15.9.2013

lahja + ostosreissu

Jussilla on tänään synttärit.
Äitini esitteli mulle eilen oman lahjansa, minkä on ostanut. Se oli laastikauha (ei oikea), jossa oli kuusi koloa, joihin sai shottilasit, jotka myöskin löytyi paketista.
No aloin sitten illalla miettiä mitä ihmettä minä nyt äkkiä keksin viedä, kun olen sinne kerta menossa niin ei viitsi tyhjin käsin käydä.
Ensin ajattelin sen perus suklaalevy, kukkia ja kortti. Aloin vääntämään korttia, johon tuli myöskin Kevinin osuus lahjaa, eli poitsun piirros.
Aloin etsimään korttiin myöskin kuvaa jäbästä ja törmäsinkin Jussin ja Kevinin yhteiskuviin, josta sain idean tehdä kollaasin ja muistinkin, että meillä on käyttämättömänä yksi A4 kokoinen taulukehys.
Eli siitä tuli sitten kiva taulu.
Sen jälkeen muistinkin, että koneeni sisältää mielenkiintoista kuvamateriaalia Jussista. Olen saanut nimittäin ikuistettua pari kertaa, jolloin hän on tullut joltain (viinanhuuruisilta)riennoiltaan ja olen saanut napsittua mahtavia kuvia. Siitä keksin hauskan ´´vitsin``: tulostin kuvat ja liimasin samalle paperille, johon tuli otsikoksi ´´muista, mitä liiallinen laastikauhan käyttö voi aiheuttaa!`` Mun mielestä ihan mahtava ja äiskäkin kyllä tajus sen idean heti, kun soitin ja kerroin, ja nauro sielä vedet silmissä!
Lisäksi kyllä kävin vielä ostamassa sen perus suklaalevynkin.
Käytiin hakemassa äiskä, annettiin Jussille lahja ja lähdettiin viemää Rasmusta porukoilleen ja sitte me mentiin ostoksille. Kerettiin käydä vaan anttilassa ja citymarketissa. Muutama pikkujuttu löyty, jotka kaikki kyllä tarpeellisia, mutta ne mitä alunperin lähdettiin hakemaan, eivät löytyneet. Piti siis ostaa jalkalamppu -alennus olikin jo loppunut, Kevinille kattolamppu -joku myyjämies ei löytänyt niitä varastosta vaikka niitä piti olla vielä, talouspaperi pidike -ei löytynyt.
No löyty sieltä sitten uusi vessaharja, kynsiharja, tiskiharja, meikkivoidetta hurjalla alennuksella, Kevinille hanskat, kaksi maljakkoa, vessanroskis. Vielä on vaikka mitä ostettavaa ennen muuttoa!
REIMA, koko 0

Ostosreissun jälkeen olikin jo kiireesti saatava Kevinille ruokaa ja unta, joten jäätiin vielä äiskälle. Kevin on nukkunu koko päivän tosi huonosti päikkärit ja toisilla unilla, kun nukahti vasta 17.30 (16.00 normaalisti), nukkui kulta 18.10 vielä niin sikeästi, että pääsin näkemään pitkästä aikaa mitä mielenkiintoisemman nukkuma-asennon! Eikä muuten herännyt edes kuvaus salamaan eikä varpaiden kutitteluun.


Keittiökin on nyt niiiiin tilavan näköinen, kun saatiin vanha ruokailuryhmä myytyä vihdoin.
Vähän kolkkoa ja ahdasta ruokailla, mutta kaippa näin hetken pärjää.. Pitäisi vaan nyt sitten pikasesti löytää uusi tietokonepöydän tuoli, koska käytin aijemmin yhtä ruokailutuoleista..


Ensiviikolla tulossa taas vähän erilaisimmista aiheista postausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥