3.9.2013

Video höpöä Kevinin sanastosta&hampaista


Nolouden huipentuma, no tätähän te pyysitte!

+Nyt uusi sana: Loppu!

Kirjoitan nyt sitten lisäksi ne jutut mistä piti höpöttää, mutten kerennyt, kun Kevinillä meni hermo.

Eli Kevin ymmärtää myöskin hirmu paljon puhetta, vaikkei itse osaakkaan puhua.
Esimerkkejä.
Kevin toi mulle leluauton ja kissanlelu tipun, laitoin tipun autoon ja sanoin sitä tipukuskiksi. Kevin lähti olohuoneeseen ja tuli takaisin tyhjin käsin, kysyin ´´minne sä jätit sun tipukuskin, missä tipukuski on?`` Kevin lähti olohuoneeseen, haki toiselta puolen auton ja toiselta tipun ja toi ne taas mulle, olipa myös laittanut ne samallailla päällekkäin, kuin minä aijemmin.


Kun kysytään missä kissa on, Kevin kiertää kämppää ja etsii, yrittää myös tuurilla välillä osotella hyllyjen päälle ja todetaan ´´ei ole kissa sielä, missä kissa on?`` ja kulta jatkaa etsintää. Lola on usein myös parvekkeella, joten piti sekin kokeilla, osoittelemalla parvekkeen ovea.

Kevinkin on päässyt parvekkeelle muutamia kertoja. No yksipäivä hän taas halusi sinne, kun ovi oli rakosillaan hakasessa. Tuli mun luokse, nyki paidasta ja lähti vetämään mua ovelle. Ovella nykisitä ja hymähti sillai, kuin ois tarkoittanu, että se on kiinni. Avasin haksen ja pyysin avaamaan oven, Kevin rempasi oven auki ja jatko vetämistäni parvekkeelle. Parvekkeen tuolin kohdalla halusi syliin ja oli niin onnellinen, kun pääsi katselemaan maisemia.


Kevin osaa myöskin riisuutua itse.
Sukat on osannut monta kuukautta ottaa pois, eikä itseasiassa tykkää pitää niitä ollenkaan.
Sama homma hattujen kanssa.
Teippivaipan osasi ottaa pois ja nyt on huomattu, että osaapa riisua myöskin housuvaipat ja housut.
Eilen piti vaihtaa paita, otin hihan suista kiinni, niin rakas osasi itse vetää kädet pois ja sitten itse repi paidan päänyli! Sen jälkeen alkoi riisumaan vaippoja (luuli varmaan, että pitää heittää ilkosilleen, kun yleensä paitakin otetaan pois vasta illalla kun mennää suihkuun) sanoin, ettei niitä tarvitse riisua niin hömppä katteli ihan hämilään, mutta ymmärsi. Paidan osasi auttaa päällensä, osasi siis laittaa itse kädet hihoihin.
Yöpuvut jätkä riisuu aina lannevaatteiksi, vetää siis kädet kaula-aukosta pois...Aamuisin potalle mentäessä Kevin ymmärtää kun sanon, että odottaa eteisessä, äiti tulee kohta. Hän odottaa ja kun pääsen perään ja sanon, että nyt mennään potalle, niin jatkaa matkaa potan eteen, itse ei kyllä osaa siihin käydä istumaan.


Kevin on myös kova poika auttamaan siivoomisessa, hän lakaisee, imuroi ja pyyhkii pölyjä ja vieläpä ihan sieltä mistä pyydän pyyhkimään!


Loppuun vielä esiteltävä jo aikoja sitten ostetut ja instagramissa esitellyt Kevinin kengät!
Eivät olleet edes kalliit ja ihan citymarketista ostettiin, mutta aivan hemmetin hyvät syyskengät! Niin helppo saada tuon spagetti jalan räpylöihin ja näyttäs olevan myös mainiot jalassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥