9.10.2013

elämää muuton keskellä

Käytiin Lauantaina tyhjentämässä kirppispöytä, veikattiin etukäteen kuinka paljon oli mennyt kaupaksi ja paljonko rahaa saataisiin. Rasmus veikkasi 6kpl ja 22€, mun veikkaus: 8kpl ja 20€.
Lopputulos oli se, että kannettiin jätesäkillinen takaisin kotiin ja käteen jäi 9kpl hintalappuja ja 1.40€ (pöytä maksoi 39€) elikkä alunperin oli tienattu 40.40€ jeejee. Kuten mummikin sanoi, eipä tuolla vielä rikastumaan pääse, mutta saatiinpa edes pöytä maksettua, vaikka alunperin aateltiin, että jää vielä omastapussista maksettavaakin.

Ekaa kertaa ostoskärri autossa,
kuvat parin viikon takaisiaSunnuntaina oltiin vähän ostoksilla. Ostettiin uuteen asuntoon olohuoneeseen kaupunki tapettia, makuuhuoneeseen sellasta jännää kukka/kiehkura tapettia, jossa ne kuviot on koholla, sekä kaksi pientä karvamattoa molemmin puolin sänkyä laitettavaksi.Kevin on ollut ´´korvaamaton`` muutto apu... Hän yksi ilta pakkasi jopa itsensä ja kissankin!
Lisäksi hän on kuullut minun tuskailevan, kuinka saisin yhdistettyä kaksi köynnöskasvia samaan ruukkuun, ja päätti ´´auttaa`` siinä! Olin vaatehuoneessa pakkailemassa, kun kuulin olohuoneesta riemun kiljahduksia, ryntään katsomaan ja mitä näen?
Pieni poikani sielä suu isossa hymyssä, toinen käsi kukkaruukussa, toinen multainen käsi naamalla, multaa pitkin sohvaa, lattiaa ja ikkunalautaa. Olisi tullut hyvä kuva, mutta eihän siinä kerennyt mitään kameraa alkaa kaivamaan, kun äkkiä poika pesulle ja siivoamaan!
Niin, ja minun on ihan turha edes yrittää pitää pienintäkään järjestystä täälä kämpässä, kiitos Kevinin.
Alkaa jo ihan ahdistamaan, tuntuu, ettei happi kulje, kun asunto näyttää, kuin olisi pommi räjäytetty!kiitos rakas poikani.....

Ollaan nyt korjailtu täältä asunnosta seiniä, vähän paikkailtu reikiä, jotka tullut tauluista ja hyllyistä ja maalailtu paria seinää.
Lisäksi laajennettiin kissan kiipeilypuuta. Se ei ole vielä ihan valmis, koska kasataan se lopullisesti vasta uuteen kotiin, se kun on helpompi muuttaa osissa.


rungoista puuttuu vielä vähän narua, pohjakin puuttuu ihan täysin, eli uusin runko ei edes pysy pystyssä, kun ei sitä ole mihinkään kiinnitetty.
Lelujakin tulee lisää ja ´´palmu`` varmaan irrotetaan vihdoin :D
(nyt joku pelkää jo, että annetaan Lolan leikkiä kiipeilypuussa, joka kaatuaa millä hetkellä hyvänsä, ei suinkaan, tuo oli pystyssä vain kuvan oton ajan)

Mutta, miksi ihmeessä laajennamme puuta?
Me ollaan tultu siihin tulokseen, että Lola kaipaa kaveria, kissa kaveria. Joten, heti vuoden vaihteen jälkeen alamme kyselemään kasvattajilta pentua.

Miksi emme ota samalta kasvattajalta, mistä Lola on?
Tuleva kisu ei ole ragdolli, vaikka ihania ovatkin. Me halutaan kuitenkin myös toisen rotuinen maukuja ja tämä rotu on Bengali.
Olen kyllä itseasiassa löytänyt jo yhden hyvän kasvattajan ja jutellutkin hänen kanssaan, ja hän sanoi, että minun pitää ottaa häneen uudelleen yhteyttä, kun asia on ajankohtaisempi ja jos ei hänellä silloin ole pentuja niin hän kyllä aina tietää jonkun, jolla on.

Miksi vasta vuodenvaihteen jälkeen?
On tarpeeksi haastavaa muuttaa taaperon, miehen ja kissan kanssa, joten ensin saatava muutto pois, mutta sitten tajusin, että me ollaan tulossa varmaan porukoillemme jouluksi, joten helpompi tulla yhden kissan, kuin kahden kissan kanssa.
Eikä pentu olisi välttämättä edes vielä sopeutunut uuteen kotiin, kun jo taas lähdettäisiin reissuun.


Maanantaina käytiin mun mummon ja serkun luona. Kevin ei ollut koko päivään nukkunu päikkäreitä ja yllätyin todella, ettei hän kitissyt ollenkaan koko iltana, mummokin totesi, ettei ole koskaan nähnyt niin hyväntuulista lasta.
Oltiin juuri päästy kahvipöytään, kun ovikello soi ja sieltä tulikin mun toinen serkku, jota en ole nähnyt moneen vuoteen. Kevinkään ei ole Jesseä koskaan nähny, mutta eipä vierastanut häntäkään yhtään (niinkuin ei ole koskaan ketään vierastanutkaan), syliinhän se vaan oli pakko heti päästä repimään vähän partaa ♥Tiistaina oli kukkien siirto, jota olen pitkittänyt ainavaan, koska en ole mikään viherpeukalo ja pelkäsin, että tapan ne kasvit vielä. Loppujenlopuksi se sujuikin ihan hyvin.
Mulla oli siis kaksi kultaköynnostä kahdessa eri ruukussa ja halusin ne samaan ruukkuun, koska toisessa ei varsinaista ruukkua ollut ollenkaan, pelkkä muovi kippo.
Ensin piti tehdä toiseen ruukkuun toisen kasvin viereen tilaa, tyhjentämällä multaa pois ja varoa katkomasta juuria. Sen jälkeen tyhjensin siirrettävästä multaa ja nostin lusikan avulla koko köntin ylös ja toiseen ruukkuun, mullat päälle ja kastelu.
Laitoin samantien ne jo pahvilaatikkoon muuttoa varten, toivottavasti pärjäävät, on meinaan ruukku sekä pahviloota aika ahdas nyt. Mummini on hyvä kasvien hoidossa ja sanoi, että niiden pitäisi pärjätä pienessäkin ruukussa talven yli, koska on lepoaika, sitten n.maaliskuussa ne alkavat taas kasvamaan ja vaativat uuden siirron isompaan ruukkuun. Sitä odotellessa....

Illasta maksoin uuden asunnon takuuvuokran ja katselin saamani paperit uudelleen läpi. Huomasin kauhukseni, että yhdessä kohtaa lukikin: Tässä vahvistuksessa mainittujen henkilöiden tulee allekirjoittaa vuokrasopimus viimeistään 8.10.2013 mennessä.
Voot! Oltiin sovittu esittelijän kanssa ihan selvästi, että koska tullaan niin kaukaa eikä voida tuota väliä ihan mahottomiin rampata, hoitaisimme kaikki asiat silloin 15.10.13. Muistan selvästi esittelijän sanoneen ´´Sitten silloin 15 päivä tulette tekemään vuokrasopimuksen, saatte samalla avaimet  ja voitte siinä sitten pyytää muuttoavustusta eli niitä maaleja``
Eikö mikään ikinä suju niinkuin pitäisi? Miksi pitää tulla tommonen stressi vielä kaiken muun stressin päälle.
Tänään aamulla sitten soitin vvo:lle ja selvitin asiaa, selvisi, että sillä päivämäärällä ei ollut mitään merkitystä, vaan se tulee siihin automaattisesti aina joku päivämäärä, joka usein on n. viikkoa ennen muuttoa, voimme siis mennä ihan milloin vain, mutta viimeistään silloin 15.10 niinkuin oli sovittukin.
Huh helpotusta!
Mutta miksei tostakin voitu kertoa etukäteen, että tulee tuommonen päivämäärä, mistä ei tarvi välittää?

Laihdutus projektistani kiinnostuneet: muistakaa käydä lukemassa myös TÄMÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥