttää, kuinka jotkut ihmiset jaksavat olla vaan niin lapsellisia, että yrittää ihan tosissaan pilata toisten hyvän mielen ja keksimällä keksiä jotain pahaa sanottavaa. Mitä he saavat siitä, että pahoittaa toisen mielen?
Toki kritiikki on aina tervetullutta ja mielipiteet saa ilmaista, mutta sen kyllä erottaa, onko kommentti hyvässä hengessä kirjoitettua kritiikkiä/mielipidettä vai silkkaa ilkeilyä. Hirveästi en ole oikeastaan edes jaksanut julkaista niitä selkeitä ilkeily kommentteja, miksi pitäisikään?
      Tässä päästäänkin sopivasti toiseen aiheseen eli
Tuttavat, jotka lukevat blogiani
On ihan mahtavaa, että blogin kautta kaverini ja sukulaiseni ovat pystyneet seurata meidän elämää ja Kevinin kasvua ja kehitystä, sillä ei sitä tule joka päivä soitettua luetteloa läpi ja kerrottua mitä on tehty. Mutta, jälleen päästään anoihin. Hetki sitten selvisi, että osa ilkeilevistä anoista on vanhoja tuttujani tai tutun tuttuja. Eivät siis kavereita, ei tietenkään, vaan joko jotain entisiä ´´kavereita``, Rasmuksen kavereita kenestä en niin piittaa, tai jotain kaverin tuttuja jne.
Se oli oikeastaan se syy, miksi poistin vanhan blogin.
Olin edellisen blogin linkkaillut omaan henkilökohtaiseen facebookkiin, josta nämä tietyt henkilöt sen poimivat, tätä virhettä en enään tee.

´´uuden`` blogin tulevaisuus?
Tarkoitukseni oli ´´kadota``, eli antaa tiettyjen ihmisten ymmärtää, etten enään kirjoita tai että ainakaan he eivät sitä pääse lukemaan. Ja näinhän se on mennytkin. Olin hyvin tarkka ketä laskin lukijoiksi, pari ihmistä estinkin, sillä he olivat juurikin näitä ´´tutun tuttuja``. Vasta, kun olin varma, ettei teistä lukijoista löydy ihmisiä, ketä en toivo tänne, uskalsin kertoa sen, että tämäkin blogi palaa vielä julkiseksi.
Nyt on tullut vahva tunne, että jaksan taas sen, että tänne tosiaan voi eksyä kuka tahansa, mutta olen myöskin melko varma, että anonyymi kommentointia en enään salli.
Kuitenkin toivon, että kaikki ketkä ovat kiinnostuneita lukemaan tekstejäni, jaksaisivat edes sillointällöin jättää jotain jälkeensäkin!

Mitä itse luen?
Niin kauan, kuin olen itse kirjoittanut, eli vuoden, olen myöskin haalinut itselleni jotain luettavaa muista blogeista ja ajattelinkin nyt kertoa teille suosikki blogini, joita aktiivisesti seuraan!

• Moni varmasti tietääkin seuraavan hyvin tunnetun blogin, eli Iinan kirjoittama but i'm a human not a sandwich -blogi. Sekä tietysti samaisen henkilön hää-blogi.
Iina kirjoittaa ihanan ammattilaismaisesti ja selkeästi. Hän kirjoittaa mielenkiintoisia mielipide juttuja erilaisista aiheista, mutta kaikkein ihaninta on seurata blogin kautta heidän elämää, johon kuuluu Iinan lisäksi hänen tuleva aviomies sekä kaksi ihanaa tytärtä.

•Karon karostardust -blogi, joka myöskin melko tunnettu. Jälleen selkeää tekstiä, jota mukava lukea.
Karo myöskin lisäilee aina paljon ihania, laadukkaita, kauniita kuvia! Tähän blogiin kuuluu Karon lisäksi hänen poikaystävä, sekä heidän ihanat lapset Sofia ja Benjamin.

Mutsis on -blogi, jota kirjoittaa Emilia kaksplussalla, jälleen hyvin tunnettu.
Käsitykseni mukaan Emilia on kertonut aijemmin blogissaan muista vähän surullisemmista aiheista, mutta itse löysin blogin vähän ennenkuin hän kertoi olevansa toistamiseen raskaana. Blogissa siis Emilian lisäksi hänen poikaystävänsä ja heidän kaksi lastaan, Ava ja Noah-Michel
Innolla myöskin odotan erilaiset äidit -ohjelman jaksoa, jossa on Emilian perhe.
Suosittelen myös kaikille kiinnostuneille, ostamaan uusimman kaksplussan lehden, siinä hyvin kattava ja mielettömän hyvä juttu Emiliasta!

Kiljuva pikkunälkä -blogi, jota kirjoittaa ikäiseni naisen alku kaksplussalla, kertoen elämästään Viima-pojan ja kihlattunsa kanssa. Kiinnostuin blogista alunperin ihan puhtaasti siitä syystä, että Demi on samana vuonna syntynyt, kuin minä ja meidän pojilla on vain tasan kuukauden ikäero.

miranda's little life on blogi, josta olen todella kiitollinen, syystä, että ilman sitä, mulla olisi mennyt uusi ihana tuttavuus täysin ohi! Blogia kirjoittaa siis Mira ja pääosassa blogissa seikkailee ihana Nella-tyttö, joka on vain 4päivää nuorempi, kuin Kevin! En malttaisi odottaa muuttoamme siitäkään syystä, sillä sitten meilläkin on viimein mahdollisuus tutustua ihan tosielämässäkin!

Unelma vauvasta kertoo kaksosten odotuksesta. Sitä kirjoittaa Kaisa, jonka olen tuntenut nyt ömm 11-vuotta?
Välissä Kaisa asui kauempana, eikä nähty, mutta onneksi hän muutti takaisin vähän ennen Kevinin syntymää. Nyt harmittaa, kun vuorostaan minä muutan kauemmakis, mutta onneksi pystytään kätevästi blogien kautta lukemaan toistemme kuulumiset!

•Luen monia muitakin ihania blogeja, mutta tästä tulisi kilometri postaus, jos tähän kaikki ahtaisin!

Suosikkini omasta blogistani?
Näitä on paljon joten jaetaan edes kahteen osaan, ensin postaukset, joita te lukijat olette toivoneet ja sitten kaikki muut vähän mielenkiintoisemmat, kuin ne perus mitä meille kuuluu -postaukset.

toivepostaukset

Aika ennen Keviniä

opiskeluni & tuleva ammattini

Mitä Kevin on perinyt?

Synnytys

• ´´Kysy Rasmukselta`` : Rasmuksen vastaukset

Unelmieni matka

Elämäni miehet

Kesä juttuja

Kuinka kaverini suhtautuu minuun äitinä?

Vaatteemme


muut

Unelma-asunto

Mielipidettä nuoren äidin silmin

Minä vanhempana

perinteet/tavat/uskomukset

Tältä tulevaisuus näyttää tällä hetkellä

home sweet home JA siihin liittyen Suuria muutoksia kodissamme

kuka minä olen?

• päiväkuvina: ensimmäinen Toinen ja Kevinin

Panisin-lista

• Kevinin kehitys -postaukset, uusimmassa linkit edellisiin 1v.1kk3vk


Kiitos kaikille teille ihanille lukijoille, jotka jaksoitte pysyä matkassa myös blogin vaihdoksen aikana!

Nyt toivoisin teidän vaivautuvan sen verran, kun kerta jaksoitte loppuun asti lukea; kertokaapa mulle:

Mikä on hyvää tässä blogissa? Entä huonoa?
Miten/mitä voisin parantaa/muuttaa?
Ja kertokaa myös postaus toive sunnuntaille!

Kaikki kehitys ideat sekä kriittikki on tervetullutta, jotta saataisiin seuraavasta blogivuodesta vielä antoisampi!

6 kommenttia:

 1. Kiitos kauniista sanoista! :) -Emilia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi voinut kirjoittaa pidemminkin, mutta olisi tullut kilometri postaus! ;)

   Poista
 2. hyvää täs blogis on se, että sie kirjotat useesti postauksii, käyn joka päivä kattoo onks tääl uutta postausta. kirjotat kivasti, jaksaa lukea aina postaukset mielenkiinnolla. mitää huonoo en osaa tästä blogista sanoa.

  VastaaPoista
 3. Sinä ihana!! ♥ :) Samoilla ajatuksilla. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥