14.10.2013

flunssaa ja hyvästejä

viikolla kävin vähän ostoksilla Kevinin yhden kummin kanssa niin ja tietysti Kevinin.
Mulla oli kamala vaate paniikki taas kerran, koska vaatekaapistani ei löydy mitään kivaa, mikä olisi sopiva ja jota ei olisi jo käytetty miljoona kertaa eri tilaisuuksissa. Tarvitsin siis uutta puettavaa tulevia läksiäisiä ja Kevinin nimppareita/tupareita varten.
Teinkin ihan mielettömät löydöt H&M:stä.
Alennuksesta 15€!

20€
 
 
 
Lisäksi pyörähdin Kappahlissa ja jos joku muistaa, kun viimeksi olin käynyt sielä, sanoin, kun en löytänyt kuin yhden vaatteen Kevinille mitä olin katsonut haluavani, kun ei ollutkaan kokoja. No nyt löysinkin ne yhdet housut listastani oikeassa koossa.
koko 86, 9.95€


Meille rantautuikin flunssa tosi ´´mukavasti`` näin muuton keskellä. Miksi voi miksi se piti juuri nyt tulla?!?
Kevin ei ole kunnon flunssassa vielä ikinä ollutkaan, kerran oli semmonen pikku nuha ja sitten noista rokotteista ollut jotain pientä ja se hyvin lievänä mennyt vauvarokko. Ei muuta.
No nyt olikin sitten keskiviikko ja torstai aamuna herätessään hyvin röhäinen ja tukkoinen, mutta se meni aamun aikana ohitse.
Perjantai aamuna sama juttu, mutta eipä mennytkään enään ohi. Sieltähän tulikin nuha, tukkosuus, yskä, ilmeisesti myös kurkkukipu, kun kaulaansa piteli eikä ruoka maittanut.
Kuumetta ei ollut. Olenkin kertonut, ettei Kevinillä normaalisti ole mitään rauhottumis hetkiä leikkien keskellä, tukka putkella viilettää menemään ympäri kämppää. No Perjantaina olikin sitten sylipäivä. Mulla tuli ihan itku, kun toinen oli niin reppana.

Itse en tykkää käyttää mitään noita särkylääke juttuja, en itsellä, enkä lapsella ennenkuin on ihan pakko, eli vointi tosi tosi huono taikka kuumetta.
Milläs me sitten pikkusen oloa ollaan kohenneltu?
Sillä vauvojen nenän niisto vempaimella, nenäliinoilla, vaikkei kummastakaan tykkää yhtään.
Lisäksi ostettiin Sniffer -merkkistä voidetta sekä Physiomer baby mist nenäsumute.
Voidetta selkään, rintakehään ja puikosta nenän alle, pitäisi avata tukkoisuutta.
Nenäsumutteen pitäisi jotenkin parantaa limakalvoja, avata ja lisäksi ehkäistä jälkitaudeilta.
Lisäksi Kevin pääsi mun äidin luona saunomaan.
Sängynpäädyn korotus ei auta, kun rakas on niin kamalan kova pyörimään sielä, ollaankin mietitty Kevinille nimppari- taikka joululahjaksi pyytää joltain sellaista säkkituolia, siinä pysyisi ainakin koho asento.
Sipuli halkastuna sängyn vieressä kuulemma myöskin auttaa, me ei olla sitä vielä kokeiltu, koska en itse kestä sitä lemua.

Jos jotain positiivistä pitää tästä etsiä, on se, että se flunssa tuli nyt, eikä silloin, kun on se varsinainen muutto ja Kevininkin joutuu matkustamaan.
Rasmus on hiukan tukkoinen ei oikein muuta ja minulla ei ole ollut mitään flunssan oireita, kannattaa siis syödä vitamiinejä!
kuva parin viikon takainen

Pakko hehkuttaa: Lauantaina mun paino oli laskenut lukemiin, mitä ei ole ollut aikoihin. Ei paljoa, mutta iloseksi se silti teki, päästä lukemaan 59.8kg! 
Kun nythän on monta viikkoa paino pyörinyt siinä 60-61kg, oli aika mahtava fiilis, kun se vihdoin tipahti alle sen kuudenkympin!

Illasta meillä oli läksiäiset ja Kevin oli mun äidillä hoidossa.
Vietiin Kevin kolmen aikaan ja lähdettiin sieltä itse pois, kun kulta kävi päikkäreille neljältä.
Kotona oli hyvin aikaa laittautua, koska bailut alkoi vasta kuudelta.


huulipuna kokeiluja..

Paikalla oli minun ja Rasen lisäksi meidän lähimmät ystävät täältä Kouvolasta, eli Iida, Noora, Roope, Mika, Sanna, Toni, Tiia, Niklas, Anni ja Matu.
Oltiin meillä johonkin 24-01 asti, jota ennen osa porukkaa oli jo lähtenytkin, kun sitten loput lähtivät vielä johonkin baariin. Itse en millään jaksanut lähteä mukaan, olin ihan hirmu väsynyt.


Sunnuntaina kun mentiin hakemaan Keviniä vaille kolme, alkoi kamala esitys. Kevin villiinty ihan täysin, riekkui ja pelleili.
Tajusin yhenäkin, että Kevinhän on oppinut juoksemaan... ounouu.. Herran juoksu on vaan niin huvittavan näköistä kun nostelee polvia niin korkealle!
Kevin oli ollut kuulemma tosi kiltisti hoidossa, syönyt ja nukkunut tosi hyvin, saunassa/kylvyssä/suihkussa oli viihtynyt reilun tunnin äiskän ja Jussin kanssa.
kuva parin viikon takainen
Ps. En saa edelleenkään lisättyä sivu gadgettiin sitä Tulossa -tekstiä, vaikka muita juttuja saan, outoa.. No tulossa on kuitenkin kaikenlaisia asunto juttuja niin tästä vanhasta, kuin uudestakin asunnosta, pikkunen ruokaohje, ensikuussa nimppari&tupari juttua ja paljon muuta!

2 kommenttia:

 1. Toi yöpuku on niin sulonen, mikä Kevinillä on tuossa yhessä kuvassa! ♥

  Ja oot ollut niin nättinä. :) Toivottavasti oli kiva ilta! Paranemisia vielä pikkuiselle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, se on niiin lutunen ♥

   Kiitos! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥