6.9.2013

Stressi viikko

Kaikki tuntuu olevan taas päällekkäin.
•Pitää asuntoa metsästää, laitella hakemuksia, kytätä yksityisten sivuja,
•Rasmuksen töiden etsintää,
•Vanhojen huonekalujen myyntiä (TV-tasot ja ruokailuryhmä),
•uusien huonekalujen ostoa (tv-tasot, vitriini, sänky, Kevinin sänky, ruokailuryhmä),
•laitoinpa tähän syssyyn Kevinin vanhoja vaatteitakin fb-kirppikselle ja niitä pitänyt kuvailla ja lajitella, no sitten loput mitä ei mene pitää viedä mun vaatteiden kanssa ihan kirppis-kirppikselle no sinne pitää varata pöytä ja kysellä ja lajitella ja blääh!
•Sitte, mitäs, kun laitoin huonekalut myyntiin Sunnuntai aamuna ja Sunnuntai iltana ja maanantai aamuna onkin kaikki menny eikä uusista tietoo? HUPS! No eihän siinä, sitte pitikin keksiä jostain kasa pahvilaatikoita, johon tyhjentää tv-tason laatikot ja raahata parvekkeelta pöytä ja tuolit keittiöön ja Kevinin huoneen lipasto olkkariin tv:n alle. Kolkkoa, outoa, stressiä, mutta kaippa näin pärjää ja kestää sen 1-3kk?
•Ainiin, syksy on jo alkanut ja meiltä puuttuu täysin kaikki syys- ja talvivaatteet! PANIIKKI

Maanantain kiireet
Aamulla Rami toi pahvilaatikoita, pyysin pari... no joo kuva kertokoon!

Aamulla tuli myöskin yksi kirppis vaatteiden ostaja, iltapäivästä tuli toinen.

Illasta oli autokoulun vikan osan ajotunti nro.1 joka oli yhtä tyhjän kanssa, ylläri ylläri.

Ajotunnin jälkeen piti tulla tv-tasojen ostaja, mutta eipä tullutkaan.
joo meidän keittiö on nykyään viihde-elektroniikka keskus, tv, tietokone ja nyt myös stereot..

tavarat jemmaan

Tiistain kiireet
Aamulla kävin labrassa- turhaan, ei niitä mulle määrättyjä kokeita voitukkaan ottaa ja näin Rasmus oli turhaan pois töistä sen ajan.

Äiskä tuli töistä suoraan vahtimaan Kevinin unta, että me päästiin Rasmuksen kanssa huonekalu ostoksille. Lähdettiin vähän jälkeen neljä.
Laitan teille nyt netistä kopioidut kuvat, koska paketit puretaan vasta uuteen asuntoon.
Sotkasta:


Jyskistä:

Sen jälkeen vielä Kevinille ostelemaan vaatteita, joista juttu TÄÄLLÄ
Kotona oltiin vähän vaille seittemän, sitten esittelin äiskälle ostokset ja sit hän läks.

Keskiviikon kiireet
Aamusta kävin omia vaatteita läpi, että mitä vien kirppikselle ja kuvasin vielä taas lisää Kevinin kirppis vaatteita fb-kirppikselle.
Kevinkin järjesti mulle lisä puuhaa...:
Joten asensin Keittiön roskiskaapin oviin lukon, pitäisi vaan löytää samaisia lukkoja lisää, että saa muihinkin keittiön kaappeihin. Tuo lukko on kyllä tosi hyvä ja äiskä sen löysi lidlistä, mutta eipä niitä tietysti ollut kuin se yksi enään jäljellä..


Illasta käytiin Rasmuksen tutulla katsomassa lasten sänkyä. Sänky on ollut vain yhdellä lapsella käytössä, se oli osissa, joten ei tiedetä millainen se on kasattuna, mutta kaikki osat nähtiin eikä niissä ollut, kuin pari kulumaa, joten päätettiin ottaa se. Ja koska se ei ole uutena ostettu, niin raaskitaan jopa itse vähän tuunailla sitä, joten käytiin vielä ostamassa maaleja. Sänky on nyt valkoinen, mutta maalataan se pastellin vihreellä ja päädyssä oleva nalle kuvio ruskeaksi. Kasattuna sitten nähdään onko sänky sellainen, kuin pitää, mutta jos esim. sivulaita on liian matala, niin siihinhän saa ostettua sellaisen laitapalan.
Sängystä laitan kuvaa, kun se on maalattu ja kasattu.
Niin: jottei kukaan nyt säikähdä, että ´´hitto ne laittaa 1-vuotiaan normi sänkyyn!`` -niin ei, emme tosiaan laita. Se laitetaan valmiuskuntoon ja katsotaan onko hyvä, sitten se puretaan odottelemaan, että Kevin vielä vähän kasvaa ja saa jotain järkeä päähän.

Torstain kiireet
Aamulla tuli jälleen yksi kirppisvaatteiden ostaja.
Mummikin kävi pikasesti moikkaamassa.
Klo 16 oli jälleen rahastus ajotunti ja illasta tuli se tv-tasojen ostaja.
Joo en ole rasistinen, mutta en kyllä yhtään taas ihmettele, miksi monilla on ennakkoluuloja ulkomaalaisia kohtaan. Tv-tasojen ostaja oli venäläinen, hänen puheestaan oli aika-ajoin vaikea saada selvää, mutta pärjäsin. Noh hän oli tulossa ihan ostamaan, ei katsomaan, vaan ostamaan. Olin netissä laittanut tarkat mitat, kuvaukset, kuvat. Noh venäläisnainen tulee ja katselee tyttärensä kanssa tasoja, ´´saako mä mitta?`` juu annoin mittanauhan ja tää toteaa ´´oi voi voi voi, nyt ei ei mahdu ei, tämä väärä pituus, ei mahdu meillä mitenkä ei`` Hän alkoi syyttelemään minua, että olin laittanut väärät mitat nettiin. Totesin, että ihan oikein olen laittanut, hän ei vain ole nyt jotain ymmärtänyt. Olin laittanut yhden tason mitat ja kertonut toisen tason olevan samaa kokoa + kulmapalan mitat erikseen. Nainen oli ilmeisesti laskenut yhteen vain toisen tason + kulmapalan mitat. Noh kyllä hän osasi hyvin pahoitella, mutta tokihan se pisti vituttamaan. Ei voi minkään, odotellaan uutta kiinnostunutta.

Perjantain kiireet
Kamala päivä!
Aamusta lähdin kotoa vähä jälkee ysi, piti lähteä autokoulun vikaan vaiheeseen. Kävin tankkaamassa ja sen jälkeen en päässyt edes isolle tielle asti, kun auton näyttöön ilmestyi jännä kirjainyhdistelmä ja auto hyytyi, tajusin onneksi ohjata pientareelle, kun totesin, että helvetti tää sammuu oikeesti!
No en toki hädissään löytäny hätävilkkunappia, en ohjekirjaa, en mitään. Soittelin paniikissa isäpuolelle, että mitäs teen mitä tää meinaa. No hän sano tulevasa, mutta kestää hetki. Neuvoi yrittämään käynnistelyä, että ei se kumminkaan räjähdä. Piti mua ihan vajakkina ´´onks sielä bensaa?`` -no joo kyllä mä sen sentään osaan katsoa. Rasmus ei tietenkään osaa puhelimeen vastata (tai oikeastaan ei osaa viedä kapulaasa huoltoon, jotta siihin voisi edes saada yhteyttä). Äiskälle soitin ja kyselin autokoulun opettajien numeroa, mutta eihän netissä ollu kuin toimiston numero ja sekin olis auennu vasta tunnin päästä. No hetken päästä yritin käynnistää autoa ja se lähtikin käyntiin, mutta kirjain valo paloi silti edelleen. Pääsin perille, tai no pääsin kaatopaikalle. Olin n.3min myöhässä ja opettaja soitti missä olen ja neuvoi sitten reitin perille. Sielä kerroin opettajille siitä ongelmasta ja he veikkasivat moottori vikaa, niinkuin minäkin hyytymisen perusteella. Hallista päästyä oltiin lähdössä radalle, eikä valo enää palanut ja auto toimi moitteettomasti koko ajan. Pääsin poiskin sieltä. Teoriatunnin jälkeen kotiin lähtiessä valo syttyi taas, mutta auto kuitenkin toimi.Saa nyt nähdä kui käy, syttyykö valo uudelleen vielä ja tarviiko huoltoa, Rasmus arveli, että tankkiin on jotenkin joutunut joku pieni roska joka tuon häiriön aiheuttanut.
No niin enpä ole kotona paljo kerennyt olemaan, kun kotiin pääsin neljältä ja Kevinki tietty kävi justii nukkumaan, sainpahan itekkin sitten levättyä stressaavan päivän jälkeen, kun Rasmus lähti yksin kauppaan.
Nyt se on vihdoin ohi! (mikäli en onnistu kahta sakkoa saamaan)

Onneksi ensiviikko on taas normaali rento viikko eikä tämmöstä häsää joka päivä!

Viikonloppu menee mun äiskän luona Kevinin kanssa, kun Rasmus on rakentelemassa taas sitä saunaa vanhemmillaan.

Ensiviikolla on tavoitteena päästä jokaikiseen jumppaan, kun en tällä viikolla kerennyt yhteenkään. Alkanu taas heti ahdistamaan, kun ei ole kerennyt käymään jumpassa, mahakin tuntuu/näyttää isomalle omaan silmään, kun ei sen pienentymisen eteen ole mitään tehnyt. No onneksi ei ole paino noussut, vaan iltapainokin äsken näppärästi 60.7kg, mutta eipä se kyllä ole laskenukkaan, kuinkas olis voinutkaan...

Ensiviikolla YRITÄN saada vaate-postauksenkin valmiiksi!
Hyvää viikonloppua kaikille, rentoutukaa! ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥