2.9.2013

Kihlajais-kahvit

Juhlittiin Lauantaina (31.8.13) lähimmäisen suvun kanssa mun ja Rasmuksen kihloihin menoa. Paikalla olivat siis vain minun äiti miehensä kanssa, minun isovanhemmat ja Rasmuksen isovanhemmat. Rasmuksen vanhemmat eivät päässeet lauantaina tulemaan, joten he tulivat sunnuntaina.Tarjoiluna oli ostettuja pipruja, mun leipomaa kolmen suklaan juustokakkua, Rasmuksen tekemää peltilihapiirakkaa ja kahvia.Ahdisti ihan tolkuttomasti tämä meidän p.reijän kokonen keittiö! Juuri ja juuri sai mahtumaan sen kuusi ihmistä pöydän ääreen, mutta ei siitä kukaan mihkään liikkunut, ilman, että jokainen nosti perseensä. Näinpä minä ja Rasmus seisottiin ja kaadeltiin kahvia pöytään.

Saatiin ihania kihlajaislahjojakin, äiskältä kolme tosi hyvää kattilaa (Rasmus pilannut meidän entiset kattilat) ja ruusu, molempien isovanhemmilta rahaa (joilla saadaakin uuteen asuntoon uusi olohuone- ja keittiökalustus), mun isovanhemmilta aivan mielettömän ihana kukkakimppu ja kahta mielenkiintoista suklaata, toisessa tummaasuklaata ja ruusunlehtiä ja toinen valkosuklaa vadelmalla ja rasmuksen isovanhemmilta oli rahan lisänä laadukasta kahvia.
Rasmuksen vanhemmilta oli veitsi setti telineineen ja terottimineen ja kukkia.Sunnuntaina (1.9.13) Mentiin kolmisin vielä syömään. Valittiin paikaksi Three Wings, TÄSTÄ pääset paikan nettisivuille. Paikka siis amerikkalaistyylinen, annoskoot isoja, tilat olivat tyylikkäät, vessat erittäin siistit, palvelu erittäin hyvää ja ruokakin oikein maittavaa. Kevinille saatiin keitettyjä porkkana paloja, Rasmus otti Tony's Double Burgerin ja minä otin Nasa Basketin täysmajoneesilla. Jälkkäriksi jäätelöä kinuski ja mansikkakastikkeella ja kahvia.

Olimme etukäteen varanneet pöydän sieltä ja Kevinille syöttötuolin. Ja onneksi tosiaan varattiin! Paikka aukesi klo 14 ja puolentunnin päästä se olikin täysi.
Kevin oli nätisti koko ajan, söi melkein kaikki porkkanat ja joi vettä nokkamukistaan, oltiin me otettu varuiksi laukkuun tuttikin mukaan, mutta eihän isopoika sellasia tavinnut! Pientä väsy kitinää alkoi, kun oltiin lähdössä, että yhtään kauempaa ei olisi voinut olla, kuin sen 1½h, mitä meillä meni. Kotona Kevin saikin lämpösen ruuan samantien ja pääsi nukkumaan.

Illasta sitten tuli ne rasmuksen vanhemmat ja nuorin sisarus.

Nyt jatkuu kiireet, mulla on muutamia postauksia tulossa, videota, stressi listaa, syksyn top-10, ja sellasta, katsotaan mitenkä kerkiän niitä saada ulos. Sivu gadgetista pystyttekin seuraamaan tulossa olevia postauksia!

2 kommenttia:

  1. Vitsi, mää nyt vasta äkkäsin tuon seurantablogin ja nyt alankin taas seuraamaan teitä ihan kunnolla! :) Mutta onnea teille tosi paljon kihloihin menosta. Kivat kihlajaiset teillä ollut ja hyviä lahjoja saitte. Ihana tuo ravintola missä kävitte. Tuli kyllä niin vesi kielelle katsoessa tuota hampparia. :P Kiva, että kevinkin sai omat eväät. :)

    VastaaPoista
  2. Noo parempi myöhään, kun ei milloinkaa, eiks ni ;)
    Kiitos!
    Joo tuo paikka oli kyllä tosi hyvä! Ja Kevinin eväistä ei taidettu ottaa mitään maksuakaan :) Kun ei listalta edes löytynyt niitä porkkanoita, vaan ihan piruuttaa kysyttiin että saisko jotaa kasviksi vaikkapa keitettyjä porkkanoita ja kyllähän se järjesty :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥